Messukeskus

Helppous ja yksilöllisyys tärkeitä nykypäivän liikkujalle

Jaa

Liikuntalajien kirjo kasvaa, ja treenaaminen on tehtävä mahdollisimman helpoksi kiireisessä arjessa. Sekä extreme-lajeille että rauhoittumiselle on kysyntää. Nämä trendit näkyvät myös I love me -messujen lajitarjonnassa, jossa on maistiaisia sekä vauhtilajeista että hitaista lajeista. Hyvinvoinnin megatapahtuma I love me järjestetään Messukeskuksessa 20.–22.10.

Hitaat lajit esitellään I love jooga -alueella. Kuva: Messukeskus
Hitaat lajit esitellään I love jooga -alueella. Kuva: Messukeskus

I love me -messujen sporttitarjonnassa on yli kymmenen vauhdikasta lajia. Tapahtuman lajiesittelyihin pääsee mukaan kokeilemaan, sillä alueella on runsaasti jumppatilaa. Vauhdikkainta meno on hypyistä ja volteista koostuvassa Trickingissä, voimistelua ja parkouria yhdistävässä Street Workout -treenissä ja trampoliinitunnilla. Training for warriors -harjoituksessa ja voimistelijoiden crossitreenissä puolestaan haastetaan ottamaan itsestä kaikki irti.

Kehonpainoharjoittelu mahdollistaa treenaamisen kotioloissa, ilman erityisiä välineitä. Monipuolinen harjoitusmuoto sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille. Se on myös hyvä tapa aloittaa liikunta. I love me -messuilla demotaan kaikille sopivia kehonpainoharjoitteluliikkeitä ja painotetaan hyvää valmistautumista sekä keskittymistä oikeaan tekniikkaan.

- Etenkin kiireiset, ruuhkavuosien keskellä elävät ovat löytäneet kehonpainoharjoittelun. Jos ei ehdi salille, voi tehdä parinkymmenen minuutin treenin kotona silloin, kun itsellä on aikaa. Kehonpainoharjoittelussa on paljon muutakin kuin perinteisiä kuntopiiriliikkeitä, siinä voidaan hyödyntää erilaisia liikkumistapoja ja kehittää luovasti uusia liikkeitä. Harjoittelu parantaa liikkuvuutta, tasapainoa, motoriikkaa, syviä tukilihaksia ja fyysistä kuntoa, eli se edistää kaikin tavoin ihmisen toimintakykyä, kertoo hyvinvointivalmentaja Jukka Joutsiniemi Lifted Oy:stä.

Trendinä tavoitteellinen treenaaminen

Muita lajimaistiaisia on tarjolla kamppailu-urheilusta, voimisteluseurojen tanssitreenistä sekä ryhmäliikuntatunneista. Kehonhuoltoharjoitus, Fascia-liikkuvuustreeni sekä ryhtiä parantava Fustra-treeni sopivat niille, jotka haluavat harjoitella rauhallisemmalla tempolla. Lisäksi I love jooga -alueella voi kokeilla erilaisia joogaharjoituksia, mindfulnessia, syvävenyttelyä ja Method Putkiston kasvojumppaa. Hitaiden lajien suosion lisäksi yksilöllisestä harjoittelusta on tulossa yhä trendikkäämpää.

- ELIXIAN HiYoga-konsepti vastaa nykypäivän treenaajan tarpeisiin; haluamme panostaa entistä vahvemmin yksilölliseen ja tavoitteiden mukaiseen harjoitteluun. Kuluttajat etsivät mahdollisuuksia päättää itse siitä, millaisia treenimuotoja haluavat ohjelmaansa omien tavoitteidensa saavuttamiseksi. Tämä pätee moneen liikuntamuotoon, kuten joogaan, crossfit-tyyppiseen harjoitteluun sekä esimerkiksi personal trainerin pienryhmätreeneihin, kertoo Sanna Pirttinen Elixialta.

I love me on tyylin, hyvän olon ja itsestä huolehtimisen tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 20.–22.10.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lisätietoja:

Messukeskus, tiedottaja Riikka Luomanpää, p. 050 540 4231, riikka.luomanpaa@messukeskus.com

www.iloveme.fi www.facebook.com/iloveme.fi #iloveme2017 ig: @iloveme_official

Lisätietoa median akkreditoitumisesta I love me -messuille: http://messukeskushelsinki.fi/uutishuone/akkreditointi/

Toimittajat voivat akkreditoitua myös tapahtuman aikana Messukeskuksen Lehdistökeskuksessa.

Kuvia vuoden 2016 I love me -messuista vapaasti median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com/

Kuvat

Hitaat lajit esitellään I love jooga -alueella. Kuva: Messukeskus
Hitaat lajit esitellään I love jooga -alueella. Kuva: Messukeskus
Lataa
I love me Areenalla esitellään vauhdikkaita lajeja. Kuva: Messukeskus.
I love me Areenalla esitellään vauhdikkaita lajeja. Kuva: Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme