Reaktor Innovations Oy

Heinekenin entinen johtaja siirtyi Reaktorille

Jaa
Teknologiayhtiö Reaktorin uusi henkilöstöstä vastaava Chief People Officer on Anouk Koudijs. Amsterdamissa asuva Koudijs vahvistaa yhtiön globaalia johtoryhmää – ja on ensimmäinen johtoryhmän jäsen Suomen ulkopuolelta.

Reaktorilla on uniikki DNA, joka vaalii autonomiaa ja silti myös yhteistyötä. Hyppään innoissani mukaan uuteen kasvuvaiheeseen, jossa meidän on löydettävä keinot uudistua kansainvälisen kasvun mahdollistamiseksi”, Koudijs sanoo.

Koudijsilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus useilta toimialoilta ja kansainvälisistä henkilöstö- ja muutosjohtamisen rooleista. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Freeda Medialla, TOMSilla sekä Heinekenillä.

Ihmiset ovat avain toimivien digitaalisten palveluiden rakentamiseen

Kokonaan uudessa roolissaan Koudijs kehittää Reaktorin henkilöstömäärän kasvua varsinkin Suomen rajojen ulkopuolella. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihdosta jo 40% tuli kansainvälisistä asiakkuuksista. Samana vuonna kansainvälisten osaajien osuus kasvoi koko henkilöstön kasvaessa 20 prosentista 25 prosenttiin.

“Ihmiset ovat Reaktorin moottori. Hehän ne toimivat huipputuotteet ja palvelut miljoonille loppukäyttäjille lopulta rakentavat. Jotta voimme vastata asiakkaidemme kehittyviin tarpeisiin, meidän on palveltava ja kehitettävä kykyjä, jotka hallitsevat sekä niin sanotut kovat että pehmeät työelämän taidot”, Koudijs avaa ja jatkaa:

 “Hyvä teknologia-alan työpaikka täytyy määritellä uudelleen. Meistä se tarkoittaa yhteisöä, jossa jokainen tekijämme voi kasvaa vielä paremmaksi, poikkeuksellisen hyväksi versioksi itsestään. Se tarkoittaa myös vastaamista työntekijöiden tarpeisiin niin hybridityömallien, inklusiivisuuden kuin hyvinvoinnin mahdollistavien joustavien etujen muodossa.”

Reaktor keskittyy kansainvälistymiseen

Henkilöstö, strategia ja liiketoiminta ovat Reaktorilla tiukasti toisiinsa sitoutuneita. Koudijsilla on merkittävä rooli yhtiön strategian jalkauttamisessa ja toimeenpanossa: Siinä, miten tiimien työskentely useissa eri maissa mahdollistaa jatkossakin kansainvälisten asiakkaiden kanssa työskentelyn ja projektien toteuttamisen tehokkaasti.

“Haluamme jatkuvasti kannustaa itseämme siihen, että koko Reaktor elää kansainvälistä arkea”, sanoo Reaktorin toimitusjohtaja Sampo Pasanen.

“Sen lisäksi, että Anouk vahvistaa tiimiämme upealla kokemuksellaan ja huippuosaamisellaan, hän on elävä esimerkki siitä, miten kansainvälistymiseen tähtäävä strategiamme muuttuu todeksi. Johtotiimistä lähtien kehitämme jatkuvasti toimintatapojamme palvelemaan paitsi kansainvälisiä asiakkaitamme, myös kansainvälisiä osaajia”, Pasanen sanoo.

Koudijs on itse uransa myötä asunut useissa maissa ja muuttaa nyt takaisin Amsterdamiin. Vuonna 2023 hän tulee viettämään paljon aikaa Reaktorin kaikissa lokaatioissa.

”Expattina eläminen on arvokas kokemus, josta varmasti ammennan myös uudessa roolissani — siinä, miten pidämme kiinni jokaisen yhteisömme erityispiirteistä samalla kun kehitämme yhteistä kulttuuria.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Reaktor Innovations Oy
Yliopistonkatu 4
00100 Helsinki

http://www.reaktor.fi

Reaktor on teknologiayhtiö, joka suunnittelee ja rakentaa alansa johtavia digitaalisia tuotteita ja palveluita asiakkaidensa kanssa. Vuonna 2000 perustetulla yrityksellä on toimistot Helsingissä, Turussa, Tampereella, New Yorkissa, Amsterdamissa, Lissabonissa, Tukholmassa  ja Tokiossa.

Reaktorin johtoryhmän muut jäsenet ovat Koudijsin ja Pasasen lisäksi Chief Operating Officer Roni Ström, Chief Business Officer Pauliina Luhtanen ja Chief Financial Officer Ilkka Kosola.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.