Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin alueellisten kulttuurikeskusten lipunmyynti keskittyy verkkoon

Jaa

Helsingin kaupungin alueellisten kulttuurikeskusten eli Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon lipunmyynti keskittyy verkkoon lippu.fi-palveluun. Samalla kulttuurikeskusten omien lipunmyyntipisteiden aukioloaikoja supistetaan. Savoy-teatterin lipunmyynnin aukioloajat säilyvät ennallaan.

Muutosten taustalta löytyy muutos kuluttajien käyttäytymisessä; yhä useampi lippu ostetaan verkkopalvelusta ja alueellisten kulttuurikeskusten lipuista myydään jo nyt noin puolet lippu.fi-verkkopalvelun kautta. Tulevaisuudessa verkko-ostosten osuuden odotetaan kasvavan.

Lipunmyyntipisteet ovat avoinna ohjelmakauden aikana seuraavasti:

Kanneltalon lipunmyyntipiste on avoinna ke 12–15.30 ja 16–19 sekä maksullisten esitysten yhteydessä tuntia ennen esitystä.

Malmitalon lipunmyynti avataan ti–pe maksullisten esitysten yhteydessä klo 17 ja suljetaan illan esityksen alkaessa. Lauantaisin lipunmyynti on avoinna klo 13–18. Muina aikoina lipunmyynti on auki tuntia ennen esitystä.

Stoan lipunmyyntipiste on avoinna pe 13–18 sekä maksullisten esitysten yhteydessä kaksi tuntia ennen esitysten alkua.

Vuotalon lipunmyyntipiste on avoinna ti 13–18 sekä maksullisten esitysten yhteydessä kaksi tuntia ennen esitysten alkua.

Kanneltalon, Malmitalon, Stoan ja Vuotalon esitykset ovat myynnissä lippu.fi-verkkokaupassa sekä Lippupisteen myyntipisteissä.

Savoy-teatterin lipunmyynti on avoinna ti-pe klo 12–14 & 14.40–18 sekä tuntia ennen esitystä. Lipunmyynti on suljettu maanantaisin.  Esityspäivänä lipunmyynti on avoinna tuntia ennen esityksen alkua.

Savoy-teatterin tapahtumat ovat pääsääntöisesti myynnissä Lippupisteessä. Teatterin lipunmyynnistä voi lunastaa Ticketmasterin ja Lippupisteen lippuja myös muihin kuin Savoy-teatterin tapahtumiin.

Muutoksista ja poikkeuksista aukioloajoissa ilmoitetaan kunkin talon Facebook- ja verkkosivuilla (kanneltalo.fi, malmitalo.fi., savoyteatteri.fi, stoa.fi ja vuotalo.fi).Yhteyshenkilöt

Lisätiedot
päällikkö Paiju Tyrväinen
Alueelliset kulttuuripalvelut
Helsingin kaupunki, kulttuuri ja vapaa-aika
09 3103 29874, 050 5930951
paiju.tyrvainen@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Talviloman vauhdikkaimmat liikuntatärpit13.2.2019 13:00:00Tiedote

Etkö keksi tekemistä talvilomalle? Pitäisikö perheelle kehittää yhteistä tekemistä, joka toisi hymyn kaikkien huulille? Eipä hätää. Kokosimme yhteen talviloman hauskimmat lasten, nuorten sekä koko perheen tapahtumat. Tule mukaan Paloheinän talviriehaan viettämään vauhdikas päivä Ryhmä Haun johdolla, tuo lapsesi mukaan EasySport-viikolle ilman ennakkoilmoittautumista tai hyppää mukaan vesiliikuntarata Wibit Aquatrackin pyörteisiin yhdessä koko perheen kanssa. Tutustu talvilomatarjontaan ja tule mukaan nauttimaan lomasta, talvesta ja yhdessäolosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme