MessukeskusMessukeskus

Helsingin Kirjamessujen lukupiirikirjoista neljä on esikoisteoksia

Jaa

Helsingin Kirjamessut tarjoaa kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2019 kirjauutuuksista. Lukupiirikirjailijoita ovat Monika Fagerholm, Riitta Konttinen, Johanna Laitila, Laura Lindstedt, Jussi Nikkilä, Suvi Ratinen, Pajtim Statovci ja Aino Vähäpesola. Tänä vuonna lukupiireissä on entistä enemmän esikoisteoksia. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kuva: Emmi Kähkönen
Kuva: Emmi Kähkönen

Lukupiirikirjoista neljä on ilmestynyt keväällä. Nyt pääsee jo lukemaan Suvi Ratisen Matkaystävää, Johanna Laitilan Lilium Regalea, Aino Vähäpesolan Onnenkissaa ja Laura Lindstedtin Ystäväni Nataliaa. Keväällä ilmestyneistä kirjoista kolme on esikoisteoksia. Ratisen, Laitilan ja Vähäpesolan teosten lisäksi myös syksyllä ilmestyvä Jussi Nikkilän Näyttelijä on esikoinen.

Lukupiiriin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Lukupiirissä keskustellaan uutuuskirjasta muiden lukijoiden ja kirjailijan kanssa, jaetaan ajatuksia ja saadaan uusia näkökulmia. Keskusteluun on hyvin aikaa, sillä tilaisuuksiin on varattu tunti. Lukupiirit ovat osa Helsingin Kirjamessujen ohjelmaa, joka julkaistaan kokonaisuudessaan 24.9.2019.

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit

torstai 24.10.2019

klo 10.15-11.15 Suvi Ratinen: Matkaystävä (Otava)

klo 16.30-17.30 Monika Fagerholm: Kuka tappoi Bambin/Vem dödade bambi (Teos/Förlaget)

perjantai 25.10.2019

klo 10.15-11.15 Riitta Konttinen: Aino Sibelius (Siltala)

klo 16.30-17.30 Johanna Laitila: Lilium Regale (Gummerus)

lauantai 26.10.2019

klo 10.15-11.15 Aino Vähäpesola: Onnenkissa (Kosmos)

klo 16.30-17.30 Pajtim Statovci: Bolla (Otava)

sunnuntai 27.10.2019

klo 10.15-11.15 Laura Lindstedt: Ystäväni Natalia (Teos)

klo 16.30-17.30 Jussi Nikkilä: Näyttelijä (Tammi)

Helsingin Kirjamessut järjestetään 24. – 27.10.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut 19. kertaa Suomen Kustannusyhdistyksen ja Kirjakauppaliiton toimeksiannosta. Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Helsingin Kirjamessujen yhteydessä on Antikvaariset Kirjamessut, Levymessut ja Postimerkkimessut.   Samanaikaisesti kirjamessujen kanssa järjestetään Viini ja Ruoka -tapahtuma.

Lisätietoja: Helsingin Kirjamessut, tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Kuvia kirjamessuista: www.mediabank.messukeskus.com

#kirjamessut www.helsinginkirjamessut.fi

Kuvat

Kuva: Emmi Kähkönen
Kuva: Emmi Kähkönen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskus järjestää vuosittain 65 messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, 65 exhibitions and 1500 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Matkamessujen partnerimaa vuonna 2020 on Viro2.7.2019 10:00:00 EESTTiedote

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matkamessut on vahvistanut seuraavaksi partnerimaaksi Viron. Loppuvuoden ajan Viro-teemat ovat esillä messujen uutiskirjeissä ja sosiaalisen median kanavissa. Tammikuussa Viro on keskeisesti näkyvillä sekä messujen lavaohjelmassa että osastoilla, jotta matkailualan ammattilaiset ja messukävijät voisivat lähemmin tutustua eteläisen naapurimaan uusiin nähtävyyksiin sekä aktiviteetti- ja majoituskohteisiin. Matkamessut järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 16.-19.1.2020. ”Viron valikoituminen partnerimaaksi on iloinen ja looginenkin uutinen ottaen huomioon, että ympäristötietoisuus ja vastuullinen matkailu kasvattavat suosiotaan”, Viron matkailun edistämiskeskuksen johtaja Margus Sameli sanoo. ”Vaikka kaukomatkalle lähtö onkin nykyisin helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen, ovat lähimatkailua suosivat matkailijat yksi matkailusektorin merkittävistä kuluttajaryhmistä.” ”Viro on monille Matkamessujen kävijöille tuttu maa, ja miellett

Monipuolisen harjoittelun fysiikkalajit esillä APCONissa elokuussa20.6.2019 15:04:13 EESTTiedote

Elokuussa Messukeskuksessa järjestettävä APCON tarjoilee kattauksen eri fysiikkalajien kisoja. Toiminnallisen harjoittelun Rebel Open CF Throwdown ja Street Workout Nordic Championships -kilpailut esittelevät lajien monipuolisuutta ja tuovat Suomeen myös kansainvälisiä huippuja. APCON on pohjoismaiden suurin voimailu- ja fitness-lajien tapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 23.-25.8.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme