Kustannusosakeyhtiö Otava

Hel-YA!-festivaalin ohjelma on julkistettu

Jaa

Suomen ensimmäinen ja ainoa nuorten aikuisten kirjallisuusfestivaali Hel-YA! päästää myös yleisön ääneen. Kulttuuriareena Gloriassa 29.9.2018 järjestettävän festivaalin ohjelmassa on mukana työpajoja, Open Mic -sessio sekä livenä kirjoitettava YA-tarina, johon yleisö pääsee vaikuttamaan päivän aikana.

Teemoina Hel-YA!-festivaalin ohjelmassa nousevat esiin muun muassa feminismi, suomalainen dystopia, pelaaminen, kirjat ja tv-sarjat sekä sanojen haltuunotto. 

Glorian aulassa Karri Palefacen Miettinen toteuttaa työparinsa Kaisa Happosen kanssa  runokirjansa Revi se -pohjalta runotyöpajan johon yleisö saa osallistua. 

Siri Kolu ja Salla Simukka osallistuvat Hel-YA!-festareille yhteisellä ohjelmanumerolla. Intensiivisessä parikeskustelussa he aikovat kysyä toisiltaan kaikki ne kysymykset, joita kukaan muu ei ole koskaan kehdannut. Demin kirjoituskilpailussa noteerattu 15-vuotias Maiju Koivula osallistuu "Mikä (kaikki) ottaa päähän" -nuortenkirjakeskusteluun.

Hel-YA!-tapahtuma jakaa tänä vuonna neljä kunniakirjaa fanien äänestämissä kategorioissa.

  • Vuoden YA-hahmo
  • Vuoden YA-kansi
  • Vuoden paras YA-kirjan aloitus
  • Vuoden paras YA-kirjan pari

Yleisöäänestys on käynnissä 14.9. asti osoitteessa facebook.com/helyafest/. Viime vuoden tapaan päivän aikana palkitaan Hel-YA!:n ja Demi-lehden yhteisen kirjoituskilpailun voittajat.

Hel-YA! eli Helsinki Young Adult Literary Convention on Suomen ainoa Young Adult -kirjojen fanitapahtuma, joka järjestetään nyt toista kertaa. Hel-YA! kokoaa Suomen johtavat YA-kirjailijat ja fanit yhteen Kulttuuriareena Gloriaan 29.9.2018. Hel-YA!:n järjestävät yhteistyössä viihdeyhtiö Kaiken Entertainment sekä Gummerus Kustannus, Kustannusosakeyhtiö Tammi, Kustannusosakeyhtiö Otava, WSOY ja Helmet-kirjasto.

Lisätietoja: Laura Andersson | toimituspäällikkö | Kaiken Entertainment
040 5936494 | laura.andersson@kaiken.com 

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Hel-YA!-ohjelma
Hel-YA!-ohjelma
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuvuoden himotuimmat dekkariuutuudet ovat pian täällä15.1.2019 08:46Tiedote

Ruth Ware – Rouva Westaway on kuollut (juuri ilmestynyt) Jokaisella perheellä on salaisuutensa – joidenkin salaisuuksien vuoksi ollaan valmiita vaikka tappamaan. Kansainvälisten bestsellerlistojen huippunimi Ruth Ware valloittaa uudella psykologisella trillerillä. ”Loistava trilleri” – The Washington Post Lina Bengtsdotter – Francesca (juuri ilmestynyt) Taattua skandijännitystä Ruotsista! Francescan paras ystävä kuolee, eikä kukaan usko hänen väitteitään, ettei kuolinsyy olisikaan itsemurha. Sitten Francesca katoaa. 20 vuotta myöhemmin rikostutkija Charlie Lager päätyy selvittämättä jääneen tapauksen perässä takaisin lapsuutensa Gullspångiin. Stina Jackson – Hopeatie (vk 5) Uutta verta dekkaritähtien joukossa! Parhaan ruotsalaisen dekkarin palkinnon voittanut Hopeatie on esikoisdekkaristin napakymppi. Isä oli viimeinen, joka näki Linan elossa. Hän ajaa Pohjois-Ruotsia halkovaa Hopeatietä ja koluaa joka ikisen mökki- ja metsäautotien, tutkii hylättyjä maatiloja, umpeenkasvaneita pusikoi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme