Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin hallinto-oikeus ei tutkinut valituksia Päiväkoti Violanpuiston rakennusluvasta

Jaa

Helsingin hallinto-oikeus jätti tutkimatta Päiväkoti Violanpuiston rakennusluvasta tehdyt valitukset. Hallinto-oikeus katsoi, että valituksen tehneillä ei ollut asiassa maankäyttö- ja rakennuslain mukaista valitusoikeutta. Hallinto-oikeus antoi päätöksensä 22.11.2018.

Valitukset oli tehty kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston 14. syyskuuta myöntämästä rakennusluvasta ja aloittamisoikeudesta.

Violanpuiston tilapäisen päiväkodin rakennustöiden on suunniteltu valmistuvan helmikuun 2019 loppuun mennessä ja päiväkotitoiminnan käynnistyvän maaliskuussa 2019. Päiväkotiin on tulossa tilat noin 120 lapselle.

Tilapäisen päiväkodin rakentamisella vastataan alueen kasvavaan päiväkotipaikkojen tarpeeseen. Lähistölle suunnitellaan lähivuosina uusia pysyviä päiväkotitiloja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektinjohtaja Jari Miettinen
Kaupunkiympäristön toimiala
Rakennuttaminen
puh. 040 351 6602
jari.miettinen@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 14.6.201914.6.2019 16:21:42 EESTTiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2019/Kymp_2019-06-14_Ylja_10_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 16.8.2019 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/ Matti Miinalainen viestintäsuunnittelija Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala puh. 09 310 31520 matti.miinalainen@hel.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme