Vaasan kaupunki - Vasa stad

Heinäkuussa voi tutustua vaasalaisiin taiteenkerääjiin opastetulla kävelykierroksella

Jaa

Opastetulla Taiteenkeräilijöiden korttelit -kävelykierroksella tutustutaan vaasalaisiin keräilijöihin Karl Hedmaniin, Frithjof Tikanojaan ja Simo Kuntsiin sekä heidän elämäntyöhönsä ja arvoihinsa. Kierrokset pidetään keskiviikkona 11.7. sekä lauantaina 21.7. klo 13 ruotsiksi ja klo 14 suomeksi.

Noin tunnin kestävä opastuskierros alkaa Tikanojan taidekodilta ja jatkaa Pohjanmaan museon kautta Kuntsin modernin taiteen museolle. Kierrokselle otetaan enintään 20 osallistujaa ja mukaan pääsee Vaasan kaupungin museoiden päivälipulla (12 € / 9 €) tai Museokortilla. Päivälipulla pääsee saman päivän aikana kierroksen lisäksi tutustumaan kaupungin museoihin omatoimisesti.

Taiteenkeräilijöiden korttelit –opastuksen voi tilata myös ryhmälle p. (06) 325 3801 hintaan 60 €/ryhmä (ei sisällä sisäänpääsymaksuja museoihin opastuksen jälkeen).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yleisötyön päällikkö Jenni Niemi
Vaasan kaupungin museot
p. 040 184 9250
jenni.niemi@vaasa.fi

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Alltid soliga Vasa är Nordens energihuvudstad som förenar innovativitet, teknologi, högklassiga tjänster, mångsidigt utbildnings- och kulturutbud och positiv energi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme