Kasvu Open

Hämeen Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Vuohelan Herkku Oy

Jaa

Tuomariston vakuutti Vuohelan Herkku Oy:n hyvät tuotteet, joilla hyvä brändi ja vahva kysyntä. Kasvupolun kunniamaininnan sai heinolalainen VVR-Wood Oy.

Hämeen Kasvupolun voittajaksi valittiin lahtelainen Vuohelan Herkku Oy. Kasvupolun kunniamaininnan sai heinolalainen VVR-Wood Oy.

Kasvupolun tuomariston valintakriteerit olivat aidosti näkyvä halu kasvaa, tiimi, skaalautuvuus, innovatiivisuus. Myös yrityksen vaikutus oman alueen kehitykseen sekä yhteiskunnallinen vaikuttavuus olivat merkityksellisiä arviointiperusteita.

Tuomariston vakuutti Vuohelan Herkku Oy:n hyvät tuotteet, joilla hyvä brändi ja vahva kysyntä. Tiimillä nähtiin vahvaa kasvutahtoa sekä hyvä ote liiketoiminnan kehittämiseen. Yrityksellä on valmius sekä valtavat mahdollisuudet toteuttaa suunniteltua kasvustrategiaa myös globaalisti.

Vuohelan Herkku Oy on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista gluteenittomien leipomotuotteiden valmistajista, ja ainoa, joka on koko ajan keskittynyt ainoastaan gluteenittomien tuotteiden valmistukseen. 

Kunniamainittu VVR-Wood Oy:n vientisuunnitelma, kontaktit ja strategia kansainvälisille markkinoille olivat tuomariston mielestä hyvät. Puurakentaminen nähtiin vahvana suomalaisena vientituotteena, jolle on kysyntää.

VVR Wood toimittaa puurakenteisia elementtejä sekä ratkaisuja ammattirakentajien kohteisiin. Yrityksen erityisosaamistamme ovat kilpailukykyiset, nykyaikaiset ja ekotehokkaat puupohjaiset ratkaisut. Kaiken minkä yritys valmistaa se myös suunnittelee, asentaa ja urakoi. 

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Timo Wallenius (Henkilöstörahastopalvelut), Päivi Leppänen (Ladec), Jussi Eerikäinen (Hämeen Kauppakamari), Kari Sartamo (Hämeen ELY-keskus), Emma Joki (Rantalainen), Heikki Mäkilä (Heinolan kaupunki), Henna Erkamo (Koulutuskeskus Salpaus) ja Sanna Rautio (Avidly Agency).

Kasvupolulla mukana ovat polkukumppanit Hämeen Kauppakamari, Ladec, Hämeen ELY-keskus, Heinolan kaupunki, Henkilöstörahastopalvelut, Rantalainen, Avidly Agency, Koulutuskeskus Salpaus ja Vierumäki.

Kasvupolun sparraukseen osallistuivat myös SuperApp, Cool Factory Oy, Statzon Oy, Puine Ky, Outward Bound Finland ja EkoFin Oy Lahdesta, Heila Oy Heinolasta, Ultimate Hockey Corps Oy Padasjoelta, Asensiot Oy Lempäälästä, Suomen Käsityöteollisuuden Oy Forssasta, SmartDog Oy Riihimäeltä, Pickdelso Oy Vantaalta sekä Janakkalan Elsa ja Pauli Kodit Oy Janakkalasta.

Kasvupolun lisätiedot

Emma Varis, 040 485 5999

emma.varis@bang.fi

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pk-yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Olemme kasvaneet pienestä pilottihankkeesta koko Suomen kattavaksi ja koko kasvuyrityskentän läpäiseväksi toimijaksi. Tavoitteemme on sytyttää kasvukipinä sellaisissakin yrityksissä, joissa sitä ei vielä ole.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle haetaan toimialojen tulokkaita ja innovaatioita22.1.2020 15:17:09 EETTiedote

Tulevaisuuden kaupunki ja liikkuminen Kasvupolulle halutaan haastaa mukaan erityisesti toimialojen uusia tulokkaita sekä innovaatioita, joita voi hyödyntää älykkään kaupungin ja liikenteen kehittämisessä. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme