Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Hatanpään sairaala ja Tays yhdistyvät vuoden alussa

Jaa

Pirkanmaan koko julkinen erikoissairaanhoito on 1.1.2018 lähtien Taysin toimintaa. Tampereen kaupungin omistama Hatanpään sairaala yhdistyy Taysiin, ja kaupungin erikoissairaanhoidon noin tuhat työntekijää siirtyy sairaanhoitopiirin palvelukseen. Sairaala- ja kuntoutuspalveluista Tampereen kaupungille jäävät Oriveden terveyskeskuksen vuodeosastopalvelut, Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian palvelut ja Rauhaniemen sairaalan kuntoutuspalvelut.

Hatanpään sairaalan puhelinnumerot muuttuvat 10. tammikuuta 2018. Uusi vaihteen numero Tays Hatanpäälle on silloin 03 311 58000. Sairaanhoitopiirin muita yksiköitä palveleva vaihde ei muutu, se on edelleen 03 311 611.

Asiakasmaksut muuttuvat sekä valtakunnallisen asetuksen vuoksi että sairaaloiden toiminnan yhdenmukaistamisen vuoksi. Uudet asiakasmaksut löytyvät vuoden alusta osoitteesta tays.fi, jossa on myös kuvattu kaikki Taysin tarjoamat palvelut.

Potilasta voidaan tarvittaessa tutkia ja hoitaa kaikissa Taysin toimipisteissä. Kutsut tutkimuksiin tulevat jo Taysin nimissä. Potilaiden lähetteet osoitetaan Tays Keskussairaalaan, josta ne jaetaan eri toimipisteisiin. Lasku hoidosta tulee jatkossa Taysista.

Poliklinikat ja vuodeosastot kaikissa toimipisteissä

Tays tarjoaa jatkossa kaikissa toimipisteissään laaja-alaista poliklinikkatoimintaa. Myös vuodeosastohoitoa on kaikissa toimipisteissä, mutta Tays Sastamalassa ei hoideta leikkauspotilaita.

Päivystyksessä ja leikkaustoiminnassa on uudistettu toimipisteiden välistä työnjakoa.

 • Yhteispäivystys toimii Tays Keskussairaalassa ja Tays Valkeakoskella, jossa on myös 1.1.2018 lähtien ympärivuorokautiset laboratorio- ja kuvantamispalvelut.
 • Keskussairaalassa tarjotaan erityisesti päivystysleikkauksia ja vaativaa kirurgiaa sekä vuodeosastohoitoa ja tehohoitoa.
 • Tays Hatanpäällä hoidetaan kiireetöntä erikoissairaanhoitoa, vuodeosastohoitoa vaativaa kirurgiaa ja päiväkirurgiaa. Myös kotisairaalan toiminta jatkuu.
 • Tays Valkeakoskella tehdään pääasiassa päiväkirurgiaa. Aivoverenkiertohäiriöiden tehokuntoutus ja vuodeosastohoito jatkuvat.
 • Tays Sastamalassa tarjotaan paikallispuudutuksessa tehtäviä toimenpiteitä, vuodeosastohoitoa ja kuntoutusta. Leikkaustoiminta päättyy vuodenvaihteessa.
 • Tays Pitkäniemessä on pääosa Pirkanmaan psykiatrian ja kehitysvammahuollon palveluista.

Ohessa usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen muutoksista, jotka koskevat potilaiden hoitoa, potilaan lähettämistä Taysiin sekä henkilökunnan asemaa. Lähettäville organisaatioille järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus Hatanpäätä koskevista muutoksista 26.1. klo 12.30-15 Tampereen valtuustosalissa. Kutsu lähetetään lähettäville organisaatioille kuluvalla viikolla.

Mikä muuttuu 2018? Keskeisiä kysymyksiä ja vastauksia

Potilaiden hoito

Muuttuuko jo hoitosuhteessa olevan potilaan hoitava lääkäri tai hoitopaikka?

Vanhat hoitosuhteet jatkuvat pääasiassa normaalisti. Tamperelaisia hoidetaan jatkossakin ensisijaisesti Taysin toimipisteissä Tampereella. Toimipisteiden välillä on tehty työnjako, jonka perusteella on mahdollista, että tutkimukseen tai hoitoon kutsutaan myös muihin toimipisteisiin. Kutsusta on tärkeää tarkistaa, mihin toimipisteeseen potilas on kutsuttu.

Voiko itse valita jatkossa hoitopaikan?

Kiireettömän erikoissairaanhoidon hoitopaikan voi valita mistä tahansa suomalaisesta julkisesta sairaalasta. Valinta tehdään yhdessä lähettävän lääkärin kanssa. Tays toimii yhden sairaalan periaatteella. Potilaan valitessa Taysin tutkimukset ja hoito toteutetaan yhdessä Taysin viidestä sairaalasta työnjaon mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan potilaan toiveet pyritään ottamaan huomioon sairaalaa valittaessa.

Hoidetaanko ketä tahansa pirkanmaalaista nyt myös Hatanpäällä?

Potilaan lähete osoitetaan Taysiin tai sen yhtiöihin Tays Sydänsairaalaan tai Coxaan. Sujuvan hoitoon pääsyn turvaamiseksi potilaalle tarjotaan sitä hoitopaikkaa, jossa on sairaaloiden työnjaon ja potilaan sairauden edellyttämä turvallinen mahdollisuus hoitoon tai toimenpiteeseen. Hatanpäällä, kuten kaikissa Taysin muissakin toimipisteissä, voidaan hoitaa myös muualta Suomesta valinnanvapauden perusteella tulevia potilaita.

Hatanpäällä on voinut asioida myös sähköisesti. Miten jatkossa asioidaan sähköisesti?

Jatkossa myös Hatanpään erikoissairaanhoidon potilaat käyttävät sairaanhoitopiirin sähköistä OmaTays-palvelua. Käyttö aloitetaan asteittain, joten osa nyt sähköisesti hoidetuista palveluita joudutaan hoitamaan aluksi perinteisesti puhelimitse ja kirjeitse. Tavoitteena on, että Hatanpään aiemmat sähköiset palvelut voidaan tarjota OmaTaysin kautta kevään aikana osoitteessa www.omatays.fi. Valtakunnallinen Omakanta-palvelu toimii normaalisti osoitteessa omakanta.fi ja sieltä voi käydä tarkistamassa hoitoon liittyvät asioita.

Mistä voin kysyä lisätietoja itseäni koskevista muutoksista?

Tampereen kaupungin chat-neuvontapalvelu osoitteessa twww.tampere.fi/hatanpaansairaala toimii joulukuussa arkisin klo 8-9.30 ja ti-pe klo 14-15.45. Voit kysyä yleisluonteisia neuvoja Hatanpään sairaalan palveluihin liittyvissä asioissa. Voit lähettää yleisiä kysymyksiä vuoden alusta lähtien myös osoitteella palveluneuvonta(at)pshp.fi. Omaa sairautta koskeviin henkilökohtaisiin kysymyksiin, joiden vastaamiseen vaaditaan potilastietoja, ei vastata palveluneuvonnan kautta. Niihin vastataan hoitoyksikössä tai kutsun lähettäneessä yksikössä.

Potilaan lähettäminen ja muu asiointi

Minne potilaan lähete osoitetaan?

Lähetteet osoitetaan Tays Keskussairaalaan. Lähetteet luetaan ja jaetaan sähköisesti eri toimipisteisiin Taysin sisäisen työnjaon mukaisesti erikoisaloittain. Ajanvarauksia tehdään kaikissa toimipisteissä. Kutsukirjeessä potilas saa tarkemmat yhteystiedot hoitavaan toimipisteeseen.

Millaisia potilaita tutkitaan ja leikataan Taysin eri toimipisteissä?

Poliklinikkatoiminta:

 • Tays Keskussairaalassa muun muassa lastentaudit ja –kirurgia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia, urologia, gastroenterologia, ortopedia, fysiatria, verisuonikirurgia, neurologia, neurokirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit sekä suusairaudet, iho- ja allergiasairaudet, syöpätaudit, gynekologia, raskaus ja synnytykset, sisätaudit, munuaissairaudet, infektiosairaudet, reumatologia- ja reumaortopedia, hematologia, keuhkosairaudet, unihäiriöt, silmäsairaudet, kehitysvammapoliklinikka, lastenpsykiatria.
 • Tays Hatanpäällä plastiikkakirurgia, ortopedia, silmäsairaudet, fysiatria, neurologia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, gastroenterologia, verisuonikirurgia, yleiskirurgia, gynekologia, sisätaudit, hematologia, reumatologia, kardiologia ja rytminsiirrot (Sydänsairaala), geriatria, bariatria eli lihavuuden hoito
 • Tays Valkeakoskella erityisesti korva-, nenä- ja kurkkutaudit, neurologia, ortopedia, gynekologia, sisätaudit, lastentaudit, psykiatria, gastroenterologia, urologia, syöpätaudit, yleiskirurgia, infuusiohoidot.
 • Tays Sastamalassa erityisesti korva-, nenä- ja kurkkutaudit, ortopedia, gynekologia, sisätaudit, lastentaudit, psykiatria, syöpätaudit, urologia, gastroenterologia, verisuonikirurgia, infuusiohoidot.

Leikkaustoiminta:

 • Tays Keskussairaalassa muun muassa lastenkirurgia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia, gastrokirurgia, yleiskirurgia, urologia, ortopedia, reumakirurgia, verisuonikirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suusairauksien kirurgia, gynekologinen kirurgia, synnytykset, neurokirurgia ja silmäkirurgia.
 • Tays Hatanpäällä muun muassa käsikirurgia, ortopedia, plastiikkakirurgia, yleiskirurgia, gastrokirurgia, verisuonikirurgia, gynekologinen kirurgia ja korva-, nenä- ja kurkkutautien kirurgia.
 • Tays Valkeakoskella erityisesti päiväkirurgiana lastenkirurgia, gastrokirurgia, urologia, neurokirurgia, gynekologinen kirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suusairauksien kirurgia.
 • Tays Sastamalassa erityisesti paikallispuudutuksessa tehtävät toimenpiteet urologiassa ja verisuonikirurgiassa sekä yleiskirurgiassa.

Muuttuvatko yhteystiedot?

Hatanpään puhelinnumerot muuttuvat 10.1.2018. Hatanpään vaihteen uusi numero on 03 311 58000. Virallinen postiosoite on Tays Hatanpää, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, PL 2000, 33521 Tampere ja kirjaamo@pshp.fi. Tays Hatanpään käyntiosoite on Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere.

Laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) on 003708265978 ja välittäjätunnus BAWCFI22. Verkkolaskuoperaattori on Basware Oyj sekä lisäksi Pohjola-ryhmä, Danske Bank Oyj ja Nordea. Paperilaskujen laskutusosoite on PSHP Taloustoimisto, PL 2000, 33521 Tampere.

Mistä saa lisätietoja lähetekäytännöistä?

Lähettäville organisaatioille järjestetään keskustelu- ja tiedotustilaisuus 26.1. klo 12.30-15 Tampereen kaupungin valtuustosalissa, osoite Aleksis Kiven katu 14 C. Ilmoittautuminen Nina Pirilälle nina.pirila(at)tampere.fi, 1.1.2018 alkaen nina.pirila(at)pshp.fi.

Henkilöstömuutokset

Miten henkilöstön asema muuttuu?

Hatanpään erikoissairaanhoidon henkilöstön uusi työnantaja ja palkanmaksaja on pääasiassa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Osa hatanpääläisistä siirtyy Istekki Oy:n, Tays Sydänsairaala Oy:n tai Tuomi Logistiikan palvelukseen. Henkilöstö siirtyy liikkeenluovutuksella. Hallinnollisesti Tays Hatanpää on Taysin toimialue 8. Toimialuetta johtaa toimialuejohtaja.

Sairaanhoitopiirissä sovelletaan kunnallisia työ- ja virkaehtosopimuksia (KVTES, TS TES, LS VES). Tampereen kaupungin henkilöstöetuudet päättyvät ja tilalle tulevat sairaanhoitopiirin henkilöstöetuudet.

Muuttuvatko henkilökunnan yhteystiedot?

Sähköpostit muuttuvat malliin etunimi.sukunimi@pshp.fi. Puhelinnumerot muuttuvat 10.1.2018 alkaen. Uusi vaihteen numero Tays Hatanpäälle on 03 311 58000. Sairaanhoitopiirin muita numeroita koskeva vaihde ei muutu, se on edelleen 03 311611. Virallinen postiosoite on Tays Hatanpää, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, PL 2000, 33521 Tampere ja kirjaamo@pshp.fi. Käyntiosoite ei muutu, se on edelleen Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere.

Miten työssä käytettävät tietojärjestelmät muuttuvat?

Työaikapäätteet vaihtuvat ja käyttöön tulevat uudet Timecon-napit. ICMT-palvelut, mukaan lukien laitehuolto ja varmennekortit, tuottaa Istekki Oy. Suurin osa henkilöstöasioihin ja potilaiden hoitoon käytettävistä tietojärjestelmistä muuttuu, esimerkiksi henkilöstöasiat hoidetaan intran HR-työpöydällä ja potilastietojärjestelmä on Uranus. Laboratoriopalvelut tilataan WebFimlabista, ja veritilaukset tehdään jatkossa sähköisesti.

Muuttuvatko palkat?

Hatanpäällä työskentelevien säännöllisen työajan kokonaispalkka (kuukausipalkka) ei laske Taysiin siirtymisen takia. Palkkojen harmonisointi toteutetaan erikseen laadittavan suunnitelman mukaan.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen osoitteessa http://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Alueellinen_yhteistyo/Hatanpaan_ja_Taysin_yhdistaminen/Usein_kysytyt_kysymykset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tiedotusvälineille

Sairaalan johtaja, Tays Hatanpään toimialuejohtaja 1.1.2018
Arto Ranta, puh. 050 512 1546
Hatanpään ja Taysin yhdistymisen projektiylilääkäri
Hannu Päivä, puh. 044 575 7327
Sairaanhoitopiirin johtaja
Rauno Ihalainen, puh. 050 68048

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Teiskontie 35, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä yli miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä 1.1.2018 alkaen Tays Hatanpäällä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy, Fimlab Laboratoriot Oy ja FinnMedi Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

8 tähden sairaala katsoo erikoissairaanhoidon tulevaisuuteen12.4.2018 13:00Tiedote

Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiireille esitetään yhteistyön syventämistä vaiheittain rakennettavan alustayhtiön kautta. Nyt on perusteellisen maakunnallisen keskustelun aika. Sairaanhoitopiirien marraskuussa käynnistämän selvitystyön keskiössä oli kysymys erikoissairaanhoidon palveluiden tuottamisen tulevaisuudesta. Yhteinen näkemys on, että laatu- ja osaamisvaatimusten ja kustannuspaineiden kasvaessa sekä väestön ikääntyessä on tehtävä laajempaa yhteistyötä. - Maakunta ja sote-uudistuksessa järjestäjä ja tuottaja erotetaan, ja tätä valmistelua on tehty erityisesti erikoisairaanhoidon tuottamisen näkökulmasta. Tavoitteenamme on tarjota maakunnille palveluja nykyistä tehokkaammin ja vaikuttavammin, linjaa hankkeen seurantaryhmää vetänyt Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Juvonen. Selvitystyön tuloksena sairaanhoitopiireille esitetään niin sanotun alustayhtiön perustamista syksyllä 2018, mikä tarjoaisi pohjan yhteisen palvelutuotannon kehittämiselle. Alustayhtiön tuo

Sairaanhoitopiirillä hyvä vuosi − alentaa tämänvuotisia hintoja 1,5 prosenttia26.3.2018 12:12Tiedote

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin eri sairaaloissa hoidettiin vuonna 2017 jälleen edellisvuotta enemmän potilaita – kaikkiaan 191 210 eri potilasta. Toiminta painottui yhä enemmän avohoitopalveluihin. Leikkaushoitoa tarvitsi viime vuonna liki 34 000 potilasta. Kasvu on jatkunut myös kuluneen alkuvuoden ajan. Sairaanhoitopiiriin hakeutuu valinnanvapauden perusteella aiempaa enemmän uusia asiakkaita maakunnan ulkopuolelta. Valinnanvapauden arvo sairaanhoitopiirille on merkittävä, sillä potilaat tuottavat Pirkanmaalle vuosittain yli 20 miljoonaa euroa. Valinnanvapauttaan käyttäviä asiakkaita kiinnostavat erityisesti sairaanhoitopiirin tytäryhtiöiden Coxan ja Sydänsairaalan palvelut. Taysin erikoisaloista uusia asiakkaita kiinnostavat varsinkin ortopedia ja neurologia. Sairaanhoitopiirin taloudellinen tulos viime vuodelta on noin 3,5 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Myös alkuvuoden 2018 aikana kysyntä on ollut erittäin suurta. Kahden ensimmäisen kuukauden tiedot osoittavat, että ennuste tästä vuo

Ensihoidon helikopteritoimintaa esitetään Pirkanmaan vastuulle26.3.2018 11:43Tiedote

Vastuu koko Suomen ensihoidon helikopteritoiminnasta ehdotetaan keskitettäväksi Pirkanmaan maakunnan vastuulle osana uutta yliopistosairaaloiden välistä työnjakoa. Sosiaali- ja terveysministeriö on lähettänyt lausunnolle säädösehdotukset, jotka liittyvät ensihoidon ilmailupalveluiden järjestämiseen maakunta- ja soteuudistuksessa. Ehdotuksen mukaan nykyinen viiden yliopistollisen sairaanhoitopiirin omistama FinnHEMS Oy siirtyisi maakunta- ja soteuudistuksessa osaksi Pirkanmaan maakunnan konsernia. Pirkanmaan maakunta vastaisi jatkossa kuudella eri paikkakunnalla toimivasta ensihoidon helikopteritoiminnasta sekä yhtiön omistajaohjauksesta. Samassa yhteydessä helikopteritoiminnan rahoitusvastuu siirtyisi kokonaan valtiolta maakunnille. Valtion nykyinen rahoitus hajautettaisiin kaikkiin maakuntiin maakuntien rahoituslakiesityksen mukaisesti. Maakunnat vastaisivat yhdessä kustannuksista sekä kiinteällä maksulla että suoriteperusteisesti. − Sekä ensihoito että ilmailuala ovat erittäin vaativ

Sairaanhoitopiiri uudistaa Pitkäniemen oikeuspsykiatrian toimintaa26.3.2018 10:02Tiedote

Sairaanhoitopiiri uudistaa Pitkäniemen oikeuspsykiatrisen yksikön toimintaa. Toinen oikeuspsykiatrian osasto muutetaan vaativahoitoisten potilaiden akuuttiosastoksi. Toinen osasto toimii jatkossakin oikeuspsykiatrisena kuntouttavana osastona. Molemmilla osastoilla hoidetaan jatkossa sekä miehiä että naisia. Uudistaminen ja hoidon kehittäminen edellyttävät toimintakulttuurin muutosta ja uudenlaista osaamista henkilökunnalta. Uusilla järjestelyillä voidaan parantaa vuosien kuluessa havaittuja epäkohtia, kuten yövuoroissa ilmenneitä laiminlyöntejä. Näihin työnantaja on puuttunut antaen varoituksia ja suullisia huomautuksia, mutta edelleen yksikössä on havaittu välinpitämättömyyttä yhteisiä ohjeita kohtaan. Tämä on heikentänyt hoidon tuloksellisuutta. Osastoilla olleiden potilaiden hoidon kirjaaminen ei myöskään ole kaikilta osin ollut lain edellyttämällä tasolla. Sairaanhoitopiiri teetti psykiatristen hoitojen kirjaamisesta ulkopuolisen arvioinnin, jonka perusteella puutteita nyt ryhdytää

Pirkanmaalla tarvitaan oma maakunnallinen tilakeskus16.3.2018 08:00Tiedote

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri esittää kunnille ja Pirkanmaan maakunta- ja sotevalmistelulle, että Pirkanmaalla lähdettäisiin selvittämään oman maakunnallisen tilapalvelukeskuksen muodostamista kuluvan kevään aikana. Maakuntauudistuksessa sosiaali- ja terveydenhuollon kiinteistöjen on tarkoitus siirtyä valtakunnallisen Maakuntien tilakeskus Oy:n omistukseen vuonna 2020. Lakiesityksen perustelutekstien mukaan valtakunnallisella Maakuntien tilakeskuksella on vahva rooli tilojen ylläpidossa. Niin ikään tilojen hanke- ja jopa tarvesuunnittelu olisivat valtakunnallisen maakuntien tilakeskuksen johtamaa toimintaa. Pirkanmaan sairaanhoitopiiri näkee kuitenkin valtakunnallisen yhtiön käyttövelvoitteen isoksi riskiksi maakunnan päätöksenteolle ja kustannusten hallinnalle. Alustavien laskelmien mukaan tilakustannukset nousisivat Pirkanmaalla useita miljoonia euroja vuodessa. – Valtakunnallinen Maakuntien tilakeskus Oy suunnittelee korkeampaa pääoman tuottoa kuin esimerkiksi Pirkanmaan sairaanhoito

Ilo yltää kaikkialle – Särkänniemi ja Tays suunnittelevat Taysin lasten ja nuorten keskukseen huvipuistoa14.3.2018 10:02Tiedote

Särkänniemi ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen ja aloittavat yhteistyön huvipuistoympäristön kehittämiseksi Tampereen yliopistollisen keskussairaalan uuteen lasten ja nuorten keskukseen. Särkänniemi ja Tays sopivat yhteisestä halusta toteuttaa asian, kunhan se teknisesti ja toiminnallisesti osoittautuu mahdolliseksi. Laatuaan ensimmäinen huvipuistoympäristö sairaalaan on tarkoitus avata vuonna 2020. Tampereen Särkänniemi Oy ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri aloittavat Ilo yltää kaikkialle -projektin, jonka tavoitteena on luoda huvipuistomainen ympäristö Taysin tulevaan lasten ja nuorten keskukseen. Projektin tarkoituksena on tuottaa iloa ja perheiden iloista yhdessäoloa myös sellaisiin elämänvaiheisiin, joissa lapsella ei ole mahdollisuutta lähteä vierailemaan sairaalan ulkopuolella. ”Haluamme rakentaa paikan, jossa lapsipotilaat voivat yhdessä läheistensä kanssa irtaantua hetkeksi potilasarjesta ja päästää seikkailunhalun ja mielikuvituksen valloilleen”

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme