Stark Suomi Oy

Harri Päiväniemi kiittää - ja summaa juhlavuoden

Jaa

"STARK 150 juhlavuosi kääntymässä uudeksi. Sopiva hetki katsoa taaksepäin ja kiittää - katse kuitenkin jo tukevasti tulevassa. "

"Juhlavuosi toi yhteen henkilökunnan, asiakkaat ja yhteistyökumppanit lukuisissa tapahtumissa ja tekemisissä. Merkkipaaluja olivat mm. valtakunnallinen syntymäpäiväkiertue ja huippupuhujien inspiroima STARKSummit18 - seminaari alan ammattilaisille, jonka koin innostavana uutena avauksena rakennusalalla. Paljon pieniä ja suuria tapahtumia, vuoden huipentuessa henkilöstöjuhlaan Finlandia-talolla. Tapahtumarikas ja vahva vuosi, näin uskallan sanoa.

Ilahduttava vuosi myös kaupallisesti. Strategiamme mukaiset toimenpiteet tuottivat tulosta, myynti ja kannattavuus paranivat. Investoimme kahden viime vuoden aikana enemmän kuin edeltävänä 10 vuonna. Helsingin Suutarilassa avattiin uudistettu yksikkö, ammattiasiakasta entistä paremmin palvelevan konseptimme lippulaiva. Turun Artukaisiin nousi jakelukeskus palvelemaan seudun rakentajia ja työmaita, ja Skanssissa palvelee nyt rautakaupan yhteydessä STARK Rent -konevuokraamo, joka pian etenee muihin kasvukeskuksiin. Olemme panostaneet sähköisten palveluiden parantamiseen, hankinnan ja logistiikan kehittämiseen sekä henkilöstön kouluttamiseen. Investointeja toimintoihin ja palveluihin, joita uskomme asiakkaidemme jatkossa tarvitsevan.

Vaikka rakentamisen tahdin ennustetaan rauhoittuvan, hankkeita on vielä tulossa ja valmistuvien asuntojen määrän arvioidaan nousevan. Hyvä viesti toimialalle. Samalla on ilmiselvää, että ala on murroksessa. Kaupungit tiivistyvät, väestörakenne muuttuu ja muovaa asiakastarpeita. Digitalisaatio, tekniikan ja teknologian kehitys, huoli ilmastosta ja ympäristöstä sekä näihin liittyvä osaamisen ja koulutuksen uudistaminen muuttavat osaamistarpeita ja kasvattavat alan toimijoiden yhteistyön ja vuorovaikutuksen merkitystä – ja tarjoavat myös uusia mahdollisuuksia.

Aalto-yliopisto yhteistyössä rakennusalan yritysten kanssa työstää kiinteistö- ja rakennusalalle visiota siitä, mihin suuntaan toimialaa tulisi kehittää. Visio 2030 -yhteistyön tavoitteena on nostaa luotettavuus rakennusalalla kärkeen, saavuttaa turvallinen ja toiminnallinen rakennettu ympäristö sekä lisätä tuottavuutta kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Stark on mukana tässä yhteistyössä vuoden alusta alkaen. On hienoa, että konsortion ohjaus- ja työryhmissä voimme omalta osaltamme vaikuttaa toimialamme kehittämiseen. Aloitan vuoden alussa RaSi ry:n hallituksen puheenjohtajana. Pidän tärkeänä, että myös yhdistys ottaa jatkossa entistä vahvemman roolin siinä, että jäsenet ovat paremmin valmistautuneita alan kiihtyvään toimintaympäristön muutokseen.

Vuosi 2018 teki Starkista entistä vahvemman. Näin uskon. Oli lukuisia kohokohtia ja ilon aiheita. Opin itsekin paljon uutta. Olemme Starkissa valmiina kasvamaan ja kehittämään toimintaa eteenpäin. Haluamme olla aidosti asiakkaan materiaalitoimittaja aina, kun on aika rakentaa tai remontoida – tärkeä lenkki, kun ihmisten koteja, työpaikkoja ja asuinalueita luodaan. 

Iso kiitos vahvasta yhteistyöstä henkilökunnalle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Uuteen vuoteen on kanssanne ilo lähteä!"

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Harri Päiväniemi
STARK Suomi, toimitusjohtaja
puh. 040 643 1800

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Stark Suomi Oy
Vänrikinkuja 2
02600 ESPOO

09 3541 3000http://www.stark-suomi.fi

STARK on palvellut rakentamisen ammattilaisia vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys ja kasvussa. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja meillä on valtakunnallinen 27 myymälän verkosto sekä verkkokauppa. Meitä starklaisia yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen asenne asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Olemme osa Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARKGroupia. www.stark-suomi.fi

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

STARK Rent laajenee pääkaupunkiseudulle - konevuokraus rakentajien suosiossa13.2.2019 14:14:17 EETTiedote

Stark on yhdistänyt ensimmäisenä Suomessa laajan, palvelevan konevuokraustoiminnan rautakauppaan ja avaa nyt myös pääkaupunkiseudulle Helsingin Suutarilan myymälän yhteyteen ensimmäisen pääkaupunkiseudun Stark Rent -vuokraamon. Stark-myymälässä sijaitsevassa vuokraamossa on runsas valikoima, joka palvelee alueen rakennusliikkeitä ja samalla kaikkia asiakkaita. Laajan valikoiman konevuokraamossa rakentajia ja kuluttajia palvelevat ammattilaiset.

Vastuullisessa rakentamisessa valinnat tehdään ympäristö ja ympäröivä asutus huomioiden9.11.2018 15:24:55 EETTiedote

Tampereen Kauppakeskus Ratinan rakentamisessa ympäristövastuullisuus oli eräs suunnittelun kulmakiviä. Rakentamisessa tähdättiin vahvasti teknisillä ratkaisuilla myös käytönaikaisen energiankulutuksen vähentämiseen. Ratinan rakennuttaja Sponda hakee kohteelle BREEAM® -ympäristösertifikaattia. STARK toimitti Ratinan Kauppakeskuksen pääurakoitsijalle Aki Hyrkkönen Oy:lle PEFC-sertifioitua sahattua, höylättyä, mitallistettua ja kyllästettyä puutavaraa, Kerto® LVL -kertopuuta sekä vanereita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme