Vaasan kaupunki - Vasa stad

Heikki Kaukoranta on uusi johtava ylilääkäri

Jaa

Vaasan kaupungin uudeksi johtavaksi ylilääkäriksi on valittu yleislääketieteen ja mikrobiologian erikoislääkäri Heikki Kaukoranta. Kaukoranta toimii tällä hetkellä merkittävässä roolissa tartuntataudeista vastaavana lääkärinä sekä kuntoutuspalveluiden ylilääkärinä Vaasan kaupungilla.

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila

– Olen todella iloinen valinnastani ja onnellinen luottamuksesta, jota koen nauttivani Vaasan kaupungilla, kertoo yleislääketieteen- ja mikrobiologian erikoislääkäri Heikki Kaukoranta.

– Teen parhaani vaativassa taloudellisessa tilanteessa ja haasteellisessa ympäristössä, jossa samanaikaisesti pyrimme muokkaamaan toimintaamme valmistautuen syvenevään kuntien väliseen yhteistyöhön ja toimintojen siirtämiseen uuteen Vaasan sairaanhoitopiirin ja Vaasan kaupungin yhteiseen H –taloon. Näiden tavoitteiden saavuttaminen on meidän kaikkien yhteinen tehtävä, jatkaa Kaukoranta.

Johtava ylilääkäri toimii terveyspalveluiden tulosalueen tulosaluejohtajana sekä koko sosiaali- ja terveystoimen johtavana ylilääkärinä. Sosiaali- ja terveyslautakunta valitsi kokouksessaan 21.4.2020 yksimielisesti uudeksi Vaasan kaupungin johtavaksi ylilääkäriksi Kaukorannan.

Virkaa haki määräaikaan mennessä kaksi henkilöä, joista ainoastaan Kaukoranta täyttää viran kelpoisuusvaatimukset myös kansanterveystyön johtamiskokemuksen osalta.

Nykyinen johtava ylilääkäri Markku Sirviö jää eläkkeelle

Sosiaali- ja terveyslautakunta myönsi helmikuussa eron nykyiselle johtavalle ylilääkärille Markku Sirviölle eläkkeelle siirtymisen vuoksi 1.1.2021 alkaen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sosiaali- ja terveystoimen toimialajohtaja, Jukka Kentala, puh. 040 718 3660, jukka.kentala@vaasa.fi
Tartuntataudeista vastaava lääkäri ja kuntoutuspalveluiden ylilääkäri, Heikki Kaukoranta, puh. 040 528 3443, heikki.kaukoranta@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Johanna Jussila
Kuva: Johanna Jussila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme