Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen elinkeinojaoston päätökset

Jaa

Helsingin kaupunginhallituksen elinkeinojaosto kokoontui maanantaina 11. joulukuuta 2017. Jaosto käsitteli muun muassa kaupungin innovaatiorahastolle esitettyjä hankkeita, kansainvälisen toiminnan ja elinkeinomarkkinoinnin tiekarttaa sekä Vallilan alueeseen liittyvää tonttivarausta.

Elinkeinojaosto päätti myöntää Helsingin kaupungin innovaatiorahastosta rahoitusta Fiksu Kalasatama -hankkeen jatkokehittämiseen, pelialan keskittymä Games Factoryn käynnistämiseen ja kasvuyrityskeskittymä Maria 01:n jatkokehittämiseen. 

Fiksu Kalasatama ja Maria 01 -hankkeet hakivat rahoitusta vuosille 2018–2020 ja Games Factory vuodelle 2018. Games Factorylle rahoitus myönnettiin ehdollisena edellyttäen toimivaa rahoitusmallia ja riittävää määrää muita rahoittajia toiminnan toteuttamiseksi.

Elinkeinojaosto hyväksyi kaupungin kansainvälisen toiminnan ja elinkeinomarkkinoinnin tiekartan vuosille 2018–2021. Tiekartta on osa kaupungin brändikonseptin ja markkinointistrategisten linjausten 2016–2020 toteuttamista.

Lisäksi elinkeinojaosto varasi Vallilasta tontin Lemminkäinen Talo Oy:lle hotellin suunnittelua varten. 

Päätöstiedote on luettavissa elinkeinojaoston sivuilta.

Elinkeinojaoston seuraava kokous on maanantaina 15. tammikuuta 2018.

Taustatietoa

Elinkeinojaosto on strateginen, laajoja linjauksia määrittelevä toimielin, jolla on merkittävä ohjausrooli kaupungin elinkeinopolitiikassa. Elinkeinojaoston puheenjohtajana toimii pormestari Jan Vapaavuori.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Laura Itävaara
viestintäkoordinaattori
Helsingin kaupunginkanslia
Talous- ja elinkeinoviestintä
Puh. 050 547 5706
S-posti: laura.itavaara@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme