MessukeskusMessukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä

Jaa

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Lukupiirikirjoista kolme on ilmestynyt jo keväällä ja loput ilmestyvät elokuun jälkeen. Nyt pääsee jo lukemaan Rafael Donnerin Ihminen on herkkä eläin/Människan är ett känsligt djur –teosta, Katariina Sourin Saranaa  ja  Saara Turusen Sivuhenkilöä. Donnerin lukupiiri on kaksikielinen eli siellä puhutaan sekä ruotsia että suomea.  

Lukupiirit ovat loistavia tilaisuuksia keskustella kirjailijan kanssa uudesta teoksesta. Tilaisuuksiin mahtuu 100 messukävijää. Lukupiireihin voi tulla oman lukupiirin kanssa tai yksin. Tilaisuuden vetää kustantajan edustaja ja paikalla on yksi lukupiiri, joka on valmistautunut keskusteluun. Tarkoituksena on keskustella uutuuskirjasta muiden lukijoiden ja kirjailijan kanssa, jakaa ajatuksia ja saada uusia näkökulmia kirjaan. Keskusteluun on hyvin aikaa, sillä tilaisuuksiin on varattu tunti. Lukupiireihin voi ilmoittautua etukäteen tapahtuman verkkosivuilla. Mikäli lukupiireihin mahtuu, voi niihin tulla toki ilmoittautumattakin.

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit
Riikka Pulkkinen: Lasten Planeetta (Otava), torstaina 25.10. klo 10.15
Katariina Souri: Sarana (Teos), torstaina 25.10. klo 16.30
Rafael Donner: Ihminen on herkkä eläin(Teos)/Människan är ett känsligt djur (Förlaget) perjantaina 26.10. klo 10.15
Antti Heikkinen: Kehveli (WSOY) perjantaina 26.10. klo 16.30
Kari Hotakainen: Kimi Räikkönen (Siltala) lauantaina 27.10. klo 10.15
Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu (Gummerus) lauantaina 27.10. klo 16.30
Risto Isomäki: Viiden meren kansa (Into) sunnuntaina 28.10. klo 10.15
Saara Turunen: Sivuhenkilö (Tammi) sunnuntaina 28.10. klo 16.30

Ilmoittautuminen lukupiireihin on avattu: www.helsinginkirjamessut.fi

Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.
Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 18. kertaa Kirjakauppaliiton ja Suomen Kustannusyhdistyksen toimeksiannosta. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut.
Samanaikaisesti kirjamessujen kanssa järjestetään Viini ja Ruoka -tapahtuma.

Lisätietoja:
Helsingin Kirjamessut, tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia kirjailijoista kustantajien sivuilla.
Kuvia kirjamessuista: www.mediabank.messukeskus.com

#kirjamessut
www.helsinginkirjamessut.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Musiikkia, vanhemmuusvinkkejä ja maaseudun eläimiä – Lapsimessut kokoaa perheet Messukeskukseen huhtikuussa15.2.2019 09:53:26Tiedote

Perheen pienimmille, vanhemmille ja perheen perustamista suunnitteleville on luvassa tietoa, hauskaa tekemistä ja paljon ohjelmaa Lapsimessuilla 12.–14.4. Helsingin Messukeskuksessa. Mukana kokonaisuudessa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös maaseudun eläimiä ja kädentaitoja esittelevä ELMA. Lapsimessujen ensimmäiset ohjelmanumerot ovat vahvistuneet, ja ohjelma kokonaisuudessaan julkaistaan maaliskuun alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme