MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin

Jaa

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Helsingin Caravan-messut.
Helsingin Caravan-messut.

Helsingin Caravan-messuilla matkailuautoja ja -vaunuja on esillä entistä enemmän, lähes 200.Caravan-messuilla esitellään uusia vuoden 2018 matkailuajoneuvoja. Niiden lisäksi Caravan Outletissä on myynnissä edellisten vuosin malleja.

Helsingin Caravan-messuille osallistuu kattava joukko johtavia matkailuauto ja -vaunumerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat muun muassa Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. Outlet-alue on kasvanut ja siellä on myynnissä 50 edellisten vuosien mallia, jotka nekin ovat kaikki uusia. Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei esitellä.

Ensimmäinen askel: vuokraa matkailuajoneuvo

Matkailuauton vuokraaminen on helpoin tapa tutustua ajoneuvomatkailuun. Tarjolla on erilaisiin tarkoituksiin sopivia matkailuautoja luksusmalleista retkeilymalleihin. Vuorattavia matkailuautoja on pariskunnille tai suuremmille seurueille, jopa kuudelle henkilölle. Matkailuauton voi vuokrata kotimaanmatkailuun, mutta sen voi vuokrata myös ulkomailta. Vuokraus on hyvä tapa tutustua matkailuajoneuvolla matkustamiseen. Se mahdollistaa myös erilaisten mallien vertailun. Matkailuauton vuokraaminen on mieletön kokemus, jonka jälkeen on helppo tehdä vaikka ostopäätös ja ryhtyä aktiiviharrastajaksi. Vuokraustoimintaa Helsingin Caravan-messuilla esittelee kansainvälisestikin toimivat  McRent ja Touring Cars.

Petteri Vähäkangas on Caravan-messuilla Helsinki Caravanin osastolla kertomassa vuoden 2017 matkasta Yhdysvalloissa matkailuautolla. Vähäkangas kierteli kolme viikkoa matkailuautolla Yhdysvaltojen länsi puolella. Matkailuautolla startattiin San Franciscosta ja suunnattiin kohti sisämaata osittain Route 66:sta pitkin. Matkan varrelle osuneita kansallispuistoja olivat Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Lassen Volcanic ja Crater Lake. Matkailuautolla ajetun kierroksen päätteeksi Vähäkangas vietti vielä pari päivää hotellissa San Franciscossa. Vähäkankaalla on kokemuksia matkailusta muuallakin - Suomessa ja maailmalla.  

Matkailuajoneuvot ja matkat Messukeskuksessa

Matkamessut ja Caravan -tapahtumakokonaisuudessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuajoneuvoihin sekä kiinnostaviin kotimaan ja ulkomaan kohteisiin.Matkamessujen hulppean elämyksellistä tarjontaa tukee Caravan-messujen sydämessä oleva leirintäalue. Lapsille on tarjolla muun muassa pomppulinnassa pomppimista ja  pöytäjalkapallon pelaamista.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

Helsingin Caravan-messut on avoinna perjantaina 19.1.2018 klo 12 - 20, lauantaina 20.1.2018 klo 10 - 18  ja sunnuntaina 21.1.2018 klo 10 - 18. Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla. Pääsyliput voi ostaa ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta http://shop.messukeskus.com Kun ostat liput viimeisään 18.1. hinta on 16 e/10 e. Liput ovelta ostettuna 19 e/12 e.

www.caravanmessut.fi  #caravan2018
www.matkamessut.fi #matka2018
Kuvia Caravan-messuista http://mediabank.messukeskus.com

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvoharrastajien yhdistys, johon kuuluu 62 867 jäsentä.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
toiminnanjohtaja Antti Siljamäki, Matkailuajoneuvotuojat, puh. 050 365 8352, antti.siljamaki@liikkuvakoti.fi

Kuvat

Helsingin Caravan-messut.
Helsingin Caravan-messut.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme