MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuus

Jaa

Tervetuloa Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuuteen torstaina 23.11. klo 10–12 Messukeskuksen lehdistökeskuksessa.

Ohjelma klo 10-11:

HML Mari Metsäniitty: Hampaat auttavat maahanmuuttajalapsen iänarvioinnissa
Suomessa iänarvioinnilla on selkeät raamit, ja prosessissa lapsen etu on ensisijainen. Oikeushammaslääketieteen keinoin päästään hyvin lähelle oikeaa ikää maahanmuuttajalasten iänarvioinnissa.

Tehokas puuttuminen kohentaa iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suunterveyttä
HLT, EHL Annamari Nihtilä
Hampaiden on tarkoitus hoitaa tehtäväänsä myös ikäihmisten suissa. Ikäihmisten sairaustaakka rapauttaa suunterveyttä, mutta suomalaistutkijat huomasivat, että iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suun kunto saadaan kohenemaan selkeästi yksilöllisellä puuttumisella.

Uudet teknologiat avuksi potilaiden hoitoon
Prof. Timo Närhi ja prof. Liisa Suominen
Digitaaliset menetelmät tarjoavat entistä parempia keinoja arvioida suusairauksien syitä ja valita hoitoja. Kehitys ja uudet menetelmät perustuvat vuosikausien perustutkimukseen, jonka saavutuksia on pystytty hyödyntämään viime vuosina entistä tehokkaammin. Mihin tulevaisuudessa pystytäänkään?

Miten suomalaisten suunterveys turvataan sotessa?
Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Matti Pöyry
Hyvien suun terveydenhoidon periaatteiden tulisi toteutua myös uudessa sote-maailmassa. Mitä potilaan hyvä hoito edellyttää?

Näyttelykierros klo 11-12: Innovaatio 2017 -palkitut
HLL Otso Salmi
Innovaatio 2017-palkitut esitellään opastetulla näyttelykierroksella, joka alkaa heti tiedotustilaisuuden jälkeen.

Tiedotustilaisuuden yhteydessä on tarjolla kahvia ja pientä suolaista ja näyttelykierroksen jälkeen jälkiruokaa kuohuvan kera.

Tapahtuman ohjelma ja siihen liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta: www.hammaslaakaripaivat.fi.
Näytteilleasettajat ja näyttelyyn liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta www.hammaslääkäripäivätnäyttely.fi

Innovaatio 2017 -palkitut julkistetaan perjantaina 17.11.2017.

Messukeskuksen lehdistökeskus palvelee toimittajia näyttelyn aukioloaikoina to 23.11. 8.30–18 ja pe 24.11. klo 8.30–17.30 (kulku eteläisen sisäänkäynnin aulasta toiseen kerrokseen). La 25.11. median edustajien palvelut (pysäköintiliput, akkreditointi ja vaatesäilytysliput) saa Messutoimistosta. Voit akkreditoitua tapahtumaan osoitteessa http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ ennen tapahtumaa tai paikan päällä lehdistökeskuksessa.

Lisätiedot:

Luento-ohjelma: Tiedottaja Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, puh. 040 779 6435

Näyttely: Tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Maaseudun eläimet, metsä, käsityöt ja lemmikit valloittivat Messukeskuksessa12.11.2017 17:48Tiedote

Messukeskuksessa Helsingissä tänään päättynyt ELMA – elämää, eläimiä, ostoksia -tapahtumakokonaisuus esitteli pääkaupunkiseutulaisille sekä lemmikkejä että maaseudun eläimiä ja maatilojen tuotteita. Lisäksi tarjolla oli tietoa ja neuvoja metsän virkistyskäyttöön sekä mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia. Tapahtumakokonaisuudessa vieraili viikonlopun aikana noin 41 500 kävijää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme