Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Hankesuunnitelma Oulunkylään rakennettavasta suuresta päiväkodista hyväksyttiin kaupunginhallituksessa

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus hyväksyi omalta osaltaan Oulunkylän Suursuonlaitaan rakennettavan päiväkodin hankesuunnitelman. Kolmikerroksinen uudisrakennus tarjoaa paikat 335 lapselle ja se tulee korvaamaan alueella nykyisin toimivan päiväkoti Suursuon sekä Daghemmet Stigenin.

Päiväkodin tilapaikat on tarkoitus jakaa siten, että ruotsinkieliset lapset saavat paikoista 20 prosenttia ja suomenkieliset 80 prosenttia. Päiväkodin rakentaminen alkaa keväällä 2018, mikäli kaupunginvaltuusto hyväksyy hankesuunnitelman. Suunnitelma on luettavissa kaupunginhallituksen esityslistalta ja se tullaan käsittelemään kaupunginvaltuuston kokouksessa 30.8. 

Kaupunginhallituksen 14.8.2017 pidetyn kokouksen kaikki päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteessa.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
puh. 050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuuston päätökset14.2.2018 21:57Tiedote

Helsingin keskushallinto uudistaa organisaatiotaan, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kaupunkistrategian tavoitteisiin. Kaupunginkanslian toimintoja ajatellen näitä yleisiä strategian tavoitteita ovat esimerkiksi päätöksentekomallien ja palveluprosessien tehostaminen sekä byrokratian keventäminen. Strategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kansliassa on erityisen perusteltua arvioida muun muassa viestinnän organisointia ja tietohallinnon roolia digitalisaatiokehityksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme