Docendo

Hanna Hertell paljastaa, millaista elämä rikollispomon puolisona on

Jaa

Etsintäkuulutus, katiska-vyyhti, arki rikollisen kanssa rikollisten ympärillä – millaista elämä niiden keskellä on? Hanna Hertell kertoo nyt paljastelemattoman tarinan siitä, mitä rikollisen puolison arki on.

Rikoksia ja rakkautta julkaistaan 3.11. Taustan kuvat: Atte Mäläskä
Rikoksia ja rakkautta julkaistaan 3.11. Taustan kuvat: Atte Mäläskä

Kun joku trauma tulee mieleeni, se tulee aina kuvina. Lääkäri kutsui niitä takaumiksi. Ne tulevat ihan milloin sattuu, mutta eivät vaadi mitään erityistä hetkeä. Voi toki olla, että joku triggeröi niitämutta haluaisin traumoista eroonKirjan kirjoittaminen on ollut ahdistavaamutta myös puhdistavaa. Se on avannut silmäniPakottanut käymään kaiken läpi uudestaanTämä kirja sisältää 256 sivua elettyä elämääni. – Hanna Hertell 

Rikoksia ja rakkautta on sukellus naisen elämään, jossa ex-aviomies ja lapsen isä on antanut kasvot liivijengille, johtanut rikollisjärjestöä ja tuomittu lukuisista talous-, huumausaine-, petos- ja väkivaltarikoksista.

Mitä yhteiselämä rikollisen rinnalla on antanut, ottanut ja vaatinut? Entä mitä tapahtuu, kun arkinen päivä vaihtuu kotietsintään ja päättyy kolmen viikon vankeuteen Pasilan poliisivankilassa ja muuttuu lopulta yli vuoden kestävään odotukseen omasta tuomiosta?

Tässä tarinassa on sivuosassa mies, joka on viettänyt ison osan elämästään etsintäkuulutettuna tai pakomatkoilla. Pääosassa on nainen, joka on huolehtinut aivan kaikesta ja yrittänyt elää mahdollisimman normaalia elämää.

Hanna Hertell & Heidi Holmavuo: Rikoksia ja rakkautta (CrimeTime 2022), sidottu, 256 sivua. 

Toimittaja, tilaa mediavedos ennakkoon (aloitamme lähetykset 31.10.): 
tiedotus@docendo.fi 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Rikoksia ja rakkautta julkaistaan 3.11. Taustan kuvat: Atte Mäläskä
Rikoksia ja rakkautta julkaistaan 3.11. Taustan kuvat: Atte Mäläskä
Lataa
kirjan kansikuva
kirjan kansikuva
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Docendo
Docendo
Piippukatu 7 A 7
40100 JYVÄSKYLÄ

https://docendo.fi

Me rakastamme hyviä kirjoja sekä aitoja tarinoita. Maineemme perustuu korkeatasoisiin sekä kiinnostaviin teoksiin, joiden tekijöinä ovat parhaat kirjailijat ja asiantuntijat. Docendo kuuluu Werner Söderström Osakeyhtiöön.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Docendo

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme