Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallitus on valinnut FM Liisa Kivelän viestintäjohtajaksi

Jaa

Helsingin kaupunginhallitus on kokouksessaan 11.6. valinnut FM Liisa Kivelän kaupungin viestintäjohtajaksi. Hän siirtyy kaupungille KONE Oyj:n viestintäjohtajan tehtävistä.

Viestintäjohtaja johtaa Helsingin kaupungin sisäistä ja ulkoista viestintää, markkinointia ja brändinrakentamista sekä vieraanvaraisuustyön ja osallisuuden kokonaisuutta.

Viestintäjohtajan tehtävän perustaminen liittyy uuden viestintäosaston perustamiseen. Kaupunkistrategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kaupungilla on ollut perusteltua arvioida viestinnän, markkinoinnin ja brändin johtamisen järjestäytymistä strategisena kokonaisuutena.

Kivelän valintaa puoltaa muun muassa näkemys viestinnän strategisista kysymyksistä sekä erittäin vahva kokemus viestintä-, markkinointi- ja mainetyöstä vaativassa kansainvälisessä ympäristössä. Hänen kansainvälinen kokemuksensa kattaa Euroopan ja Yhdysvaltojen lisäksi myös Helsingin kaupungin kannalta kiinnostavan Aasian.

Uusi viestintäjohtajan virka herätti laajaa kiinnostusta, hakijoita oli yhteensä 72 henkilöä.

Kaikki kaupunginhallituksen kaikki päätökset ovat luettavissa täällä.

***

Casper Almqvist
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
040 1879829
casper.almqvist@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin uusille asuinalueille tulee muovinkeräysjärjestelmät21.6.2018 10:05Tiedote

Jätkäsaaressa, Kalasatamassa ja Kruunuvuorenrannassa alkaa alueellinen kiinteistökohtainen muovinkeräys ensi syksynä. Muovipakkausten keräysmahdollisuus on ollut erityisesti toivottua alueen asukaspalautteessa. Alueiden jätteenkeräysjärjestelmiin tehdään muutoksia, jotka mahdollistavat muovinkeräyksen etupainotteisesti velvoittavaan lainsäädäntöön nähden. Muovipakkausten erilliskeräys ei ole vielä velvoitteena HSY:n jätehuoltomääräyksissä eikä EU:n jätedirektiivissä, mutta esimerkiksi EU tullee edellyttämään muovipakkausten kierrätysasteen nostoa lähivuosina.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme