Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

Hehkuhattaraa ja valohoitoa

Jaa

Kirkkaasti alkanut Linnanmäen Valokarnevaali loistaa huvipuistossa vielä 22.10.2017 asti. Valohoidosta voi nauttia häikäisevien valoteosten, valotaide-esitysten, tähtiartistien sekä valaistun puiston loisteessa – myös laitteista käsin. Huvipuistokausi päättyy 22.10. perinteiseen ilotulitukseen!

Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali

Valokarnevaalin aikana Linnanmäen voi kokea aivan uudenlaisessa valossa. Säihkyvä valoteema näkyy valaistun puistoalueen lisäksi myös osassa laitteita ja jopa tunnelmallisessa herkuttelussa. Viilenevissä illoissa huvittelijat voivat nauttia puistossa esim. hehkuhattaraa tai lämmittävää glögiä seuratessaan samalla ohjelmalava Estradin tähtiesiintyjiä. Viikon aikaan Estradille nousevat vielä Aurora, Evelina, Biniyam, Mikko Harju ja Mira Luoti. Päätöspäivänä Estradilla säkenöivät lisäksi Eeli Hallikainen, Scandinavian Music Group kvartetti sekävalotaideryhmä Belenos Group of Arts.

- Belenoksen päätösillan valoshowssa ”Sirius – Galaxien säihkettä” nähdään tähtitaivaan hohdetta ja kristallin kimallusta shown kauniisti hulmuavista asuissa. Sirius-esitys on usean eri välineen ja tanssin innoittama elegantti kokonaisuus, Belenos Group of Artsin Merilei Mendelin kertoo.

Belenoksen esityksen jälkeen sunnuntaina 22.10. klo 21.50 Linnanmäen Huvipuiston kausi päättyy näyttävään ilotulitukseen, joka valaisee taivaan huvipuistokauden päättymisen kunniaksi. Perinteisesti koko Alppilan alue ruuhkaantuu Linnanmäen päätöspäivänä, joten Linnanmäki suositteleekin lämpimästi saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla tai jättämään oman auton kaukoparkkiin.

Huvipuistolaitteet uudessa valossa

Karnevaalin aikana puistossa kannattaa kierrellä ihailemassa valokohteita mm. Kahvikuppikarusellin, Mustekalan ja Miniautojen ympäristössä sekä käydä huvittelemassa kauniisti valaistuissa Kingissä ja Vuoristoradassa. Hepparadan ympäristössä voit kokea taikametsän tunnelmaa. Keskusaukion täyttävät sadat pienet valopisteet ja puissa roikkuvat peilipallot.

- Usea Linnanmäen tuttu laite on saanut erityisvalaistuksen ja niissä voi kokea nyt aivan uudenlaisen, sädehtivän huvilaitekokemuksen. Varsinkin korkeista laitteista näkyy koko puiston väriloiste aivan upealla tavalla, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin vinkkaa.

Lisäksi eri puolella huvipuistoa loistavat neljän eri taiteilijan projisointiteokset. Mukana ovat rekvisiittataiteilija Maikki Pekkala, videotaiteilija Sellekhanks, kuvataitelija Sakari Larjo ja valosuunnittelija Alexander Salvesen.

Valokarnevaali Linnanmäen Huvipuistossa 12.–22.10.2017. Kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on huvipuistokävijöille maksutonta, laitteisiin tarvitsee rannekkeen tai laitelipun. Muutokset mahdollisia. Valokarnevaali toteutetaan yhteistyössä Sun Effects Oy:n kanssa. www.linnanmaki.fi/valokarnevaali

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali
Lataa
Linnanmäen Valokarnevaali
Linnanmäen Valokarnevaali
Lataa
Belenos Group of Arts
Belenos Group of Arts
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki
Tivolikuja 1
00510 HELSINKI

09 773 991http://www.linnanmaki.fi

Lasten Päivän Säätiön ovat perustaneet kuusi lastensuojelujärjestöä: Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Barnavårdsföreningen i Finland, Ensi- ja turvakotien liitto, Parasta Lapsille ja Pelastakaa Lapset. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2016 lahjoitettiin 4,3 miljoonaa euroa ja tavoite vuodelle 2017 on 4,5 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppanit vuonna 2017 ovat SOK/HOK Elanto, Unilever Finland Oy, Oy Hartwall Ab, MTV Oy sekä Bauer Media Oy. Linnanmäen yhteistyökumppaneina nämä yritykset tukevat omalla panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

KUTSU lehdistötilaisuuteen: Hyppää Taigan siiville jo ennakkoon Valokarnevaalin loistavien tähtihetkien lomassa!27.9.2018 12:23Tiedote

Päivä: To 11.10.2018 Klo: 14-15.30 (ilmoittautuminen klo 14, tilaisuus alkaa klo 14.30) Paikka: Linnanmäen Huvipuisto, Pohjoinen sisäänkäynti, Tivolikuja 1, Helsinki Ilmoittautuminen lomakkeella, päättyy pe 5.10. klo 12.00 Tervetuloa kuulemaan, miten Linnanmäen kaikkien aikojen isoin hanke, Taiga-ratalaitteen rakentaminen, edistyy. Paljastamme lehdistötilaisuudessa myös koko rataprofiilin ja saatte Kinossamme esimakua, miltä laitteen kyyti tulee tuntumaan. Haluamme kutsua lehdistön edustajat myös kokemaan Linnanmäen 14. Valokarnevaalin, jonne Ivana Helsinki on suunnitellut loistavia tähtihetkiä. Lehdistötilaisuudessa Paola Suhonen on paikalla kertomassa, miten Valokarnevaalilla tulee yhdistymään muoti, musiikki ja valo. Lehdistötilaisuus kestää noin tunnin (klo 15.30 asti), jonka jälkeen on mahdollisuus kokea kaverin kanssa Valokarnevaalin tähtihetket puiston avautuessa samaan aikaan! Linnanmäki antaa osallistujille omatoimista tutustumista varten kaksi ranneketta. Huomaathan, että til

Valokarnevaali täynnä säkenöiviä tähtihetkiä27.9.2018 11:11Tiedote

Helsingin perinteisiin piirtynyt Valokarnevaali saa Linnanmäen säkenöimään lokakuussa. Tänä vuonna teematapahtumassa nähdään ainutlaatuisia tähtihetkiä, jotka ovat suunniteltu yhteistyössä Ivana Helsingin kanssa. Valokarnevaali huipentuu kauden päätösviikonloppuna, kun puistossa nähdään kahtena iltana DJ Alex Mattsonin esitys, jonka kruunaa loistava lasershow! Karnevaali järjestetään 11.-21.10.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme