Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen päätökset

Jaa

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 21.1. jakaa avustuksia 20 helsinkiläiselle järjestölle yhteensä 850 000 euroa. Suurimmat avustusten saajat ovat Helsingin yhteisjärjestö JHL ry, Jyty Helsinki ry, Helsingin kaupunginosayhdistykset ry (Helka) ja Helsingin liikenneturvallisuusyhdistys ry.

Kaupunginhallitus päätti hylätä Myllypuro-Seura ry:n avustushakemuksen, sillä se saapui hakuajan jälkeen. Kaupunginhallitus kehotti kuitenkin sosiaali- ja terveystoimialaa huolehtimaan alueella kaikille vapaan kansalaistoiminnan toimintaedellytyksistä asukastalo Myllärissä vuonna 2018.

Kaupunginhallitus päätti jättää viikoksi pöydälle maahanmuuttajien työmarkkina-aseman parantamisen määrärahan myöntämisen.

Kaikki kaupunginhallituksen 22.1.2018 pidetyn kokouksen päätökset ovat luettavissa hel.fi-sivuilla.

Mirva Harju
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
040 358 2975
mirva.harju@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuuston päätökset14.2.2018 21:57Tiedote

Helsingin keskushallinto uudistaa organisaatiotaan, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kaupunkistrategian tavoitteisiin. Kaupunginkanslian toimintoja ajatellen näitä yleisiä strategian tavoitteita ovat esimerkiksi päätöksentekomallien ja palveluprosessien tehostaminen sekä byrokratian keventäminen. Strategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kansliassa on erityisen perusteltua arvioida muun muassa viestinnän organisointia ja tietohallinnon roolia digitalisaatiokehityksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme