Helsingin yliopisto

Helsingin kaupungin ja yliopistojen tulevaisuuden oppimisen Growing Mind – hanke käynnistyy – tervetuloa Kick off-tapahtumaan 15.2.

Jaa

Kutsu medialle: Growing Mind – hanke käynnistyy – tule kuulemaan lisää torstaina 15.2.2018 klo 14.00–16.00 Helsingin kaupungintalon juhlasaliin (Pohjoisesplanadi 11–13). Kick off-tapahtuma on lähtölaukaus digitaalisen ajan oppimisen kehittämiselle ja tutkimukselle.

Kuva: Milla Kruskopf
Kuva: Milla Kruskopf

Helsingissä kehitetään tulevaisuuden oppimista ja digitalisaatiota tutkimusyhteistyössä Helsingin yliopiston johtaman Growing Mind -tutkimushankkeen ja Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan kanssa. Tule kuulemaan, kun Helsingin, Turun ja Tampereen yliopistojen tutkijat eri tieteenaloilta avaavat näkökulmia 2020-luvun osaamistarpeisiin ja oppilaat esittelevät omaa osaamistaan digi-pisteillä esimerkiksi robotiikan ja virtuaalitodellisuuden saralla. Tilaisuuden avaavat toimialajohtaja Liisa Pohjolainen ja professori Kirsti Lonka.

Growing Mind – Koulutukselliset transformaatiot kestävän yksilöllisen, sosiaalisen ja institutionaalisen uudistumisen tueksi –hanketta (2018-2023) johtaa professori Kai Hakkarainen ja se toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kasvatuksen toimialan sekä valtakunnallisen Innokas-verkoston kanssa. Hanketta rahoittaa Strategisen tutkimuksen neuvosto, joka toimii Suomen Akatemian yhteydessä.

Hankkeessa työskennellään Helsingin kaupungin koulujen kanssa ja tuloksia levitetään valtakunnallisesti Innokas-verkoston ja yliopiston verkostojen kautta.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Hankkeen johtaja
Kai Hakkarainen, puh. 050 4129572, s-posti kai.hakkarainen@helsinki.fi

Hankkeen vuorovaikutuksesta vastaava professori
Kirsti Lonka, puh. 050 3182181, s-posti kirsti.lonka@helsinki.fi

Innokas-verkoston johtaja ja Growing Mind- hankkeen projektipäällikkö Tiina Korhonen, puh. 050 448 6933, s-posti tiina.korhonen@helsinki.fi

Innokas-verkoston projektisuunnittelija ja Growing Mind-hankkeen projektikoordinaattori Laura Salo, puh. 040-7548152, s-posti laura.salo@helsinki.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Milla Kruskopf
Kuva: Milla Kruskopf
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto
PL 3
00014 Helsingin yliopisto

02941 911 (vaihde)http://www.helsinki.fi/yliopisto

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä kampuksella Helsingissä ja usealla muulla paikkakunnalla Suomessa. Se on toistuvasti maailman sadan parhaan yliopiston joukossa. Helsingin yliopisto on perustettu vuonna 1640.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin yliopisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme