MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messut / tilastotietoa, tulevaisuuden näkymiä ja elämysmatkailua

Jaa

Tervetuloa Helsingin Caravan-messujen tiedotustilaisuuteen (sali 201) ja kierrokselle perjantaina 19.1. klo 11 Messukeskukseen Helsinkiin.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään lähes 200 uutta matkailuautoa ja -vaunua. Tapahtuma on entistä laajempi ja näyttelyyn osallistuu entistä useampia merkkejä - yhteensä 19: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. Uusien mallien lisäksi messujen Caravan Outletissä myydään edellisten vuoden käyttämättömiä matkailuajoneuvoja.

Helsingin Caravan-messut myyntiryhmäpäällikkö Jori Vainio, Messukeskus

Faktaa ja taustaa matkailuajoneuvojen myynnistä 2017.   Millaiset matkailuajoneuvot myyvät parhaiten? Miten kauppa eroaa muiden pohjoismaiden kaupasta? Itseohjautuvia matkailuautoja - millaisia visioita on tulevaisuuden matkailuajoneuvoista? Antti Siljamäki, toiminnanjohtaja, Matkailuajoneuvotuojat ry

Yhdysvalloissa matkailuajoneuvolla, Petteri Vähäkangas

Puheenvuorot pidetään lehdistökeskuksen läheisyydessä auditoriossa (201) ja kierros lähtee sieltä. Lehdistökeskus sijaitsee eteläisen sisäänkäynnin toisesta kerroksessa.

Caravan-messut on avoinna yleisölle pe-su 19. - 21.1.2018. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut. Helsingin Caravan-messut on avoinna yleisölle: pe 19.1. klo 12-20, la-su 20. - 21.1. klo 10-18.

Akkreditoidu messuille ja lehdistökierrokselle www.messukeskus.com/uutishuone  Voit myös akkreditoitua messuille lehdistökeskuksessa  (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs).

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com  

Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com  

www.caravanmessut.fi #caravan2018

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme