Hartela

Hartelan Lahden toimipisteen aluejohtaja vaihtuu

Jaa

Rakennusliike Hartela Etelä-Suomen Lahden toimipisteen aluejohtaja Olli-Pekka Teerijoki siirtyy vuodenvaihteessa viettämään ansaittuja eläkepäiviä ja jatkaa hankekehitystä oman yrityksensä kautta luotsattuaan 19 vuoden ajan Hartelan toimintaa Lahdessa. Hänen tilalleen Lahden aluejohtajaksi on siirtynyt marraskuussa DI Tuomas Ruponen, joka on Hartelassa rooliinsa kahdeksan vuoden aikana kasvanut nuori osaaja.

Lahdessa asuva 28-vuotias Ruponen on opiskellut Espoon Otaniemessa diplomi-insinööriksi ja aloittanut Hartelassa jo opiskelijana työharjoittelun kautta vuonna 2012. Ensimmäisinä töinään hän on ollut lapion varressa Orimattilassa ja työskennellyt eri rooleissa työmailla niin Lahden Tornatorissa kuin uudella Vahva Jussin alueellakin.

Tartun innolla uusiin haasteisiin. Meillä on kiinnostavia hankkeita ja pääsemme jatkamaan meille ominaista aluekehitystyötä Vahva-Jussin alueella nyt kun Tornatorin alue alkaa olla osaltamme valmis. Olen hyvillä mielin myös siitä, että Hartelassa on välitön ja reilu työyhteisö, jossa toimitaan asiakaslähtöisesti sekä ammattiylpeydellä. Tällaisessa yhteisössä on hyvä työskennellä.”, kertoo Ruponen ajatuksistaan uuteen tehtävään liittyen.

Olli-Pekka Teerijoki on tuntenut Ruposen siitä asti, kun hän aloitti Hartelassa: ”Tuomas on osoittanut näiden vuosien aikana erinomaista suorituskykyä ja johtajalle sopivaa jämäkkyyttä. Voin jättää hyvillä mielin hänelle aluejohtajan roolin.

Hartela Etelä-Suomen toimitusjohtaja Matti Aho on tyytyväinen, kun aluejohtaja löytyi talon sisältä: ”Hartelalla on Lahdessa hyvä jalansija ja olemme haluttuja yhteistyökumppaneita. Olli-Pekalta siirtyy hyvä perinne Tuomakselle, joka saa kannustavan työyhteisön tuella jatkaa hyvää työtä projektikehityksessä Lahden alueella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aluejohtaja Tuomas Ruponen, 050 444 1109, Hartela Etelä-Suomi Oy, Lahti
Toimitusjohtaja Matti Aho, 050 380 9983, Hartela Etelä-Suomi Oy

Kuvat

Tuomas Ruponen on Hartelan Lahden toimipisteen uusi aluejohtaja.
Tuomas Ruponen on Hartelan Lahden toimipisteen uusi aluejohtaja.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Hartela
Hartela
Ilmalantori 1
00240 HELSINKI

010 5613 000http://www.hartela.fi

Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Lahden toimipisteessä työskentelee kokonaisuudessaan 33 henkilöä. Lahden toimipiste on perustettu vuonna 2001.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hartela

Hartelan kehittämä toimistotalo rakennetaan monipaikkaisen työn tarpeisiin vetovoimaiseen Ilmalaan16.3.2022 09:00:02 EET | Tiedote

Hartela aloittaa uuden ajan toimitilakiinteistön rakentamisen Helsingin Ilmalaan tulevana kesänä. Kiinteistön muuntojoustavuus ja monipuoliset palvelut yhteiskäyttötiloineen ovat omiaan vastaamaan tulevaisuuden työn ja tekijöiden tarpeisiin. Vuonna 2024 valmistuvan toimistotalon 17300 bruttoneliömetristä vuokrattuna on jo 70 prosenttia. Ilmalan Auraksi nimetty toimitilarakennus tarjoaa mahdollisuuden myös rentoutumiseen ja tuo työn tekemiseen sopivia hengähdyshetkiä.

Hartela kestävästi kohti 80-v juhlavuotta16.2.2022 10:58:23 EET | Tiedote

Hartelalle vuosi 2021 oli taloudellisesti onnistunut kaikilla rintamilla; kaikki tytäryhtiöt tekivät vähintään hyvän tuloksen ja samalla onnistuttiin kasvattamaan tonttivarantoa tulevaisuuden projekteja varten. Hartelan tuloksesta kerrotaan tarkemmin tuoreessa vuosikertomuksessa, jossa avataan myös yrityksen vastuullisuuspolitiikkaa. Jatkossa vastuullisuus saa entistä suuremman näkyvyyden Hartelan toiminnassa, kun ympäristövastuuta sekä sosiaalista ja taloudellista vastuuta käsitellään yhtenä kokonaisuutena. 80-vuotisjuhlavuoteen lähdettäessä kestävä kehitys ilmenee yrityksessä jo nyt monin tavoin.

Hartelalta taloudellisesti vahva vuosi 202127.1.2022 08:59:14 EET | Tiedote

Vuosi 2021 oli Hartelalle hyvä huolimatta korona-pandemian aiheuttamista vaikeuksista. Koronan vaikutukset taloudelliseen tulokseen jäivät kuitenkin hyvin maltillisiksi, koska asuntojen kysyntä säilyi hyvänä sekä kuluttajien että sijoittajien osalta ja julkisten hankintojen volyymitaso pysyi korkeana. Rakennuskustannusten huomattava nousu ei ehtinyt vaikuttaa merkittävästi vuoden 2021 tulokseen, vaikka se asettikin paineita uusien käynnistyvien hankkeiden katetasoihin ja aikatauluihin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme