MessukeskusMessukeskus

Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuus

Jaa

Tervetuloa Hammaslääkäripäivien tiedotustilaisuuteen torstaina 23.11. klo 10–12 Messukeskuksen lehdistökeskuksessa.

Ohjelma klo 10-11:

HML Mari Metsäniitty: Hampaat auttavat maahanmuuttajalapsen iänarvioinnissa
Suomessa iänarvioinnilla on selkeät raamit, ja prosessissa lapsen etu on ensisijainen. Oikeushammaslääketieteen keinoin päästään hyvin lähelle oikeaa ikää maahanmuuttajalasten iänarvioinnissa.

Tehokas puuttuminen kohentaa iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suunterveyttä
HLT, EHL Annamari Nihtilä
Hampaiden on tarkoitus hoitaa tehtäväänsä myös ikäihmisten suissa. Ikäihmisten sairaustaakka rapauttaa suunterveyttä, mutta suomalaistutkijat huomasivat, että iäkkäiden kotihoidon asiakkaiden suun kunto saadaan kohenemaan selkeästi yksilöllisellä puuttumisella.

Uudet teknologiat avuksi potilaiden hoitoon
Prof. Timo Närhi ja prof. Liisa Suominen
Digitaaliset menetelmät tarjoavat entistä parempia keinoja arvioida suusairauksien syitä ja valita hoitoja. Kehitys ja uudet menetelmät perustuvat vuosikausien perustutkimukseen, jonka saavutuksia on pystytty hyödyntämään viime vuosina entistä tehokkaammin. Mihin tulevaisuudessa pystytäänkään?

Miten suomalaisten suunterveys turvataan sotessa?
Hammaslääkäriliiton toiminnanjohtaja Matti Pöyry
Hyvien suun terveydenhoidon periaatteiden tulisi toteutua myös uudessa sote-maailmassa. Mitä potilaan hyvä hoito edellyttää?

Näyttelykierros klo 11-12: Innovaatio 2017 -palkitut
HLL Otso Salmi
Innovaatio 2017-palkitut esitellään opastetulla näyttelykierroksella, joka alkaa heti tiedotustilaisuuden jälkeen.

Tiedotustilaisuuden yhteydessä on tarjolla kahvia ja pientä suolaista ja näyttelykierroksen jälkeen jälkiruokaa kuohuvan kera.

Tapahtuman ohjelma ja siihen liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta: www.hammaslaakaripaivat.fi.
Näytteilleasettajat ja näyttelyyn liittyvät tiedotteet löytyvät osoitteesta www.hammaslääkäripäivätnäyttely.fi

Innovaatio 2017 -palkitut julkistetaan perjantaina 17.11.2017.

Messukeskuksen lehdistökeskus palvelee toimittajia näyttelyn aukioloaikoina to 23.11. 8.30–18 ja pe 24.11. klo 8.30–17.30 (kulku eteläisen sisäänkäynnin aulasta toiseen kerrokseen). La 25.11. median edustajien palvelut (pysäköintiliput, akkreditointi ja vaatesäilytysliput) saa Messutoimistosta. Voit akkreditoitua tapahtumaan osoitteessa http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/ ennen tapahtumaa tai paikan päällä lehdistökeskuksessa.

Lisätiedot:

Luento-ohjelma: Tiedottaja Annika Nissinen, annika.nissinen@apollonia.fi, puh. 040 779 6435

Näyttely: Tiedottaja Riikka Luomanpää, riikka.luomanpaa@messukeskus.com, puh. 050 540 4231

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihmisen parhaaksi -palkinto Terhokodille22.3.2018 10:00Tiedote

Vuoden 2018 Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutettiin tänään Terhokodille Sairaanhoitajapäivillä Messukeskuksessa Helsingissä. Terhokoti on kehittänyt merkittävällä tavalla saattohoitoa 30-vuotisen olemassaolonsa aikana sekä osallistunut aktiivisesti saattohoidosta käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun. 5000 euron arvoisen Ihmisen parhaaksi -palkinnon lahjoittavat Suomen Messusäätiö ja Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy.

KUTSU: Sairaanhoitajapäivät 22.-23.3. Messukeskuksessa Helsingissä19.3.2018 10:48Kutsu

Hyvä median edustaja, tervetuloa Sairaanhoitajapäiville Messukeskukseen Helsinkiin 22.–23.3.! Suomen suurin hoitotyön ammattitapahtuma esittelee alan uutuuksia ja puheenaiheita. Alla muutamia poimintoja päivien monipuolisesta ohjelmatarjonnasta: Klinikka-ohjelmalavalla järjestetään päivien aikana demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista sekä ihmiskaupan uhreista hoitotyön asiakkaina. Metropolia Ammattikorkeakoulun osastolle 3r11 rakennetaan TerveysCasino, jossa messukävijät pääsevät pelaamaan Metropolian tieto- ja viestintätekniikan peliopiskelijoiden kehittämiä pelejä. Terveysaiheiset pelit hyödyntävät VR-tekniikkaa. Perjantaina 23.3. Pääsalissa järjestetään paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta otsikolla ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka”. 5000 euron arvoinen Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutetaan tämän vuoden palkinnonsaajalle Sairaa

Suomen merkittävin ravintola- ja ruoka-ammattilaisten tapahtuma Gastro Helsinki12.3.2018 11:07Tiedote

Suomen merkittävimmässä ja suurimmassa ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtumassa on mukana 300 alan yritystä. Messuilla kilpaillaan suomenmestaruuksista sekä kokki-, tarjoilija- että kouluruokakilpailussa. Ohjelmassa keskitytään ravintoloiden, ammattikeittiöiden ja kahviloiden kulmakiveen, palveluun ja sen parantamiseen. Gastro Helsinki järjestetään Messukeskuksessa 14.-16.3.2018. Alan ammattilaiset voivat rekisteröityä messuille maksutta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme