Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunki perustaa lisää väliaikaisia pysäköintialueita

Jaa

Helsingissä jatketaan katujen aurausta ja lumen pois kuljettamista poikkeuksellisen lumisen kauden jäljiltä. Asuntokatujen aurauksen ja pysäköinnin helpottamiseksi kaupunki perustaa väliaikaisia asukaspysäköintialueita.

Eilen keskiviikkona 6. helmikuuta otettiin asukaspysäköintikäyttöön Kampissa sijaitseva Hietalahdentori (noin 70–80 paikkaa). Tänään torstaina pysäköintiä varten varataan Punavuoressa sijaitseva Fredrikintori (noin 15 paikkaa).

Jo aiemmin tällä viikolla on perustettu väliaikaiset asukaspysäköintialueet Etu-Töölöön Hesperianpuiston hiekkakentälle (30–40 paikkaa) ja Katajanokan maailmanpyörän pysäköintialueelle (noin 20 paikkaa).

Kaupunki selvittää myös muiden väliaikaisten pysäköintialueiden perustamista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kaupunkiympäristön toimiala, Helsingin kaupunki

Pekka Isoniemi, yksikön päällikkö
puh. 09 310 38414 pekka.isoniemi@hel.fi

Tarja Myller, ylläpitoinsinööri
puh. 09 310 38538, tarja.myller@hel.fi

Kaupunkiympäristön toimiala, viestintä
kymp.viestinta@hel.fi, puh. 09 310 79528

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme