Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Hatanpään sairaala ja Tays yhdistyvät vuoden alussa

Jaa

Pirkanmaan koko julkinen erikoissairaanhoito on 1.1.2018 lähtien Taysin toimintaa. Tampereen kaupungin omistama Hatanpään sairaala yhdistyy Taysiin, ja kaupungin erikoissairaanhoidon noin tuhat työntekijää siirtyy sairaanhoitopiirin palvelukseen. Sairaala- ja kuntoutuspalveluista Tampereen kaupungille jäävät Oriveden terveyskeskuksen vuodeosastopalvelut, Hatanpään puistosairaalan psykogeriatrian palvelut ja Rauhaniemen sairaalan kuntoutuspalvelut.

Hatanpään sairaalan puhelinnumerot muuttuvat 10. tammikuuta 2018. Uusi vaihteen numero Tays Hatanpäälle on silloin 03 311 58000. Sairaanhoitopiirin muita yksiköitä palveleva vaihde ei muutu, se on edelleen 03 311 611.

Asiakasmaksut muuttuvat sekä valtakunnallisen asetuksen vuoksi että sairaaloiden toiminnan yhdenmukaistamisen vuoksi. Uudet asiakasmaksut löytyvät vuoden alusta osoitteesta tays.fi, jossa on myös kuvattu kaikki Taysin tarjoamat palvelut.

Potilasta voidaan tarvittaessa tutkia ja hoitaa kaikissa Taysin toimipisteissä. Kutsut tutkimuksiin tulevat jo Taysin nimissä. Potilaiden lähetteet osoitetaan Tays Keskussairaalaan, josta ne jaetaan eri toimipisteisiin. Lasku hoidosta tulee jatkossa Taysista.

Poliklinikat ja vuodeosastot kaikissa toimipisteissä

Tays tarjoaa jatkossa kaikissa toimipisteissään laaja-alaista poliklinikkatoimintaa. Myös vuodeosastohoitoa on kaikissa toimipisteissä, mutta Tays Sastamalassa ei hoideta leikkauspotilaita.

Päivystyksessä ja leikkaustoiminnassa on uudistettu toimipisteiden välistä työnjakoa.

 • Yhteispäivystys toimii Tays Keskussairaalassa ja Tays Valkeakoskella, jossa on myös 1.1.2018 lähtien ympärivuorokautiset laboratorio- ja kuvantamispalvelut.
 • Keskussairaalassa tarjotaan erityisesti päivystysleikkauksia ja vaativaa kirurgiaa sekä vuodeosastohoitoa ja tehohoitoa.
 • Tays Hatanpäällä hoidetaan kiireetöntä erikoissairaanhoitoa, vuodeosastohoitoa vaativaa kirurgiaa ja päiväkirurgiaa. Myös kotisairaalan toiminta jatkuu.
 • Tays Valkeakoskella tehdään pääasiassa päiväkirurgiaa. Aivoverenkiertohäiriöiden tehokuntoutus ja vuodeosastohoito jatkuvat.
 • Tays Sastamalassa tarjotaan paikallispuudutuksessa tehtäviä toimenpiteitä, vuodeosastohoitoa ja kuntoutusta. Leikkaustoiminta päättyy vuodenvaihteessa.
 • Tays Pitkäniemessä on pääosa Pirkanmaan psykiatrian ja kehitysvammahuollon palveluista.

Ohessa usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen muutoksista, jotka koskevat potilaiden hoitoa, potilaan lähettämistä Taysiin sekä henkilökunnan asemaa. Lähettäville organisaatioille järjestetään tiedotus- ja keskustelutilaisuus Hatanpäätä koskevista muutoksista 26.1. klo 12.30-15 Tampereen valtuustosalissa. Kutsu lähetetään lähettäville organisaatioille kuluvalla viikolla.

Mikä muuttuu 2018? Keskeisiä kysymyksiä ja vastauksia

Potilaiden hoito

Muuttuuko jo hoitosuhteessa olevan potilaan hoitava lääkäri tai hoitopaikka?

Vanhat hoitosuhteet jatkuvat pääasiassa normaalisti. Tamperelaisia hoidetaan jatkossakin ensisijaisesti Taysin toimipisteissä Tampereella. Toimipisteiden välillä on tehty työnjako, jonka perusteella on mahdollista, että tutkimukseen tai hoitoon kutsutaan myös muihin toimipisteisiin. Kutsusta on tärkeää tarkistaa, mihin toimipisteeseen potilas on kutsuttu.

Voiko itse valita jatkossa hoitopaikan?

Kiireettömän erikoissairaanhoidon hoitopaikan voi valita mistä tahansa suomalaisesta julkisesta sairaalasta. Valinta tehdään yhdessä lähettävän lääkärin kanssa. Tays toimii yhden sairaalan periaatteella. Potilaan valitessa Taysin tutkimukset ja hoito toteutetaan yhdessä Taysin viidestä sairaalasta työnjaon mukaisesti. Mahdollisuuksien mukaan potilaan toiveet pyritään ottamaan huomioon sairaalaa valittaessa.

Hoidetaanko ketä tahansa pirkanmaalaista nyt myös Hatanpäällä?

Potilaan lähete osoitetaan Taysiin tai sen yhtiöihin Tays Sydänsairaalaan tai Coxaan. Sujuvan hoitoon pääsyn turvaamiseksi potilaalle tarjotaan sitä hoitopaikkaa, jossa on sairaaloiden työnjaon ja potilaan sairauden edellyttämä turvallinen mahdollisuus hoitoon tai toimenpiteeseen. Hatanpäällä, kuten kaikissa Taysin muissakin toimipisteissä, voidaan hoitaa myös muualta Suomesta valinnanvapauden perusteella tulevia potilaita.

Hatanpäällä on voinut asioida myös sähköisesti. Miten jatkossa asioidaan sähköisesti?

Jatkossa myös Hatanpään erikoissairaanhoidon potilaat käyttävät sairaanhoitopiirin sähköistä OmaTays-palvelua. Käyttö aloitetaan asteittain, joten osa nyt sähköisesti hoidetuista palveluita joudutaan hoitamaan aluksi perinteisesti puhelimitse ja kirjeitse. Tavoitteena on, että Hatanpään aiemmat sähköiset palvelut voidaan tarjota OmaTaysin kautta kevään aikana osoitteessa www.omatays.fi. Valtakunnallinen Omakanta-palvelu toimii normaalisti osoitteessa omakanta.fi ja sieltä voi käydä tarkistamassa hoitoon liittyvät asioita.

Mistä voin kysyä lisätietoja itseäni koskevista muutoksista?

Tampereen kaupungin chat-neuvontapalvelu osoitteessa twww.tampere.fi/hatanpaansairaala toimii joulukuussa arkisin klo 8-9.30 ja ti-pe klo 14-15.45. Voit kysyä yleisluonteisia neuvoja Hatanpään sairaalan palveluihin liittyvissä asioissa. Voit lähettää yleisiä kysymyksiä vuoden alusta lähtien myös osoitteella palveluneuvonta(at)pshp.fi. Omaa sairautta koskeviin henkilökohtaisiin kysymyksiin, joiden vastaamiseen vaaditaan potilastietoja, ei vastata palveluneuvonnan kautta. Niihin vastataan hoitoyksikössä tai kutsun lähettäneessä yksikössä.

Potilaan lähettäminen ja muu asiointi

Minne potilaan lähete osoitetaan?

Lähetteet osoitetaan Tays Keskussairaalaan. Lähetteet luetaan ja jaetaan sähköisesti eri toimipisteisiin Taysin sisäisen työnjaon mukaisesti erikoisaloittain. Ajanvarauksia tehdään kaikissa toimipisteissä. Kutsukirjeessä potilas saa tarkemmat yhteystiedot hoitavaan toimipisteeseen.

Millaisia potilaita tutkitaan ja leikataan Taysin eri toimipisteissä?

Poliklinikkatoiminta:

 • Tays Keskussairaalassa muun muassa lastentaudit ja –kirurgia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia, urologia, gastroenterologia, ortopedia, fysiatria, verisuonikirurgia, neurologia, neurokirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit sekä suusairaudet, iho- ja allergiasairaudet, syöpätaudit, gynekologia, raskaus ja synnytykset, sisätaudit, munuaissairaudet, infektiosairaudet, reumatologia- ja reumaortopedia, hematologia, keuhkosairaudet, unihäiriöt, silmäsairaudet, kehitysvammapoliklinikka, lastenpsykiatria.
 • Tays Hatanpäällä plastiikkakirurgia, ortopedia, silmäsairaudet, fysiatria, neurologia, korva-, nenä- ja kurkkutaudit, gastroenterologia, verisuonikirurgia, yleiskirurgia, gynekologia, sisätaudit, hematologia, reumatologia, kardiologia ja rytminsiirrot (Sydänsairaala), geriatria, bariatria eli lihavuuden hoito
 • Tays Valkeakoskella erityisesti korva-, nenä- ja kurkkutaudit, neurologia, ortopedia, gynekologia, sisätaudit, lastentaudit, psykiatria, gastroenterologia, urologia, syöpätaudit, yleiskirurgia, infuusiohoidot.
 • Tays Sastamalassa erityisesti korva-, nenä- ja kurkkutaudit, ortopedia, gynekologia, sisätaudit, lastentaudit, psykiatria, syöpätaudit, urologia, gastroenterologia, verisuonikirurgia, infuusiohoidot.

Leikkaustoiminta:

 • Tays Keskussairaalassa muun muassa lastenkirurgia, käsikirurgia, plastiikkakirurgia, gastrokirurgia, yleiskirurgia, urologia, ortopedia, reumakirurgia, verisuonikirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suusairauksien kirurgia, gynekologinen kirurgia, synnytykset, neurokirurgia ja silmäkirurgia.
 • Tays Hatanpäällä muun muassa käsikirurgia, ortopedia, plastiikkakirurgia, yleiskirurgia, gastrokirurgia, verisuonikirurgia, gynekologinen kirurgia ja korva-, nenä- ja kurkkutautien kirurgia.
 • Tays Valkeakoskella erityisesti päiväkirurgiana lastenkirurgia, gastrokirurgia, urologia, neurokirurgia, gynekologinen kirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä suusairauksien kirurgia.
 • Tays Sastamalassa erityisesti paikallispuudutuksessa tehtävät toimenpiteet urologiassa ja verisuonikirurgiassa sekä yleiskirurgiassa.

Muuttuvatko yhteystiedot?

Hatanpään puhelinnumerot muuttuvat 10.1.2018. Hatanpään vaihteen uusi numero on 03 311 58000. Virallinen postiosoite on Tays Hatanpää, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, PL 2000, 33521 Tampere ja kirjaamo@pshp.fi. Tays Hatanpään käyntiosoite on Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere.

Laskut lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuina. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin verkkolaskuosoite (OVT-tunnus) on 003708265978 ja välittäjätunnus BAWCFI22. Verkkolaskuoperaattori on Basware Oyj sekä lisäksi Pohjola-ryhmä, Danske Bank Oyj ja Nordea. Paperilaskujen laskutusosoite on PSHP Taloustoimisto, PL 2000, 33521 Tampere.

Mistä saa lisätietoja lähetekäytännöistä?

Lähettäville organisaatioille järjestetään keskustelu- ja tiedotustilaisuus 26.1. klo 12.30-15 Tampereen kaupungin valtuustosalissa, osoite Aleksis Kiven katu 14 C. Ilmoittautuminen Nina Pirilälle nina.pirila(at)tampere.fi, 1.1.2018 alkaen nina.pirila(at)pshp.fi.

Henkilöstömuutokset

Miten henkilöstön asema muuttuu?

Hatanpään erikoissairaanhoidon henkilöstön uusi työnantaja ja palkanmaksaja on pääasiassa Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Osa hatanpääläisistä siirtyy Istekki Oy:n, Tays Sydänsairaala Oy:n tai Tuomi Logistiikan palvelukseen. Henkilöstö siirtyy liikkeenluovutuksella. Hallinnollisesti Tays Hatanpää on Taysin toimialue 8. Toimialuetta johtaa toimialuejohtaja.

Sairaanhoitopiirissä sovelletaan kunnallisia työ- ja virkaehtosopimuksia (KVTES, TS TES, LS VES). Tampereen kaupungin henkilöstöetuudet päättyvät ja tilalle tulevat sairaanhoitopiirin henkilöstöetuudet.

Muuttuvatko henkilökunnan yhteystiedot?

Sähköpostit muuttuvat malliin etunimi.sukunimi@pshp.fi. Puhelinnumerot muuttuvat 10.1.2018 alkaen. Uusi vaihteen numero Tays Hatanpäälle on 03 311 58000. Sairaanhoitopiirin muita numeroita koskeva vaihde ei muutu, se on edelleen 03 311611. Virallinen postiosoite on Tays Hatanpää, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, PL 2000, 33521 Tampere ja kirjaamo@pshp.fi. Käyntiosoite ei muutu, se on edelleen Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere.

Miten työssä käytettävät tietojärjestelmät muuttuvat?

Työaikapäätteet vaihtuvat ja käyttöön tulevat uudet Timecon-napit. ICMT-palvelut, mukaan lukien laitehuolto ja varmennekortit, tuottaa Istekki Oy. Suurin osa henkilöstöasioihin ja potilaiden hoitoon käytettävistä tietojärjestelmistä muuttuu, esimerkiksi henkilöstöasiat hoidetaan intran HR-työpöydällä ja potilastietojärjestelmä on Uranus. Laboratoriopalvelut tilataan WebFimlabista, ja veritilaukset tehdään jatkossa sähköisesti.

Muuttuvatko palkat?

Hatanpäällä työskentelevien säännöllisen työajan kokonaispalkka (kuukausipalkka) ei laske Taysiin siirtymisen takia. Palkkojen harmonisointi toteutetaan erikseen laadittavan suunnitelman mukaan.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen osoitteessa http://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Alueellinen_yhteistyo/Hatanpaan_ja_Taysin_yhdistaminen/Usein_kysytyt_kysymykset

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tiedotusvälineille

Sairaalan johtaja, Tays Hatanpään toimialuejohtaja 1.1.2018
Arto Ranta, puh. 050 512 1546
Hatanpään ja Taysin yhdistymisen projektiylilääkäri
Hannu Päivä, puh. 044 575 7327
Sairaanhoitopiirin johtaja
Rauno Ihalainen, puh. 050 68048

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Teiskontie 35, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä yli miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella sekä 1.1.2018 alkaen Tays Hatanpäällä. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy, Fimlab Laboratoriot Oy ja FinnMedi Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tays Hatanpään puhelinnumerot muuttuvat 10.1. klo 69.1.2018 15:42Tiedote

Hatanpään sairaala ja Tays yhdistyivät vuodenvaihteessa. Huomenna keskiviikkona 10.1. klo 6 muuttuvat Tays Hatanpään puhelinnumerot. Tays Hatanpään vaihteen uusi numero on 03 311 58000. Vaihteeseen vastaavat sairaanhoitopiirin asiakaspalvelukeskuksen palveluneuvojat kuten muihinkin sairaanhoitopiirin vaihdenumeroihin. Uudet numerot löytyvät myös osoitteesta www.tays.fi. Vanhoissa Hatanpään numeroissa on muutoksesta kertova tiedote: ”Hatanpään sairaalan numerot ovat vaihtuneet. Uuden numeron löydät Tampereen yliopistollisen sairaalan internetsivuilta osoitteesta www.tays.fi tai soittamalla Tays Hatanpään vaihteeseen numeroon 03 311 58000. Toistan numeron: 03 311 58000. Kiitos soitostasi.” Tays Hatanpään uudet numerot 10.1.2018 alkaen Vaihde 03 311 58000 Hatanpään sairaalan aulan neuvonta 03 311 59736 Osastot A2 03 311 59729 A3 03 311 59716 A4 03 311 59718 A5 03 311 58060 B0 03 311 58070 B1 03 311 58080 B3 03 311 59752 B4 03 311 59719 B5 03 311 58100 Kotisairaala 03 311 58460 Leiko24 Lei

Taysin teho-osastolla kosteusvaurio: teho siirtyy E-rakennukseen3.1.2018 15:25Tiedote

Taysin teho-osastolla kosteusvaurio: teho siirtyy E-rakennukseen Tays Keskussairaalan teho-osastolla sairaalan A-osassa on todettu viemärivaurioista johtuvia kosteusvaurioita. Teho-osaston kymmenen hoitopaikkaa siirretään tilapäisesti E-rakennukseen munuaiskeskuksen ja infektio-osaston tiloihin. Poikkeusjärjestelyt vaikuttavat dialyysipotilaiden hoitopaikkoihin ja -aikoihin. Syksyn aikana Keskussairaalan viidennessä kerroksessa on jo korjattu yhtä kolmen hengen tehopotilashuonetta, jonka vaurioista saatiin tieto aiemmin syksyllä. Vuodenvaihteessa tehtyjen lisätutkimusten perusteella kuitenkin todettiin, että viemärivuodosta johtuva kosteusvaurio on oletettua laajempi. Vaurioita on todettu edelleen kahdessa muussa huoneessa. Teho-osaston toimintaa ei voi tiloissa jatkaa korjausten aikana. Sen sijaan tehostetun valvonnan hoitoa voidaan jatkaa entisissä tiloissa eli Keskussairaalan B-osan viidennessä kerroksessa kahdeksalla potilaspaikalla. Niissä hoidetaan myös tilanteen vaatiessa tehopo

Valtion tutkimusrahoitusta 102 tutkimushankkeelle3.1.2018 10:00Tiedote

Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen sairaanhoitopiireille ja muille alueen terveydenhuollon organisaatioille myönnettiin kaikkiaan 2 015 336 euroa (netto) valtion tutkimusrahoitusta yhteensä 102 tutkimukselle. Myöntöpäätökset ovat ehdollisia, kunnes sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa lopullisen tutkimusrahoituksen määrän tammikuun lopussa 2018, jonka jälkeen myönnetyt summat vahvistetaan ja suhteutetaan saatavaan valtion rahoituksen määrään. Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen tutkimustoimikunta myöntää saamiensa hakemusten arviointien perusteella rahoitusta alueen kunnille, kuntayhtymille, yliopistolliselle sairaalalle, keskussairaaloille ja terveyskeskuksille. Tampereen yliopistollisen sairaalan 72 tutkimukselle myönnettiin vuoden 2018 valtion tutkimusrahoitusta yliopistotasoiseen terveyden tutkimukseen yhteensä 1 430 879 euroa (netto). Professori Olli Lohen tutkimukselle ”Lasten leukemian syyt ja uudet hoidot: biologinen ja epidemiologin

Taysin vuosi alkaa ”viiden tähden sairaalana”11.12.2017 13:34Tiedote

Pirkanmaan julkinen erikoissairaanhoito on vuoden alusta lähtien yhden sairaalan kokonaisuus, kun Tampereen kaupungin Hatanpään sairaala yhdistyy Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Taysilla on jatkossa viisi toimipistettä, sillä vuoden alusta Lahden sädehoidon yksikkö siirtyy HUSin toiminnaksi. ”Viiden tähden sairaalan” hoidossa tavoitellaan potilaiden sujuvaa hoitoon pääsyä ja toimivaa työnjakoa. Sairaanhoitopiirillä on parhaillaan selvityksen kohteena myös ”kahdeksan tähden sairaalan” kokonaisuus yhdessä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin ja sen alueella olevan kolmen sairaalan kanssa. Jonottomuuden kehittämiseksi uudenlaisessa Taysin kokonaisuudessa on tekeillä erillinen toimenpideohjelma, todetaan valtuuston maanantaina hyväksymässä toiminta- ja taloussuunnitelmassa. Valtuusto hyväksyi myös hallituksen esityksen ensi vuoden talousarvioksi. Valtuusto päätti maanantain kokouksessaan myös henkilöstölisäyksestä Taysin psykiatrisen päivystystoiminnan turvaamiseksi Tays Pitkäniemessä. P

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin 70-vuotinen historia julkaistu11.12.2017 13:01Tiedote

Pirkanmaalla on vuosikymmenten ajan kyetty tekemään ripeitä ratkaisuja ja ottamaan rohkeita askelia terveydenhuollon rakenteiden uudistamisessa ja sairauksien hoidon kehittämisessä. Näitä ovat olleet muun muassa lääkärikoulutuksen saaminen Tampereelle 1970-luvulla ja myöhemmin sen lakkauttamisuhan eteen tehdyt ponnistelut 1990-luvulla sekä sairaalahoidon järjestäminen yhtiöiden kautta. Tiedot ilmenevät tänään 11.12. julkaistusta Pirkanmaan sairaanhoitopiirin historiateoksesta. Suomen juhlavuoden kunniaksi julkaistun teoksen on kirjoittanut filosofian tohtori Pekka Kaarninen. Sairaanhoitopiirin ja sen suurimman sairaalan Taysin voidaan hyvällä syyllä sanoa täyttävän tänä vuonna 70 vuotta, sillä Tampereen keskussairaalan perustamisasiakirja allekirjoitettiin vuonna 1947 ja sairaala avattiin potilaille 55 vuotta sitten. Pirkanmaan alueen sairaanhoidon juuret ulottuvat kuitenkin jo 1800-luvulle asti. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin historia konkretisoituu muuttuviin rakenteisiin, uusiin rake

Valinnanvapauslain esitys vaarantaa päivystävän sairaalan toimintaedellytykset11.12.2017 12:50Tiedote

Lausunnolla olevassa valinnanvapauslain esityksessä on merkittäviä epäkohtia, jotka toteutuessaan vaarantavat sen osan suomalaista erikoissairaanhoitoa, joka toimii tällä hetkellä parhaiten. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitus totesi maanantaina antamassaan lausunnossa, että asiakassetelin käyttö nyt esitetyssä laajuudessa vaikeuttaa päivystysvalmiuden ylläpitämistä, lisää kustannuksia sekä johtaa merkittävästi nykyisen erikoissairaanhoidon palvelutuotannon määrän laskuun. Pitkällä aikavälillä sairaaloiden tuotannon siirtyminen yksityisille toimijoille haittaisi myös erikoislääkärien koulutusta. Yliopistosairaaloiden keskeinen tehtävä eli tutkimus ja opetus vaarantuisivat osaajien ja potilasmäärän vähentyessä. Yhteinen henkilöstö on päivystyksen tärkein resurssi Yli puolet erikoissairaanhoidon leikkaustoiminnasta on kiireetöntä hoitoa, joka lakiesityksen mukaisesti siirtyisi asiakassetelillä valinnanvapauden piiriin. Joillakin erikoisaloilla se muodostaa pääosan sekä polikliinisestä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme