MessukeskusMessukeskus

Helsingin Caravan-messut / tilastotietoa, tulevaisuuden näkymiä ja elämysmatkailua

Jaa

Tervetuloa Helsingin Caravan-messujen tiedotustilaisuuteen (sali 201) ja kierrokselle perjantaina 19.1. klo 11 Messukeskukseen Helsinkiin.

Helsingin Caravan-messuilla esitellään lähes 200 uutta matkailuautoa ja -vaunua. Tapahtuma on entistä laajempi ja näyttelyyn osallistuu entistä useampia merkkejä - yhteensä 19: Adria, Bürstner, Carado, Carthago, Ci, Concorde,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer, Kabe,  Knaus, LCM, Poksi,  Rapido, Roadcar, Sunlight Tabbert ja Weinsberg. Uusien mallien lisäksi messujen Caravan Outletissä myydään edellisten vuoden käyttämättömiä matkailuajoneuvoja.

Helsingin Caravan-messut myyntiryhmäpäällikkö Jori Vainio, Messukeskus

Faktaa ja taustaa matkailuajoneuvojen myynnistä 2017.   Millaiset matkailuajoneuvot myyvät parhaiten? Miten kauppa eroaa muiden pohjoismaiden kaupasta? Itseohjautuvia matkailuautoja - millaisia visioita on tulevaisuuden matkailuajoneuvoista? Antti Siljamäki, toiminnanjohtaja, Matkailuajoneuvotuojat ry

Yhdysvalloissa matkailuajoneuvolla, Petteri Vähäkangas

Puheenvuorot pidetään lehdistökeskuksen läheisyydessä auditoriossa (201) ja kierros lähtee sieltä. Lehdistökeskus sijaitsee eteläisen sisäänkäynnin toisesta kerroksessa.

Caravan-messut on avoinna yleisölle pe-su 19. - 21.1.2018. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut. Helsingin Caravan-messut on avoinna yleisölle: pe 19.1. klo 12-20, la-su 20. - 21.1. klo 10-18.

Akkreditoidu messuille ja lehdistökierrokselle www.messukeskus.com/uutishuone  Voit myös akkreditoitua messuille lehdistökeskuksessa  (eteläinen sisäänkäynti, 2. krs).

Kuvia messuista tulee osoitteeseen http://mediabank.messukeskus.com  

Pysäköintijärjestelyt: Pysäköinti on Messukeskuksen tapahtumiin akkreditoituneille toimittajille maksutonta. Puomilta saatava pysäköintikortti leimataan Lehdistökeskuksen leimauslaitteessa.

Nähdään messuilla!

Terveisin Teija Lisätietoja: Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com  

www.caravanmessut.fi #caravan2018

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Caravan-messut avaa tien uusiin elämyksiin17.1.2018 12:39Tiedote

Matkailuajoneuvolla matkustaminen on helppoa ja hauskaa. Sen on jo huomannut 63 000 suomalaista aktiiviharrastajaa. Matkailuajoneuvojen mahdollisuuksiin voi perehtyä Helsingin Caravan-messuilla, jossa esitellään 200 uutta erilaisiin tarkoituksiin sopivaa matkailuautoa ja –vaunua. Messuilla kerrotaan vuokraamistoiminnasta ja osastoilta saa tietoa erilaisiin kohteisiin matkaamisesta. Helsingin Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 19. – 21.1.2018 Messukeskuksessa Helsingissä samaan aikaan Matkamessujen kanssa.

Matkailututkimus 2018: Suomalaiset matkustavat pois arjesta ja kiireestä – vastuullisesti17.1.2018 09:00Tiedote

Matka 2018 -messujen Matkailututkimuksen mukaan arjesta irrottautuminen, rentoutuminen ja halu nähdä maailmaa saavat suomalaiset matkustamaan. Vastuullisuus näkyy erityisesti paikallisten palveluiden suosimisessa. Matkamessujen Matkailututkimus 2018 selvitti suomalaisten matkustamisen syitä ja matkailuun liittyviä mielipiteitä. Matka 2018 -messut on auki yleisölle Messukeskuksessa Helsingissä 19.-21.1.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme