MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin

Jaa

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Helsingin Caravan-messut.
Helsingin Caravan-messut.

Helsingin Caravan-messuilla matkailuautoja ja -vaunuja on esillä entistä enemmän, lähes 200.Caravan-messuilla esitellään uusia vuoden 2018 matkailuajoneuvoja. Niiden lisäksi Caravan Outletissä on myynnissä edellisten vuosin malleja.

Helsingin Caravan-messuille osallistuu kattava joukko johtavia matkailuauto ja -vaunumerkkejä uutuusmalleineen. Mukana ovat muun muassa Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. Outlet-alue on kasvanut ja siellä on myynnissä 50 edellisten vuosien mallia, jotka nekin ovat kaikki uusia. Käytettyjä matkailuajoneuvoja Helsingin Caravan-messuilla ei esitellä.

Ensimmäinen askel: vuokraa matkailuajoneuvo

Matkailuauton vuokraaminen on helpoin tapa tutustua ajoneuvomatkailuun. Tarjolla on erilaisiin tarkoituksiin sopivia matkailuautoja luksusmalleista retkeilymalleihin. Vuorattavia matkailuautoja on pariskunnille tai suuremmille seurueille, jopa kuudelle henkilölle. Matkailuauton voi vuokrata kotimaanmatkailuun, mutta sen voi vuokrata myös ulkomailta. Vuokraus on hyvä tapa tutustua matkailuajoneuvolla matkustamiseen. Se mahdollistaa myös erilaisten mallien vertailun. Matkailuauton vuokraaminen on mieletön kokemus, jonka jälkeen on helppo tehdä vaikka ostopäätös ja ryhtyä aktiiviharrastajaksi. Vuokraustoimintaa Helsingin Caravan-messuilla esittelee kansainvälisestikin toimivat  McRent ja Touring Cars.

Petteri Vähäkangas on Caravan-messuilla Helsinki Caravanin osastolla kertomassa vuoden 2017 matkasta Yhdysvalloissa matkailuautolla. Vähäkangas kierteli kolme viikkoa matkailuautolla Yhdysvaltojen länsi puolella. Matkailuautolla startattiin San Franciscosta ja suunnattiin kohti sisämaata osittain Route 66:sta pitkin. Matkan varrelle osuneita kansallispuistoja olivat Yosemite, Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Lassen Volcanic ja Crater Lake. Matkailuautolla ajetun kierroksen päätteeksi Vähäkangas vietti vielä pari päivää hotellissa San Franciscossa. Vähäkankaalla on kokemuksia matkailusta muuallakin - Suomessa ja maailmalla.  

Matkailuajoneuvot ja matkat Messukeskuksessa

Matkamessut ja Caravan -tapahtumakokonaisuudessa pääsee tutustumaan uusiin matkailuajoneuvoihin sekä kiinnostaviin kotimaan ja ulkomaan kohteisiin.Matkamessujen hulppean elämyksellistä tarjontaa tukee Caravan-messujen sydämessä oleva leirintäalue. Lapsille on tarjolla muun muassa pomppulinnassa pomppimista ja  pöytäjalkapallon pelaamista.

Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

Helsingin Caravan-messut on avoinna perjantaina 19.1.2018 klo 12 - 20, lauantaina 20.1.2018 klo 10 - 18  ja sunnuntaina 21.1.2018 klo 10 - 18. Samaan aikaan järjestetään Matkamessut, joihin pääsee tutustumaan samalla lipulla. Pääsyliput voi ostaa ennakkoon edullisemmin verkkokaupasta http://shop.messukeskus.com Kun ostat liput viimeisään 18.1. hinta on 16 e/10 e. Liput ovelta ostettuna 19 e/12 e.

www.caravanmessut.fi  #caravan2018
www.matkamessut.fi #matka2018
Kuvia Caravan-messuista http://mediabank.messukeskus.com

SF-Caravan ry on matkailuajoneuvoharrastajien yhdistys, johon kuuluu 62 867 jäsentä.

Lisätietoja: tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com
toiminnanjohtaja Antti Siljamäki, Matkailuajoneuvotuojat, puh. 050 365 8352, antti.siljamaki@liikkuvakoti.fi

Kuvat

Helsingin Caravan-messut.
Helsingin Caravan-messut.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään16.8.2018 14:00Tiedote

Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiö ELO-säätiö ja Messukeskus tiivistävät yhteistyötään. Uusi yhteistyösopimus kattaa vuodet 2019-2022, joiden aikana Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -suomenmestaruuskilpailut sekä Suomen Bocuse d’Or karsintakilpailut kilpaillaan Messukeskuksessa. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada Bocuse d’Or Europe 2022 -kokkikilpailu Suomeen ja pidettäväksi Messukeskuksessa.

Kuka ansaitsee Rakkaudesta kirjaan -tunnustuksen vuonna 2018?2.8.2018 12:10Tiedote

Helsingin Kirjamessuilla jaetaan vuosittain Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto lukemisharrastuksen hyväksi tehdystä tärkeästä työstä. Palkinnon saaja voi olla yksityishenkilö tai yhteisö, joka on pitkään ja ansiokkaasti edistänyt lukemisharrastuksen ja kirjallisuuden asemaa tai muuten omalla toiminnallaan tehnyt kirjallisuutta tunnetuksi. Tunnustuksen saaja julkistetaan Helsingin Kirjamessujen avajaisissa 25.10.2018 nyt jo 18. kerran.

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme