Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsingille uusi kannustuspalkkio vauhdittamaan lastentarhanopettajien rekrytointia

Jaa

Vuosia jatkunut työvoimavaje suomen- ja ruotsinkielisistä lastentarhanopettajista jatkuu Helsingissä. Uusien lastentarhanopettajien rekrytoinnissa kokeillaan uusia keinoja. Helsingissä otetaan käyttöön uusi 1000 euron kertaluonteinen kannustuspalkkio uusille lastentarhanopettajille.

Helsingin kaupungilla toimii tällä hetkellä noin 1400 vakinaista lastentarhanopettajaa. Vakinaisia lastentarhanopettajia ja erityislastentarhanopettajia etsitään noin 260 tehtävään. Lastentarhanopettajien palkkataso on Helsingissä sama kuin muissa pääkaupunkiseudun kunnissa ja Suomessa keskimäärin.

Helsingin kasvatus ja koulutus maksaa 1000 euron kertaluonteisen kannustuspalkkion aloittavalle lastentarhanopettajalle 6 kuukauden koeajan jälkeen. Helsingin lastentarhanopettajien palkitsemisjärjestelmässä on käytössä myös kaikki muut Helsingin kaupungin palkitsemisjärjestelmään liittyvät palkkauksen ja palkitsemisen muodot. Lisäksi Helsingillä on käytössä tulospalkkiojärjestelmä työntekijöille ja kaupunki tarjoaa työntekijöille henkilöstöetuja, kuten työsuhdeasuntoja.

Helsingin lastentarhanopettajien haku on käynnissä 23.4.2018 klo 16.00 asti. Työpaikkoja voi hakea osoitteessa helsinkirekry.fi

Lisätietoja:

Helsingin varhaiskasvatusjohtaja Satu Järvenkallas, satu.jarvenkallas@hel.fi, puh. 09 310 43368

Työvoimasuunnittelija Riikka Heloma, riikka.heloma@hel.fi, puh. 09 310 42704

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369
s-posti: essi.eranka@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä @HelsinkiOppii, @LastenHelsinki, @tyovaenopisto, @Hforsarbis ja @StadinAO

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Information om den upplevda kvaliteten på inomhusluften erhölls av undervisningspersonal på Helsingfors grundskolor11.12.2018 11:34Tiedote

Helsingfors har fått omfattande information om hur personalen upplever kvaliteten på inomhusluften i stadens grundskolor. I april i år utförde Arbetshälsoinstitutet en enkät som riktade sig till lärare och skolgångsbiträden i stadens alla 101 finsk- och svenskspråkiga grundskolor. Över 2 500 svar inkom och svarsprocenten var 65. Enkäten utfördes elektroniskt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme