Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus aloitti talousarvioehdotuksen 2019 käsittelyn

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus käsitteli aamukoulussaan 11.10. pormestari Jan Vapaavuoren ehdotusta Helsingin talousarvioksi 2019. Ehdotus jätettiin pöydälle. Kaupunginhallitus jatkaa talousarvioehdotuksen käsittelyä 29.10.2018.

Käsittelyaikataulu talousarviolle 2019:

• 11.10.2018 Kaupunginhallituksen käsittely
• 29.10.2018 Kaupunginhallituksen 2. käsittely
• 14.11.2018  Kaupunginvaltuuston käsittely, kunnallis- ja kiinteistöveroprosentit
• 28.11.2018 Kaupunginvaltuuston käsittely

Lisäksi kaupunginhallitus käsitteli uudelleen lausuntoaan liikenne- ja viestintäministeriölle. Asia jäi maanantaina 8.10. pöydälle. Ministeriö on pyytänyt lausuntoa luonnoksestaan maanteiden ja rautateiden runkoverkon ja niiden palvelutason asetuksesta.

Asia hyväksyttiin ehdotuksen mukaan äänestysten jälkeen.

Kaupunginhallituksen päätökset ovat luettavissa täällä.

Mirva Harju
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
040 358 2975
mirva.harju@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli valtuutettujen aloitteita14.2.2019 00:06:56Tiedote

Kaupunginvaltuuston kokouksessa käytiin keskiviikkoiltana 13.2. laaja aloitekäsittely, jonka aikana käsiteltiin 15 valtuutettujen tekemää aloitetta. Erityisesti valtuutettu Atte Harjanteen aloite liha- ja maitotuotteiden kulutuksen puolittamiseksi kaupunkikonsernissa vuoteen 2025 mennessä johti pitkään keskusteluun. Tiukan äänestyksen jälkeen asia palautettiin valmisteluun ja kaupungilta edellytetään suunnitelmaa tämän tavoitteen toteuttamiseksi.

Helsingin Mukana-ohjelma hakee systeemisiä ratkaisuja syrjäytymisen ehkäisyyn12.2.2019 09:00:14Tiedote

Syrjäytyminen on usein kasauma vastoinkäymisiä ja huonoja lähtökohtia. Nuoren ihmisen kohdalla riskit voivat sekoittua viheliäiseksi vyyhdiksi, josta on vaikea erottaa, mikä tekijä oli sen alullepanija. Helsinki käynnistää laajan ja kokonaisvaltaisen Mukana-ohjelman, joka tähtää lasten ja nuorten syrjäytymisen, sen ylisukupolvisen periytymisen ja alueellisen eriytymisen vähenemiseen Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme