Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuustolla pitkä keskustelu kaupunkistrategiasta

Jaa

Maailman toimivin kaupunki - Helsingin kaupunkistrategia 2017-2021 oli käsiteltävänä kaupunginvaltuuston syksyn toisessa kokouksessa. Strategia tulee olemaan lähtökohtana valmisteltaessa vuoden 2018 talousarvioehdotusta sekä muita valtuustokauden talousarvioita ja toimenpiteitä.

Yli viisi tuntia kestäneen keskustelun aikana käytettiin runsaat 100 puheenvuoroa ja esitettiin yli 20 toivomuspontta sekä yksi hylkäysehdotus ja yksi vastaehdotus. Valtuusto käsittelee kaupunkistrategiaa vielä seuraavassa kokouksessaan 27.9., jolloin äänestetään kaikista kannatetuista ehdotuksista ja ponsista.
Kaupunkistrategia on luettavissa valtuuston kokouksen esityslistan liitteenä.

Valtuuston kyselytunnilla käsiteltiin valtuutettu Fatim Diarran kysymys lastentarhanopettajien koulutuksesta Helsingissä. Kysymykseen vastasi apulaispormestari Pia Pakarinen. Valtuutettu Dani Niskasen kysymykseen kaupungin turvallisuudesta vastasi pormestari Jan Vapaavuori. Kyselytunnilla esitetyt kysymykset ovat nähtävillä Helsinki-kanavan videotallenteissa

Kaupunginvaltuuston kokouksen kaikki päätökset julkaistaan täällä.

Äänestyskartat ja päätökset asiakohdittain sekä muuta tietoa valtuuston kokouksesta julkaistaan Helsinki-kanavalla videotallenteen yhteydessä, www.helsinkikanava.fi

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia
puh. 050 5933426
paula.katajamaki@hel.fi 

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia on kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen suunnittelu-, valmistelu- ja toimeenpanoelin.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginvaltuuston päätökset14.2.2018 21:57Tiedote

Helsingin keskushallinto uudistaa organisaatiotaan, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kaupunkistrategian tavoitteisiin. Kaupunginkanslian toimintoja ajatellen näitä yleisiä strategian tavoitteita ovat esimerkiksi päätöksentekomallien ja palveluprosessien tehostaminen sekä byrokratian keventäminen. Strategian painotusten ja tavoitteiden pohjalta kansliassa on erityisen perusteltua arvioida muun muassa viestinnän organisointia ja tietohallinnon roolia digitalisaatiokehityksessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme