World Energy Council Finland

Helena Kivi-Koskinen nimitetty World Energy Council Finlandin toiminnanjohtajaksi

Jaa

Energia-alan ja kestävän kehityksen asiantuntija, VTM Helena Kivi-Koskinen aloittaa 1.11. World Energy Council Finlandin johdossa, kun nykyinen toiminnanjohtaja Lauri Muranen siirtyy uusiin tehtäviin.

”World Energy Council (WEC) on ainutlaatuinen kansainvälinen energia-alan foorumi. Olen innoissani päästessäni kehittämään WEC:n Suomen osastoa ja edistämään korkealaatuista kotimaista energia-alan keskustelua.”, Kivi-Koskinen toteaa. Hän on työskennellyt mm. Energiateollisuus ry:n edeltäjässä Finergyssä, konsulttiyhtiö Pöyryssä ja terästeollisuuden yhtiöissä SSAB:ssa ja Ruukissa vaativissa asiantuntija- ja edunvalvontatehtävissä.

”Energia-alan kasvava yhteiskunnallinen merkitys korostaa tarvetta neutraalille foorumille, jonka puitteissa keskustella alan tulevaisuudesta. Tämä on mielestäni WEC Finlandin vahvuus jatkossakin ja olen tyytyväinen siitä työstä, jonka edeltäjäni Lauri Muranen on pannut meillä Suomessa käyntiin. WEC Finlandin oma-aktiivisuus on huomioitu World Energy Councilissa laajalti nostaen Suomen profiilia yhteisön sisällä viime vuosina. Tästä on erittäin hyvä jatkaa” tuleva toiminnanjohtaja Helena Kivi-Koskinen toteaa.

”Hyvä esimerkki WEC:n ainutlaatuisesta roolista kokoavana alan toimijana on syksyn päätapahtuma Nordic Energy Forum, joka houkuttelee osallistujia ympäri Pohjois-Eurooppaa. Paikalla on keskustelemassa mm. Fortumin, Vattenfallin ja Eesti Energian toimitusjohtajat ja laitevalmistajien johtajat. Kukaan muu ei järjestä Suomessa vastaavia tilaisuuksia.” Kivi-Koskinen huomauttaa. 

WEC Finlandin hallituksen puheenjohtaja Lauri Virkkunen on tyytyväinen Kivi-Koskisen valinnasta: ”Helena on pitkän linjan ammattilainen kestävän kehityksen kysymyksissä, ja hän tuntee alaa sekä energiantuottajien että suurten energian käyttäjien näkökulmasta. Helena sopii erinomaisesti jatkamaan Laurin käynnistämää uudistustyötä.”

”Olen iloinen, että WEC Finlandin toimintaa saatiin Helenan kaltainen dynaaminen asiantuntija. On ollut ilo olla rakentamassa WEC Finlandia sen nykyiseen muotoon ja on huojentavaa, että voin antaa ohjat Helenan kaltaiselle pätevälle ja osaavalle henkilölle.” WEC Finlandin väistyvä toiminnanjohtaja Lauri Muranen kommentoi.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Helena Kivi-Koskinen, p. 050 314 2955
Lauri Virkkunen, p. 040 726 0655

Linkit

Tietoja julkaisijasta

World Energy Council Finland
World Energy Council Finlandhttp://www.wecfinland.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.