Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuusto 20.6. klo 16

Jaa

Helsingin kaupunginvaltuuston kevätkauden viimeiden kokous pidetään keskiviikkona 20.6.2018. Kokous alkaa tavanomaista kokousaikaa aikaisemmin eli klo 16.00.

Kokouksen esityslistalla on muun muassa vuoden 2017 arviointikertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen käsittely sekä vuoden 2017 tilinpäätöksen hyväksyminen.  

Kokouksen esityslista on luettavissa täällä

Toimittajat ja median edustajat voivat seurata kaikkia valtuuston kokouksia valtuustosalin lehdistöpaikoilla, sisäänkäynti Aleksanterinkatu 20. Kokouksia voi seurata myös suorana lähetyksenä osoitteessa www.helsinkikanava.fi. Valtuuston äänestyskartat ja muuta tietoa kokouksesta julkaistaan videotallenteen yhteydessä.

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
0505933426
paula.katajamaki@hel.fi

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme