Royal Ravintolat Oy

Hans Välimäki ja Eero Vottonen isännöivät Palacen maatilamarkkinoita 17.10.

Jaa

Legendaarisen ravintola Palacen 22. marraskuuta avaavat keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet laadukkaat suomalaiset ruokatuottajat esittäytymään Palacen maaatilamarkkinoille Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle tiistaina 17.10. Yleisölle avoimen tapahtuman tarkoituksena on saattaa yhteen Suomen parhaat raaka-aineet ja niiden tuottajat sekä laadukkaimpia raaka-aineita käyttävät ravintolat ja muut kotimaisen ruoan ystävät.

Keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet kotimaisia tilatuottajia Helsinkiin esittelemään osaamistaan. Kaikilla ravintola-alan ammattilaisilla ja ruokaharrastajilla on mahdollisuus tutustua tilatuottajiin Palacen Markkinoilla Vanhalla Ylioppilastalolla tiistaina 17.10. kello 11 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet kotimaisia tilatuottajia Helsinkiin esittelemään osaamistaan. Kaikilla ravintola-alan ammattilaisilla ja ruokaharrastajilla on mahdollisuus tutustua tilatuottajiin Palacen Markkinoilla Vanhalla Ylioppilastalolla tiistaina 17.10. kello 11 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Jotta Palace saisi vastattua sille asetettuihin odotuksiin, tulee Suomen uusimman fine dining -ravintolan keittiö varustaa Suomen parhailla raaka-aineilla. Keittiömestarit Välimäki ja Vottonen hakevatkin keittiönsä toimittajiksi vain parhaita raaka-aineita tuottavia erikoismestareita, joihin he rakentavat henkilökohtaiset yhteydet.

”Monta laadukasta tuottajaa on meille luonnollisesti tullut jo tutuksi, mutta koska Suomi on laaja maa, josta löytyy valtavasti piilotettua osaamista, haluamme avoimesti tutustua myös meille uusiin toimijoihin”, kertoo Palacen Chef de Cuisine Hans Välimäki ideasta kutsua eri kokoluokkien tuottajia rohkeasti esittäytymään heille ja jatkaa: ”On upeaa päästä näkemään, mitä kaikkea hyvää Suomessa nykyään tuotetaan. Jo yli 30 pien- ja suurtilatuottajaa on ilmoittautunut mukaan tilaisuuteen.  Vanhalle Ylioppilastalolle onkin ensi tiistaina tulossa laaja kirjo raaka-aineita kotimaisista kasviksista, marjoista, viljoista ja juureksista mitä erilaisempiin lihoihin ja kaloihin.”

Ensiluokkaisten raaka-aineiden lisäksi keittiömestarit ovat kiinnostuneita niiden tuotantotavoista, kasvuolosuhteista ja kasvattajien työtään kohtaan osoittamasta intohimosta. Ravintola Palacen omien tarpeiden täyttämisen lisäksi Välimäki ja Vottonen tarjoavat myös muille ravintoloitsijoille ja hyvän ruoan ystäville mahdollisuuden tutustua kotimaisiin tuottajiin.

”Haluamme paitsi itse tutustua uusiin tuottajiin ja tuotantotapoihin, antaa myös muille ravintoloille ja ruoasta kiinnostuneille kuluttajille mahdollisuuden löytää uusia huippulaadukkaita herkkuja. Mitä enemmän Suomessa syödään laadukkaista kotimaisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, sitä paremmat kehitysmahdollisuudet suomalaisella alkutuotannolla on”, visioi Välimäki.

Palacen maatilamarkkinat järjestetään tiistaina 17.10. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3) kello 11.00 alkaen. Ruoka-alan ammattilaisille ja harrastajille vapaa pääsy.

Palacen markkinoille on ilmoittautunut yli 30 tuottajaa, jotka tuovat Vanhalle Ylioppilastalolle mukanaan mm. luomuviljoja ja viljatuotteita, toffeeta ja makeisia vuohenmaidosta, voimapapuja, villiyrttisuolaa, maustettuja sokereita ja marjajauheita, erilaisia juustoja, luomuvihanneksia, maustehunajaa, viiriäisenmunia, kotimaisia ruokaöljyjä, kasviksia, kotimaista pastaa, lampaanmaitojugurttia, järvikalaa ja -jalosteita, leipää ja rieskoja sekä useita erilaisia lihoja ja luomulihatuotteita, kuten savulihoja ja itse tehtyjä makkaroita, lampaan-, vuohen- ja kaninlihaa sekä magalitza-possua, kyyttöä, ylämaan karjaa ja Herefordia.

Lehdistökuvat http://palacerestaurant.fi/press.zip

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa tapahtumasta
Kalle Lindroth, Ravintola Palace
050 4936215, palace@royalravintolat.com

Välimäen ja Vottosen haastattelupyynnöt:
Samuel Sorainen, viestintätoimisto Wolfcom Oy
+358 400 579 653, samuel.sorainen@wolfcom.fi

Kuvat

Keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet kotimaisia tilatuottajia Helsinkiin esittelemään osaamistaan. Kaikilla ravintola-alan ammattilaisilla ja ruokaharrastajilla on mahdollisuus tutustua tilatuottajiin Palacen Markkinoilla Vanhalla Ylioppilastalolla tiistaina 17.10. kello 11 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Keittiömestarit Hans Välimäki ja Eero Vottonen ovat kutsuneet kotimaisia tilatuottajia Helsinkiin esittelemään osaamistaan. Kaikilla ravintola-alan ammattilaisilla ja ruokaharrastajilla on mahdollisuus tutustua tilatuottajiin Palacen Markkinoilla Vanhalla Ylioppilastalolla tiistaina 17.10. kello 11 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Royal Ravintolat Oy on alansa suurin yksityinen yrityskokonaisuus, johon kuuluu 46 yksilöllistä ravintolaa sekä 20 Hanko Sushi- ja 6 Pizzarium-ravintolaa eri puolilla Suomea. Nämä yhdessä työllistävät yli 1000 henkilöä. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on yli 100 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Royal Ravintolat Oy

Ravintola Farouge avautuu uuteen loistoonsa14.2.2018 10:00Tiedote

Royal Ravintolat jatkaa panostustaan arvostettuihin klassikkoravintoloihin, kun värikkään ja maistuvan libanonilaiskeittiön Suomeen vuonna 1995 tuonut ravintola Farouge palautetaan parin vuoden tauon jälkeen Helsingin ravintolakentälle. Täysin uusi ravintolatila on löytynyt Kasarmitorin laidan Valon talosta, jonka katutasoon kesän jälkeen avattavasta uudesta Farougesta tulee ravintoloitsija Viviane Kallion mukaan viihtyisämpi kuin koskaan.

Hieta on Nokan moderni näkemys yli satavuotiaasta kortteliravintolasta24.1.2018 12:00Tiedote

Mediatiedote 24.1.2018. Suomen ravintolaparhaimmistoon kuuluva Nokka laajensi gastronomista reviiriään Katajanokalta Hietalahteen, kun Hieta siirtyi Nokka-ravintoloiden siipien alle. Keittiöpäällikkö Ari Ruohon ja ravintolapäällikkö Terhi Vitikan luotsaamina Hieta hyödyntää emoravintolan laadukasta tuottajaverkostoa ja muodostaa Hietalahden perinteikkäälle kortteliravintolalle entistä tiiviimmän yhteyden kotimaisen alkutuotannon ja laadukasta ruokaa arvostavien asiakkaiden välillä. Nokan tuoman keittiö- ja palvelunäkemyksen avulla Hieta haluaa nousta Helsingin parhaimpien korttelibistrojen joukkoon.

Siipikaupungista myös Suomen paistinkääntäjien pääkaupunki – Tampere-talolla eniten Chaîne des Rôtisseurs -käätyjä suomalaisista ravintoloista29.11.2017 15:40Tiedote

Tiedote 29.11.2018/Vapaa julkaistavaksi. Tampere-talolla on poikkeuksellisen suuri määrä kansainvälisen paistinkääntäjien Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsenkäätyjä. Royal Ravintoloilla on suurin määrä käätyjä koko maassa, joista Tampere-talolla on huimat yhdeksän käätyä, mikä tekee Tampere-talosta Suomen ravintolakulttuurin huippuyksikön. Hienoa saavutusta juhlistetaan avaamalla Tampere-talolle seinä käädyille ja kunniakirjoille joulukuun alussa.

Ravintola Palace houkutteli saliinsa suomalaisen viinimaailman tähtiä28.11.2017 12:08Tiedote

TIEDOTE 28.11.2017. Helsingin Eteläranta 10:n ravintola Palace on saanut keittiönsä lisäksi Suomen kirkkaimpia tähtiä vastaamaan myös viinitarjonnastaan. Viinimestareiden kolminkertainen Suomen mestari ja Pohjoismaiden parhaaksi sommelieriksi vuonna 2003 valittu Juha Lihtonen tekee lähes 15 vuoden jälkeen paluun ravintolasaliin. Hänen parinaan toimii nuoremman viinimestarisukupolven nouseva tähti sommelière Riina Nissinen, joka on vastannut Palacen viinilistan rakentamisesta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme