MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messut ja Automatkailumessut yhdistävät voimansa tammikuussa

Jaa

Helsingin Caravan 2021 ja Automatkailu 2021 tarjoavat paluun uuteen normaaliin 22. - 24.1.2021. Matkailuajoneuvoihin ja lähimatkailuun keskittyvä tapahtuma järjestetään Suomen turvallisimmassa messuympäristössä Messukeskuksessa Helsingissä, jossa tehokas ilmanvaihto ja turvavälien ylläpitäminen on helppo toteuttaa.

Caravan 2020 Kuva: Messukeskus
Caravan 2020 Kuva: Messukeskus

Mukaan tapahtumaan ovat lähdössä kaikki suurimmat matkailuauto- ja -vaunumerkit, ja tarjolla on myös ennenäkemättömän laajat tarvikevalikoimat. Uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen ja caravan-tarvikkeiden lisäksi tapahtumassa esitellään laajasti lähimatkakohteita. Ohjelmalavalla messuosallistujat pääsevät myös kuulemaan inspiroivia matkakertomuksia ja -vinkkejä kokeneilta automatkailijoilta. 

Tapahtumakokonaisuus avaa Messukeskuksen tapahtumakauden isosti, ensimmäistä kertaa koronapandemian puhkeamisen jälkeen. Matkamessujen siirryttyä toukokuulle tapahtumalla on käytössään tilavat hallit, joissa turvaväleistä on helppo huolehtia. Pinta-alaltaan suuret ja korkeat tilat sekä loistava ilmanvaihto tarjoavat Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 -tapahtumalle turvalliset puitteet.

”Nyt on aika käynnistää bisnes ja oppia elämään myös poikkeuksellisina aikoina. Messukeskus on tehnyt mittavia järjestelyjä turvallisten tapahtumien järjestämisen mahdollistamiseksi jo kesällä. Neliöt mahdollistavat turvavälien pitämisen, ja useat sisäänkäynnit järkevän liikkumisen Messukeskuksessa”, kertoo tapahtumasta vastaava Juha Kuusla Messukeskuksesta. Olemme innostuneita uudesta yhteistyöstä ja messukauden avauksesta. Tapahtumat tuovat selkeää lisäarvoa toisilleen. Automatkailu ja matkailuajoneuvot kiinnostavat suomalaisia entistä enemmän ja yhteistyö tekee tapahtumasta entistä vahvemman.”

”Poikkeuksellinen vuosi on vaikuttanut monin tavoin ihmisiin. Turvallinen kotimaan automatkailu on kasvussa ja kiinnostus lisääntyy varmasti myös ensi vuonna. Näimme nyt hyvän mahdollisuuden yhdistää voimat Helsingin Caravan-messujen kanssa”, jatkaa Automatkailumessujen markkinoinnista vastaava Tuomas Salminen.

Helsingin Caravan & Automatkailu 2021 järjestetään 22. - 24.1.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Helsingin Caravan 2021 järjestetään yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

www.caravanmessut.fi #caravan2021

Lisätietoja:
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, teija.armanto@messukeskus.com
puh. 050 376 0804

Automatkailu 2021: Tuomas Salminen, tuomas.salminen@automatkailumessut.fi
puh. 040 648 4455

Kuvia median käyttöön: http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Caravan 2020 Kuva: Messukeskus
Caravan 2020 Kuva: Messukeskus
Lataa
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Caravan 2020. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

The international entity of the Educa online event examines challenges during the pandemic and international cooperation2.12.2020 09:37:50 EETPress release

The leading Nordic teaching and education sector event, Educa, will be arranged on the web in January 2021. The entity aimed mainly for an international audience, now part of the programme for the second time, focuses, among other things, on the global impact of teaching and learning during the pandemic and the challenges of internationalisation. Educa online event is arranged 29 – 30 January 2021. The international part will be concentrated to Friday 29 January.

Educa verkossa -tapahtuman kansainvälinen osuus tarkastelee pandemia-ajan sekä kansainvälisen yhteistyön haasteita 2.12.2020 09:33:55 EETTiedote

Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, Educa, järjestetään tammikuussa 2021 verkkotapahtumana. Nyt toista kertaa mukana oleva, erityisesti kansainväliselle yleisölle suunnattu kokonaisuus keskittyy muun muassa pandemia-ajan opetustyön ja oppimisen globaaleihin vaikutuksiin sekä kansainvälistymisen haasteisiin. Educa verkossa -tapahtuma järjestetään 29.-30.1.2021. Kansainvälinen osuus keskittyy perjantaihin, 29.1.

Ilmastoteot ja työ nuorten hyvinvoinnin hyväksi pandemian keskellä palkittiin lukiolaisten Studia-stipendein25.11.2020 09:00:00 EETTiedote

Studia verkossa -tapahtuma avattiin tänään palkitsemalla aktiivisia, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä kouluissaan edistäneitä lukiolaisia. Stipendejä saivat Lempäälän lukion Ilmastosoturit-ryhmä, vegaaniruoan puolesta Oulussa kampanjoineet Akseli Köngäs ja Kosma Rönkä, Tampereen lyseon lukion opiskelijakunnassa aktiivisesti toimiva Lilli Matveinen sekä Valkealan lukiossa opiskeleva järjestöaktiivi Taru Nekkula.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme