Vaasan kaupunki - Vasa stad

Heinäkuussa ilmaispäiviä museoiden näyttelyihin

Jaa

Vaasan kaupungin museoissa järjestetään heinäkuussa useita ilmaispäiviä näyttelyihin. Vaasan taidehalliin pääsee aina ilmaiseksi ja tänä kesänä myös Vanhan Vaasan museoon.

Tikanojan taidekodin näyttelyn Hattu kallellaan – Päähineitä Vaasan kaupungin museoiden kokoelmista pääsee katsomaan ilmaiseksi perjantaina 6.7., jolloin taidekoti on avoinna klo 10-17.

Pohjanmaan museoon pääsee tiistaina 10.7. tutustumaan maksutta Eero Nelimarkan nuoruusvuosien teoksiin, joiden innoituksen lähteenä olivat Pariisin modernit taidevirtaukset ja monikansallinen taiteilijaelämä. Museo on avoinna klo 10-17.

Kuntsin modernin taiteen museossa on esillä taiteilijapari Grönlund-Nisusen näyttely Grey Area, jonka teokset tutkivat liikettä, ääntä, valoa ja muita fysikaalisia ilmiöitä. Näyttelyn ilmaispäivä on sunnuntaina 15.7. ja museo on avoinna tuolloin klo 11-17.

Vaasan taidehallissa on esillä valokuvagalleria Ibiksen 20-vuotisjuhlanäyttely Nick Brandt: On This Earth, A Shadow Falls Accross The Ravaged Land, jokatuo nähtäville upeita, suurikokoisia mustavalkokuvia Afrikan luonnosta. Taidehalli on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 11-17.

Vanhan Vaasan museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10-17. Museossa voi nähdä muun muassa Hallsténin salikokonaisuuden, savesta valmistettuja pieniä leikkimökkejä sekä hopeisia juoma-astioita.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Vaasan kaupungin museot
Pohjanmaan museon info
p. (06) 325 3800
museoinfo@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Estniska dikt- och musikgnistor från 100 års tid presenteras vid Kuntsi17.9.2018 14:00Tiedote

Diktmusikföreställningen TU[U]LEN LIEKKI (VINDENS GNISTA) presenterar en färgstark grupp av estniska diktare – rappa berättare, förtjusande humanister och kärlekens geografer. Dikterna presenteras av skådespelare Lis Laviola och den musikaliska stämningen skapas av violinkonstnär, konsertmästare Maano Männi samt av Sibelius-Akademins före detta elev, dragspelskonstnär Mikk Langeproon från Estland.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme