Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaoston päätökset 26.11.2018

Jaa

Konsernijaosto kuuli kokouksessaan 26.11. Helsingin kaupungin asunnot Oy:n ja Stadion-säätiön ajankohtaiskatsaukset.

Konsernijaosto päätti tehdä osakkeenomistajan päätöksen, jolla hämeenlinnalainen Tekme Oy sulautetaan Palmia Oy:öön esityslistan liitteenä olevan sulautusmissuunnitelman mukaan. Sulautuminen toteutetaan 31.12.2018. Palmia osti Tekmen koko osakekannan syksyllä 2018.

Konsernijaosto merkitsi myös tiedoksi Yhteisöraportin. Yhteisöraportissa käsitellään tällä kertaa Helsingin kaupungin asunnot -konsernin, Kiinteistö Oy Myllypuron kampuksen, Korkeasaaren eläintarhan säätiön, Stadion-säätiön ja UMO-säätiön tilanteet tammi-syyskuussa 2018. Raportti on esityslistan liitteenä.

Kokouksen päätöstiedote on julkaistu hel.fi-nettisivuilla.

Konsernijaoston puheenjohtajana toimii pormestari Jan Vapaavuori. Seuraava kokous, joka on samalla syyskauden viimeinen, pidetään maanantaina 17.12.2018.

Päätöstiedotteen osoite on:

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/jaostot/konsernijaosto/paatostiedotteet

Mirva Harju
Tiedottaja
Kaupunginkanslian viestintä
puh. 040 358 2975
mirva.harju@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Katutöiden rytminmuutos – Helsinki aloittaa mittavan hankkeen katutöistä aiheutuvien haittojen vähentämiseksi29.11.2018 10:51Tiedote

Helsinki on kehittyvä kaupunki, jossa tehdään myös tulevaisuudessa tuhansia erikokoisia katutöitä vuosittain. Maailman toimivimmassa kaupungissa katutyöt tulee hoitaa tavalla, joka häiritsee kaupunkilaisten arkea mahdollisimman vähän. Kaupunki aloittaa laaja-alaisen hankkeen, jonka tavoitteena on tuottaa systeemisiä ja kulttuurisia muutoksia, joiden avulla katutöistä kaupunkilaisille aiheutuvaa haittaa merkittävästi vähennetään.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme