Alko Oy

Hausjärven Oitissa kokeillaan uutta mini-myymälää

Jaa

Alkon myymälä remontoidaan syyskuun aikana ja uusi myymälä avataan syyskuun 14. päivä.

Havainnekuva Oitin uudesta mini-myymälästä.
Havainnekuva Oitin uudesta mini-myymälästä.

Alko haluaa tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua kaikkialla Suomessa. Taatakseen palvelun lähellä asiakkaita Alkon myymälät joustavat ja reagoivat paikkakunnan kysynnän mukaisesti. Joustoa tehdään esimerkiksi aukioloaikojen avulla ja myymälän koon sekä valikoiman suhteen.

Hausjärven kunnan Oitin taajamassa sijaitseva Alko on ensimmäinen kokeilu uutena pienikokoisena mini-myymälänä. Tavoitteena on toteuttaa tehokas myymälän ja verkkokaupan palvelukokonaisuus.

Oitin myymälä on kompakti palvelupiste, joka on kooltaan noin 50 m2. Näin myös myymälän energiakäyttö vähenee entisestä. Myymälä on keskeisellä paikalla palvelukeskittymässä. Uusi myymälä sijaitsee samassa kiinteistössä, mutta hieman eri paikassa kuin aiemmin. Remontin vuoksi myymälä on suljettuna 10.–13.9.

Myymälän hyllyvalikoima sisältää noin 400 kysytyintä ja ajankohtaista tuotetta. Verkkokaupan noin 8 000 tuotteen valikoima täydentää saumattomasti myymälää, sillä alko.fi:n verkkokaupasta kaikki tuotteet ovat tilattavissa kaikkiin myymälöihin – myös Oittiin.

”Uudella myymäläkokeilulla haluamme varmistaa palvelun myymälässä ja verkossa asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla. Uudessa Alkon minimyymälässä digitaalisuutta on lisätty siten, että asiakas voi hakea verkosta tarkempaa tuotetietoa. Alkolaiset myös opastavat verkkokaupan tilausten tekemisessä. Myymälä on auki suosituimpaan ostosaikaan ja sesonkien aukioloajat huomioidaan erikseen”, kertoo Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

Myymälä remontoidaan syyskuussa ja uudistettu myymälä avataan perjantaina 14.9.2018. Uudistettu myymälä avataan kello 12.00.

Oitin myymälä on jatkossa pääasiassa auki ma–to kello 13–17, pe 12–18 ja la 11–16.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva Oitin uudesta mini-myymälästä.
Havainnekuva Oitin uudesta mini-myymälästä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Alko Oy
Alko Oy
Arkadiankatu 2
00101 Helsinki

020 711 11http://www.alko.fi

Alko haluaa tarjota asiakkailleen maailmanluokan palvelua. Monipuolinen ja uudistuva valikoima mahdollistaa nojatuolimatkat ympäri maailmaa asiakkaan omassa olohuoneessa. Tarjoamme niin 360 myymälässämme kuin digitaalisissa kanavissamme erinomaista ja asiantuntevaa palvelua sekä kiinnostavia tuotteita Hangosta Nuorgamiin. Asiakkaitamme palvelee noin 2500 alkolaista. Vuosittain meillä asioi reilut 55 miljoonaa asiakasta. Vuonna 2018 Alkon liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa.

Vastuullisuus on meille sydämen asia. Arjessamme se tarkoittaa muun muassa tinkimätöntä myynninvalvontaa, hankinnan läpinäkyvyyden kehittämistä, pakkausmateriaalien kierrätystä, tuoteturvallisuutta sekä hyvinvointia edistäviä hankkeita.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Alko Oy

Muistutus: Hae mukaan Alkon järjestämään Maistuvia sisältöjä -valmennukseen!11.6.2019 09:20:01 EESTKutsu

Oletko sisällöntuottaja juoman ja ruoan maailmasta ja kaipaat uutta potkua tai kipinää tekemiseesi? Tai oletko alalle tähtäävä ja haluaisit syventää osaamistasi? Alko järjestää syksyllä ensimmäistä kertaa Maistuvia sisältöjä -valmennuksen, jossa valmennetaan toimittajia, bloggareita, vloggareita ja podcasting-tekijöitä syventämään juoma- ja ruoka-alan osaamistaan ja hyödyntämään tätä osaamista omassa sisällöntuotannossaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme