Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunki tutkii kiusaamis- ja syrjintäepäilyt

Jaa

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala tekee selvitykset toimialaan kohdistetusta syrjintäkantelusta ja kiusaamisepäilystä. Kaupungilla on voimassa nollatoleranssi kiusaamisen, epäasiallisen kohtelun ja syrjinnän suhteen.

Aluehallintoviraston 16.6.2017 päivätyn tarkastuskertomuksen mukaan Helsingin kaupunki on välillisesti syrjinyt työnhakijaa uskonnon perusteella.

– Kaupunkiympäristön toimialan johto ja Helsingin kaupunki työnantajana suhtautuvat asiaan vakavasti. Teemme asiasta sisäisen selvityksen ja varmistamme, että yhteiset periaatteet ovat koko toimialan henkilöstön tiedossa, toimialajohtaja Mikko Aho sanoo.

Aikaisemmin julkisuudessa esillä olleeseen työpaikkakiusaamisepäilyyn liittyen on käynnistetty ulkopuolinen selvitys kyseisessä työyhteisössä. Helsingin kaupunki työnantajana pyrkii puuttumaan työpaikoilla esiin nouseviin ongelmiin ja ristiriitoihin aktiivisesti ja ennaltaehkäisevästi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Aho, toimialajohtaja
Kaupunkiympäristön toimiala, Helsingin kaupunki
Puh. (09) 310 37100
mikko.aho@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Merihaassa parannetaan asumismukavuutta älykkäällä lämmönohjauksella17.10.2017 09:32Tiedote

Merihaassa As. Oy Helsingin Haapaniemenkatu 12:een asennetaan kaikkiin huoneistoihin Salusfin Oy:n älykkäät patteritermostaatit. Älytermostaatit mahdollistavat huoneistojen dynaamisen lämmönsäädön, jolla säästetään energiaa ja lisätään asumismukavuutta. Asukas voi halutessaan säätää huoneiston lämpötilaa omaan päivä- tai viikkorytmiinsä sopivaksi, esimerkiksi alentamalla öisin makuuhuoneen tai loman aikana koko huoneiston lämpötilaa.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 13.10.201713.10.2017 16:53Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-10-13_Ylja_6_Pt/index.html Kokouksen pöytäkirja korvaa ilmestyttyään päätöstiedotteen. Pöytäkirjat löytyvät sivulta https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kaupunkiymparistolautakunnan-ymparisto-ja-lupajaosto-poytakirjat Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 27.10. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/  .

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme