MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuus

Jaa

Tervetuloa Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuuteen torstaina 23.11. klo 10–12 Messukeskuksen lehdistökeskuksessa.

Ohjelma klo 10-11:

HML Mari Metsäniitty: Hampaat auttavat maahanmuuttajalapsen iänarvioinnissa
Suomessa iänarvioinnilla on selkeät raamit, ja prosessissa lapsen etu on ensisijainen. Oikeushammaslääketieteen keinoin päästään hyvin lähelle oikeaa ikää maahanmuuttajalasten iänarvioinnissa.

Tehokas puuttuminen kohentaa iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suunterveyttä
HLT, EHL Annamari Nihtilä
Hampaiden on tarkoitus hoitaa tehtäväänsä myös ikäihmisten suissa. Ikäihmisten sairaustaakka rapauttaa suunterveyttä, mutta suomalaistutkijat huomasivat, että iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suun kunto saadaan kohenemaan selkeästi yksilöllisellä puuttumisella.

Uudet teknologiat avuksi potilaiden hoitoon
Prof. Timo Närhi ja prof. Liisa Suominen
Digitaaliset menetelmät tarjoavat entistä parempia keinoja arvioida suusairauksien syitä ja valita hoitoja. Kehitys ja uudet menetelmät perustuvat vuosikausien perustutkimukseen, jonka saavutuksia on pystytty hyödyntämään viime vuosina entistä tehokkaammin. Mihin tulevaisuudessa pystytäänkään?

Miten suomalaisten suunterveys turvataan sotessa?
Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Matti Pöyry
Hyvien suun terveydenhoidon periaatteiden tulisi toteutua myös uudessa sote-maailmassa. Mitä potilaan hyvä hoito edellyttää?

Näyttelykierros klo 11-12: Innovaatio 2017 -palkitut
HLL Otso Salmi
Innovaatio 2017-palkitut esitellään opastetulla näyttelykierroksella, joka alkaa heti tiedotustilaisuuden jälkeen.

Tiedotustilaisuuden yhteydessä on tarjolla kahvia ja pientä suolaista ja näyttelykierroksen jälkeen jälkiruokaa kuohuvan kera.

Tapahtuman ohjelma ja siihen liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta: www.hammaslaakaripaivat.fi.
Näytteilleasettajat ja näyttelyyn liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta www.hammaslääkäripäivätnäyttely.fi

Innovaatio 2017 -palkitut julkistetaan perjantaina 17.11.2017.

Messukeskuksen lehdistökeskus palvelee toimittajia näyttelyn aukioloaikoina to 23.11. 8.30–18 ja pe 24.11. klo 8.30–17.30 (kulku eteläisen sisäänkäynnin aulasta toiseen kerrokseen). La 25.11. median edustajien palvelut (pysäköintiliput, akkreditointi ja vaatesäilytysliput) saa Messutoimistosta. Voit akkreditoitua tapahtumaan osoitteessa http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ ennen tapahtumaa tai paikan päällä lehdistökeskuksessa.

Lisätiedot:

Luento-ohjelma: Tiedottaja Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, puh. 040 779 6435

Näyttely: Tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Venemessuilla kunnostetaan moottoriveneitä ja keskustellaan moottoriveneilystä14.12.2018 10:54Tiedote

Vene 19 Båt -messuilla 8. – 17.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä kunnostetaan työnäytöksissä kolmea venettä Venemestarin Telakalla. Uusia varusteita ja pintoja saavat Windy 31 Tornado, Uttern 520 HT ja Buster S. Uusi Totalveneen Messi kokoaa moottoriveneilijät ja moottoriveneen hankintaa harkitsevat nyt ensimmäistä kertaa kuulemaan tuoreinta tietoa moottoriveneilystä ja moottoriveneistä.

Kevätmessujen mallipihoista ideoita oman puutarhan, mökkipihan sekä pientalopihan rakentamiseen13.12.2018 13:21Tiedote

Kevätmessuilta voi ensi keväänä poimia ideoita sekä omaan puutarhaan että mökin ja omakotitalon pihoihin. Kolmen mallipihakokonaisuuden suunnittelusta vastaa tänäkin vuonna Puutarhaetsivät eli maisemasuunnittelija Tanja Nieminen (ylempi AMK) ja arkkitehti, maisema-arkkitehti Tiina Holmberg (SAFA, MARK). Kevätmessut järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 4.–7.4.2019.

Habitare tuo esiin muotoilun nousevia tähtiä11.12.2018 13:49Tiedote

Habitare on Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma ja nostaa yleisölle vielä tuntemattomia suunnittelijoita esille myös vuonna 2019. Suunnittelijoille tarkoitetut Imu Design -muotoilijakollektiivin kanssa toteutettavat Talentshop ja Protoshop tarjoavat mahdollisuuden suunnittelijoille saada osaamisensa ja tuotteensa esille omille osastoilleen Habitareen. Kokonaisvaltainen asumisen tapahtuma Habitare pidetään Messukeskuksessa Helsingissä 11.9.-15.9.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme