MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäivien 2020 luento-ohjelma toteutetaan virtuaalisena, näyttely siirtyy vuoteen 2021

Jaa

Hammaslääkäripäivät 12.–14.11.2020 on päätetty järjestää virtuaalisena koulutustapahtumana. Tapahtuman yhteydessä järjestettävä näyttely sen sijaan siirtyy järjestettäväksi seuraavien Hammaslääkäripäivien yhteydessä 11.-13.11.2021.

Tapahtuman pääjärjestäjä Suomen Hammaslääkäriseura Apollonia arvioi, että nyt ei ole vielä hyvä ajankohta koota suunterveyden ammattilaisia suureen tapahtumaan. Muuttuneen matkustustilanteen vuoksi myös näyttelyssä mukana olevien yritysten ulkomaisten päämiesten saapuminen tapahtumaan on vaikeutunut.

– Haluamme varmistaa, että hammaslääkärit ja hoitohenkilökunta säilyvät työkykyisinä, eikä osallistuminen Hammaslääkäripäiville altista ketään infektiolle, toteaa Apollonian pääsihteeri Vesa Pohjola.

Poikkeuksellinen tilanne ei ole poistanut koulutustarvetta. Onkin tärkeää, että alan ammattilaisten mahdollisuus täydennyskoulutukseen taataan myös tänä syksynä. Hammaslääkäripäivät 2020 tarjoaa laajan ja monipuolisen luento-ohjelman, jota voi seurata verkon välityksellä valitsemastaan paikasta.

Lisätietoja:

Hammaslääkäriseura Apollonia

Pääsihteeri Vesa Pohjola, vesa.pohjola@apollonia.fi, puh. 040 146 3696
koulutustoimikunnan puheenjohtaja Annamari Nihtilä annamari.nihtila@fimnet.fi

Lisätiedot näyttelystä:

myyntiryhmäpäällikkö Lumia Ankkuri, Messukeskus, lumia.ankkuri@messukeskus.com, puh. 050 387 0023

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon7.9.2020 13:05:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme