Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Helsingin hiihtosesonki alkaa jo lokakuussa

Jaa

Helsingissä pääsee hiihtämään harvinaisen aikaisessa vaiheessa syksyä, kun Kivikon hiihtohalli (Savikiekontie 4) avaa ovensa maanantaina 7. lokakuuta kello 7.00.

Kivikon hiihtohallissa suksitaan kahdessa kerroksessa. Kuva: Helsingin kaupunki
Kivikon hiihtohallissa suksitaan kahdessa kerroksessa. Kuva: Helsingin kaupunki

“Hallissa on vaihdettu lumi ja pistetty ladut jälleen niin sanotusti minttiin. Näiden lisäksi myös valaistusta on kohennettu, kun vanhoja loisteputkia on vaihdettu LED-valaisimiin. Etenkin hallin molemmat päädyt ovat nyt valoisampia kuin aiemmin, ja tämä tekee hiihtokokemuksen mielekkäämmäksi”, kertoo Kivikon hiihtohallin tiimiesimies Mircos Kienanen.

Kivikossa testataan muitakin uudistuksia.

“Halliin pääsee tällä kaudella jo kello 7.00 aamulla. Tällä on ajateltu työssäkävijöitä, joille aikataulumuutoksella mahdollistetaan hiihtäminen esimerkiksi jo ennen työvuoroa”, Kienanen jatkaa.

Muuten hiihtohallin palvelut ovat viime vuosilta tuttuja. Latua on kahdessa kerroksessa nousuineen ja laskuineen yhteensä reilu kilometri, eli peruskierros on 850 metriä ja lisälenkki 200 metriä. Latujen leveys on 6–8 metriä, ja ne soveltuvat sekä perinteiselle ja vapaalle tyylille. Sisäänpääsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen. Pukukoppitiloihin kannattaa varata mukaan euron kolikkopantti pukukaappia varten. Hallin aulakahvila on avoinna päivittäin kello 7.00–20.00.

Tälläkin sisähiihtokaudella Kivikon hallissa on mahdollisuus myös suksien säilytykseen. Lisäksi hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja erilaisia suksien huoltopalveluita.

Kivikon hiihtohallin sisäänpääsyajat
ma–su klo 7.00–20.00
Hiihtohalli suljetaan klo 21.00

Kivikon hiihtohallin hintatiedot
Aikuiset
– kerta 14e
– 5 krt 50e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 90e (+ 3e avainkortti)

Muut
– kerta 12e
– 5 krt 40e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 70e (+ 3e avainkortti)

Lapset (7–11 v.)
– kerta 10e
– 5 krt 30e (+ 3e avainkortti)
– 10 krt 50e (+ 3e avainkortti)

Perhelippu yksi aikuinen ja yksi 7–11-vuotias lapsi 15e
Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät hiihtämään maksutta pääsylipun lunastaneen ja hiihtävän aikuisen seurassa.

Kivikon hiihtohalli >> 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Juuso Hämäläinen
viestintäasiantuntija
kulttuuri ja vapaa-aika / markkinointi ja viestintä
Helsingin kaupunki
Sähköposti: juuso.hamalainen@hel.fi
Puh. 040 657 3303

Kuvat

Kivikon hiihtohallissa suksitaan kahdessa kerroksessa. Kuva: Helsingin kaupunki
Kivikon hiihtohallissa suksitaan kahdessa kerroksessa. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa
Kivikon hiihtohallin valaistusta on paranneltu LED-valaisimin. Kuva: Helsingin kaupunki
Kivikon hiihtohallin valaistusta on paranneltu LED-valaisimin. Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Museo soittaa kotiin - Helsinki tarjoaa kulttuuripalveluja etänä kotihoidon asiakkaille11.10.2019 08:00:00 EESTTiedote

Helsingin kaupunki tarjoaa taide- ja kulttuurielämyksiä etänä kotihoidon asiakkaille tablettitietokoneiden välityksellä. Tavoitteena on edistää kotona asuvien iäkkäiden kulttuurisia oikeuksia ja osallisuutta kehittämällä uudenlaisia digitaalisia palveluita. Pilottialueena toimivan Laajasalon kotihoidon asiakkaille on tämän vuoden aikana tarjottu etänä mm. improvisaatioteatteria sekä retkiä kulttuurikohteisiin.

Museet ringer hem – Helsingfors erbjuder kulturtjänster på distans för hemvårdens klienter11.10.2019 07:59:00 EESTTiedote

Hemvårdens klienter i Helsingfors kan få konstupplevelser på distans via surflattor. Målet är att främja hemmaboende äldres kulturella rättigheter och delaktighet genom att utveckla nya digitala tjänster. Hemvårdens klienter på Degerö, som fungerar som pilotområde, har i år erbjudits bland annat improvisationsteater och utfärder till kulturella platser.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme