Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Haukilahden kirjastossa valmistaudutaan muuttoon

Jaa

Uusi kirjasto sijaitsee vain kivenheiton päässä vanhoista tiloista, pian valmistuvassa uudisrakennuksessa.

Haukilahden kirjaston ja päiväkodin uudisrakennus
Haukilahden kirjaston ja päiväkodin uudisrakennus

Vuosi rymistelee vauhdilla kohti loppua mikä tarkoittaa Haukilahdessa muuttoa uusiin tiloihin.

Uusi kirjasto sijaitsee vain kivenheiton päässä vanhoista tiloista, pian valmistuvassa uudisrakennuksessa. Naapurina on tuttuun tapaan päiväkoti entistä isompana.

Muuttopäivä häämöttää tammikuun lopussa ja uusissa tiloissa on tarkoitus aloittaa helmikuussa. Tavoitteemme on, ettei sulkupäiviä tule vaan vanha kirjasto palvelee koko muuton ajan ja muun muassa varaukset ovat noudettavissa vanhan kirjaston puolelta uusien tilojen avaamiseen saakka. Varauksen noutopaikaksi voi edelleen valita Haukilahden kirjaston.

Haukilahden kirjastossa järjestettiin asiakastilaisuus torstaina 15.11. Tilaisuudessa oli lämmin ilmapiiri. "Hienoa saada uusi kaunis kirjastotalo!" Osallistujia oli hiukan pohdituttanut uuden kirjaston sijainti päiväkodin yhteydessä: ovatko esimerkiksi kalusteet lasten kokoa? Näin ei toki ole vaan kirjaston puoli on suunnattu ihan kaikenikäisille.

Pienin asukastilaisuuden osallistuja, alle kouluikäinen tyttö, esitti kolme toivomusta: iso Myyrä-pehmolelu, pehmeitä sohvia ja leikkipaikka. Myyrä-pehmoja asuu jo monessa muussakin kirjastossa, joten tämä toive ja nuo kaksi muutakin ovat aivan mahdolliset toteuttaa. Uudelle kirjastolle toivottiin myös nimikilpailua. Sellainen voidaan järjestää.

Kiitämme kaikkia osallistuneita arvokkaista  mielipiteistä. Toivotamme sekä entiset että uudet asiakkaat tervetulleiksi uuteen kirjastotilaan!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelupäällikkö
Helena Andersson
Puh. 050 428 9373
helena.andersson@espoo.fi

Kuvat

Haukilahden kirjaston ja päiväkodin uudisrakennus
Haukilahden kirjaston ja päiväkodin uudisrakennus
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme