Aviador Kustannus

Hanna Tuomisen esikoisrunokokoelma Kaikki Vesi Kädellä sekä Jarkko Tontin runoteos Lain Laita tarjoavat pohdintaa ja ajatuksia runouden ystäville

Jaa

Helmikuun alussa ilmestyvät runoteokset käsittelevät ihmisyyttä: niin luontoa ja ihmistä, elämää ja kuolemaa kuin omaa maailmankuvaamme.

Hanna Tuomisen esikoisrunokokoelma Kaikki vesi kädellä julkaistiin Aviadorin kustantamana helmikuussa 2020. Teoksen julkaisua juhlistetaan Oodin Maijansalissa pe 7.2. klo 18 alkaen.

Pelot ja unet, kaaos ja järjestys, kylmä ja kuuma, elämä ja kuolema, luonto ja ihminen – kaiken tämän sanat voivat kietoa yhteen. Hanna Tuomisen esikoiskokoelma Kaikki vesi kädellä pitää lukijan herkeämättömässä otteessaan. Tuominen milloin leikkii kielellä, milloin taas vakavoituu, kuin siirtyen edestakaisin flyygelin valkeilta koskettimilta mustille ja takaisin.

Hanna Tuominen (s. 1979) on Helsingissä asuva esikoisrunoilija ja klassisen pianon ammattilainen.

Tekijä: Hanna Tuominen
Runokokoelma
ISBN 9789527347263
Sidottu, kovakantinen, 80 sivua
Ilmestymisaika: Helmikuu 2020
 

Jarkko Tontin runokokoelma Lain laita ilmestyy Aviadorin kustantamana helmikuussa 2020. Julkistamistilaisuus järjestetään Villa Kivessä torstaina 13.2. klo 18 alkaen.

Mikä elämässämme on pysyvää ja mikä ohimenevää? Mikä oikein ja mikä väärin? Kumpi on enemmän totta, ulkoinen vai sisäinen maailmamme? Mitä voimme muuttaa ja mitä emme? Mitä on inhimillinen todellisuus lakien takana?

Sekä lain että runouden perinpohjaisesti tunteva, sekä juristina että vapaana kirjailijana toimineen Jarkko Tontin (s. 1971) kolmas runokokoelma kysyy riviensä väleissä isoja kysymyksiä – mutta jättää myös lukijalle tilaa etsiä omia vastauksiaan.

Tekijä: Jarkko Tontti
Runokokoelma
ISBN 9789527347270
Sidottu, kovakantinen, 70 sivua
Ilmestymisaika: Helmikuu 2020

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Haastattelupyynnöt ja tiedustelut pressikuvista voi esittää Aviadorin kustantaja Vesa Tompurille tai tiedottaja Oona-Emilia Latva-Hoppalalle. Lähetämme pyynnöstä myös arvostelukappaleita teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse pdf-tiedostona.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme