MessukeskusMessukeskus

Helsingin Kirjamessujen lukupiirikirjoista neljä on esikoisteoksia

Jaa

Helsingin Kirjamessut tarjoaa kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2019 kirjauutuuksista. Lukupiirikirjailijoita ovat Monika Fagerholm, Riitta Konttinen, Johanna Laitila, Laura Lindstedt, Jussi Nikkilä, Suvi Ratinen, Pajtim Statovci ja Aino Vähäpesola. Tänä vuonna lukupiireissä on entistä enemmän esikoisteoksia. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kuva: Emmi Kähkönen
Kuva: Emmi Kähkönen

Lukupiirikirjoista neljä on ilmestynyt keväällä. Nyt pääsee jo lukemaan Suvi Ratisen Matkaystävää, Johanna Laitilan Lilium Regalea, Aino Vähäpesolan Onnenkissaa ja Laura Lindstedtin Ystäväni Nataliaa. Keväällä ilmestyneistä kirjoista kolme on esikoisteoksia. Ratisen, Laitilan ja Vähäpesolan teosten lisäksi myös syksyllä ilmestyvä Jussi Nikkilän Näyttelijä on esikoinen.

Lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Lukupiirissä keskustellaan uutuuskirjasta muiden lukijoiden ja kirjailijan kanssa, jaetaan ajatuksia ja saadaan uusia näkökulmia. Keskusteluun on hyvin aikaa, sillä tilaisuuksiin on varattu tunti. Lukupiirit ovat osa Helsingin Kirjamessujen ohjelmaa, joka julkaistaan kokonaisuudessaan 24.9.2019.

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit

torstai 24.10.2019

klo 10.15-11.15 Suvi Ratinen: Matkaystävä (Otava)

klo 16.30-17.30 Monika Fagerholm: Kuka tappoi Bambin/Vem dödade bambi (Teos/Förlaget)

perjantai 25.10.2019

klo 10.15-11.15 Riitta Konttinen: Aino Sibelius (Siltala)

klo 16.30-17.30 Johanna Laitila: Lilium Regale (Gummerus)

lauantai 26.10.2019

klo 10.15-11.15 Aino Vähäpesola: Onnenkissa (Kosmos)

klo 16.30-17.30 Pajtim Statovci: Bolla (Otava)

sunnuntai 27.10.2019

klo 10.15-11.15 Laura Lindstedt: Ystäväni Natalia (Teos)

klo 16.30-17.30 Jussi Nikkilä: Näyttelijä (Tammi)

Helsingin Kirjamessut järjestetään 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 19. kertaa Suomen Kustannusyhdistyksen ja Kirjakauppaliiton toimeksiannosta. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, Levymessut ja Postimerkkimessut.   Samanaikaisesti kirjamessujen kanssa järjestetään Viini ja Ruoka -tapahtuma.

Lisätietoja: Helsingin Kirjamessut, tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia kirjamessuista: www.mediabank.messukeskus.com

#kirjamessut www.helsinginkirjamessut.fi

Kuvat

Kuva: Emmi Kähkönen
Kuva: Emmi Kähkönen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa tai isännöi vuosittain 50 messutapahtumaa ja tuhat kokousta ja kongressia, joihin osallistuu 1,1 miljoonaa vierasta.Tarjoamme messuille, kokouksiin, kongresseihin ja muihin tapahtumiin 7 muuntautuvaa hallia, 40 erilaista kokoustilaa, 21 ravintolaa, uudistuneen tapahtumahotellin ja täydelliset tapahtumapalvelut. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevätmessut laajenee digiin – uusia näkyvyysvaihtoehtoja näytteilleasettajille8.5.2020 11:33:27 EESTTiedote

Muiden tapahtumajärjestäjien tapaan myös Messukeskus on siirtänyt keväälle suunniteltuja tapahtumiaan myöhäisempiin ajankohtiin. Tilannetta ei ole kuitenkaan jääty hämmästelemään, vaan tapahtumiin mukaan ilmoittautuneille yrityksille on luotu uudenlaisia näkyvyysvaihtoehtoja nyt siirrettyjen tapahtumien tilalle. Myös kevätkauden perinteiset avajaiset, Kevätmessut, on löytänyt näytteilleasettajilleen uusia ratkaisuja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme