MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan 2023 -messut innostaa ajoneuvomatkailuun

Jaa

Helsingin Caravan 2023 -messut esittelee satoja uusia matkailuajoneuvoja ja tarjoaa tietoa sekä aloitteleville ajoneuvomatkailijoille että kokeneille konkareille. Messuilla saa vinkkejä matkailuajoneuvon vuokraamisesta sekä ajoneuvomatkailusta kotimaassa ja ulkomailla. Caravan-messuilla esitellään menopelit ja samaan aikaan järjestettävät Matkamessut antaa tarkempaa kohdetietoutta. Caravan ja Matkamessut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 20. – 22.1.2023 Helsingin Messukeskuksessa kolmen vuoden tauon jälkeen.

Caravan 2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus

Ajoneuvomatkailun vahvuus on vapaus, jota arvostetaan matkailussa, kuten myös mahdollisuutta tehdä etätöitä. Matkailuautolla, -vaunulla tai retkeilyautolla matkustaessa mennään oman aikataulun mukaan omia reittejä. Liikkuva koti mahdollistaa yöpymiset ja ruokailut joutavasti. Matkailuajoneuvot sopivat  erinomaisesti erilaisiin matkustustarpeisiin.


Vinkkejä kotimaahan ja ulkomaille

Caravan-messut tarjoaa tietoa aloittelevalle ajoneuvomatkailijalle. Matkailuauton vuokraaminen on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin sen ajaminen. Usein ensimmäisenä kannattaa vuokrata matkailuajoneuvo ja suunnata  kotimaan kohteisiin. Tänä vuonna messuilla kerrotaan päivittäin Suomen kansallispuistoista, joiden runsas verkosto tarjoaa moninaisia mahdollisuuksia. Messuilla kerrotaan lisäksi vinkkejä lapsiperheille matkustamiseen matkailuajoneuvolla.

Matkailuajoneuvolla ulkomaille lähtevien on hyvä ottaa suunnitelmissaan huomioon useita eri asioita, joista kertoo SF-Caravan Matkailuautoilijat ry:n asiantuntija. Kuulemme myös Baltian matkailun nähtävyyksistä, matkailureiteistä ja leiriytymisestä. Autoliito antaa opastusta muun muassa tiemaksujen kirjavuudesta sekä ympäristövyöhykkeistä ajokieltoineen ja tuulilasiin liimattavine tarroineen.

Caravan-messujen ohjelmalavalla on ohjelmaa päivittäin. Osastoilta saa tietoa alan asiantunitjoilta, jotka auttavat myös oikean matkailuajoneuvon valinnassa.

Satoja uutuusmalleja: matkailuautoja ja -vaunuja sekä retkeilyautoja  


Caravan-messuilla on mukana lähes 30 merkkiä ja matkailuajoneuvoja on kolmessa hallissa useita satoja. Mukana ovat muun muassa Adria, Affinity, Bürstner, Caradon, Carthago, CasaCar, CI, Dethleffs, Fendt, Frankia, Hobby, Hymer, Kabe, Kulkuri, Kupler, Knaus, LMC, McLouis, Mobilvetta, Morelo, Poksi, Sunlight, Sun Living, Tabbert, T@B, Pössl, Roadcar ja Weinsberg. Matkailuajoneuvojen lisäksi esillä on tarvikkeita ja varusteita, joita messuille tuovat muun muassa Kehä Caravan Tukku ja Suomen Vaunuosa.

Helsingin Caravan 2023 -messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 20.–22.1.2023 klo 10-18 Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Matkamessujen kanssa. Molempiin tapahtumiin pääsee tutustumaan samalla pääsylipulla. Pääsyliput ovat edullisempia etukäteen verkkokaupasta ostettuina: https://shop.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus järjestää Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n (MAT) kanssa. Edellisen kerran Helsingin Caravan-messut järjestettiin vuonna 2020.

Lisätietoja: Helsingin Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Matkailuajoneuvotuojat ry (MAT), toiminnanjohtaja Mika Jokinen, puh. 045 189 1839, mika.jokinen@liikkuvakoti.fi

www.caravanmessut.fi #caravanmessut2023

Kuvia edellisestä tapahtumasta https://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Caravan 2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020 Helsingin Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessujen ohjelmassa kuullaan kasvitrendeistä, voimaannutaan rakennus- ja remonttitarinoista, kevätsiivouksesta, skandipihasta ja puutarhan tuomisesta maljakkoon2.2.2023 08:30:00 EET | Tiedote

Kevätmessujen ohjelma on julkaistu. Neljän päivän aikana poimitaan tuoreet ideat kukoistaviin puutarhoihin ja pihoihin, inspiroidutaan monenlaisista rakennus- ja remonttitarinoista, kurkistetaan kasvi- ja sisustustrendeihin ja haetaan vinkit kevätsiivoukseen. Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus juhlistaa kevättä Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023.

Habitare Choice nostaa näkyviin yritysten vastuullisia askeleita – uuden alueen kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento2.2.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tuo syksyn tapahtumaan uuden vastuullisuutta ja kestävyyttä esiin nostavan Choice-alueen. Habitare Choice kutsuu mukaan yrityksiä ja toimijoita, jotka ovat tehneet tietoisia valintoja kohti vastuullisempaa ja kestävämpää tulevaisuutta. Näyttelyn kuratoi sisustusstylisti Susanna Vento. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme