Assemblin Oy

Hanna Nuopponen Assemblinille projektisuunnittelijaksi

Jaa

DI-insinööri Hanna Nuopponen (s. 1974) on nimitetty Assemblinin Helsingin toimipisteeseen projektisuunnittelijaksi.

DI-insinööri Hanna Nuopponen (s. 1974) on nimitetty Assemblinin Helsingin toimipisteeseen projektisuunnittelijaksi. Nuopponen on aloittanut 15.8.2017 ja hän työskentelee Assemblinin rakennusautomaatioyksikössä

Nuopponen on aikaisemmin työskennellyt Valmet Oyj:ssäautomaatio-insinöörinä sekä projekti-insinöörinä Protacon Technologies Oy:ssä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kari Kumpulainen
Liiketoimintajohtaja, automaatio
p. 040 550 1424
kari.kumpulainen@assemblin.fi

Kuvat

Lataa
Hanna Nuopponen
Hanna Nuopponen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Assemblin Oy
Assemblin Oy
Sentnerikuja 1
00440 Helsinki

+358 20 198 4640http://fi.assemblin.com/

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme