Espoon kaupunki - Esbo stad

Haluatko vaikuttaa Espoon Rantaraitin maisemiin?

Jaa

Espoon Rantaraitti on virkistyksen, maiseman ja luonnon kannalta ainutlaatuinen reitti. Kaupunki kehittää parhaillaan Rantaraitin hoitoa ja haluaa kuulla raitin käyttäjiä. Miten sinä nautit Rantaraitin luonnosta, maisemista ja palveluista? Miten niitä tulisi kehittää?

Tavoitteena on kehittää Rantaraitin hoitoa ja kunnossapitoa niin, että maiseman ja luonnon arvot säilyvät ja tarjoavat entistä paremman ympäristön virkistykseen, ulkoiluun ja monipuoliseen liikkumiseen.

Työ perustuu paikkatietoihin, karttatarkasteluihin ja asiantuntija-arvioihin sekä käyttäjiltä saatuihin näkemyksiin. Näiden pohjalta laaditaan suositukset Rantaraitin hoidon ja kunnossapidon kehittämiseksi. Työ valmistuu vuoden 2018 loppuu mennessä.

Työn etenemistä voi seurata aihetta varten avatulla sivustolla.

Paras asiantuntija olet sinä, Rantaraitin käyttäjä!

Espoo kutsuu Rantaraitin käyttäjät kertomaan omista tavoistaan virkistyä raitilla. Kyselyssä pääset kertomaan, missä kohtaa Rantaraittia sinä nautit luonnosta, maisemista ja palveluista.

Osallistumalla kyselyyn voit vaikuttaa Rantaraitin hoidon kehittämiseen.

”Rantaraitti on käyttäjiensä rakastama. Käyttäjillä onkin paras asiantuntemus raitista ja toivomme, että mahdollisimman moni antaisi asiantuntemuksensa käyttöömme. Näin voimme kehittää raitin hoitoa ja tarjota entistä viihtyisämmän ympäristön espoolaisten käyttöön”, sanoo hankkeen suunnittelusta vastaava Ritva Lindroos Espoon kaupungilta.

Rantaraitti on Espoon merenrannan rantaviivaa määrittävä ainutlaatuinen virkistys- ja ulkoilureitti. Rantaraitti puikkelehtii hyvin monipuolisessa ympäristössä, joka vaihtelee luonnonsuojelualueista kalliometsiin, uimarantoihin ja moderniin kaupunkiympäristöön.

Kyselyyn ja projektisivustolle pääsee osoitteesta www.espoo.fi/rantaraitti.

Mene tästä suoraan kyselyyn. Kyselyyn voi vastata 16.5.2018 asti.

Yhteyshenkilöt

Ritva Lindroos, Espoon kaupunki, ritva.lindroos@espoo.fi, puh. 0504141066
Suvi Kajamaa, Espoon kaupunki, suvi.kajamaa@espoo.fi, puh. 0438272547

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Espoo mukana Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamisessa Brysselissä 20.-21.3.201921.3.2019 12:06:16 EETTiedote

Espoo osallistuu pienellä delegaatiolla Eurocities-verkoston Mayor’s Summit -tapaamiseen Brysselissä. Tapahtuma kokoaa eurooppalaisten suurten ja keskisuurten kaupunkien johtoa yhteen julkistamaan kaupunginjohtajien agendaa (City leaders’ Agenda for Europe) eurooppalaiseen päätöksentekoon ja tulevaisuuden johtamiseen. Kaupunkien rooli on keskeinen Euroopan tulevaisuudelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme