Messukeskus

Helsingin Kirjamessujen tiedotustilaisuus ti 12.9.2017 klo 8.30

Jaa

Tervetuloa kuulemaan, millaista ohjelmaa Helsingin Kirjamessut 2017 tarjoaa! Tiedotustilaisuudessa kerrotaan mm. kuka avaa Helsingin Kirjamessut, keitä kansainvälisiä kirjailijavieraita tulee kirjamessuille, millaista sisältöä tarjoaa vuoden teema Suomi 100 vuotta sekä millainen on suomenruotsalainen kirjallisuusvuosi. Lisäksi kuulemme suomalaisen kirjallisuuden matkasta maailmalle.


Tilaisuudessa on jaossa kirjamessujen ohjelma. Messulehti tulee jakoon kirjastoihin ja kirjakauppoihin lokakuun alussa.  

Aika: ti 12.9.2017 klo 8.30–10.00
Paikka: Nykytaiteen museo Kiasma, Mannerheiminaukio 2

Ohjelma

8.30 Aamiaistarjoilu alkaa Kiasman kahvilassa
9.00 Tervetuloa, Tanja Pasila, myyntiryhmäpäällikkö, Messukeskus
9.05 Mitä uutta Helsingin Kirjamessut 2017 tarjoaa?, Jan Erola, ohjelmajohtaja, Helsingin Kirjamessut
9.20 Suomenruotsalaisen kirjallisuuden ohjelma, Agneta Rahikainen, Svenska litteratursällskapet i Finland
9.30 100 vuotta kirjallisuusvientiä – suomalainen kirja menestyy maailmalla, Tiia Strandén, johtaja, FILI Kirjallisuuden vientikeskus
9.40 Kysymyksiä ja keskustelua

Ilmoittaudu tilaisuuteen pe 8.9. mennessä >>
www.helsinginkirjamessut.fi >> uutishuone >> akkreditoidu
Suora linkki:
http://messukeskus.com/uutishuone/akkreditointi/

#kirjamessut 

Lisätietoja

Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

_______________________________________________________________________________

Suomen suurin kirja-alan tapahtuma

Helsingin Kirjamessut on Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja valtakunnallisesti merkittävä kulttuurifoorumi. Kirjamessut järjestää Messukeskus yhteistyökumppaneinaan Suomen Kustannusyhdistys ja Kirjakauppaliitto. Messut järjestetään 26.–29.10.2017 nyt 17. kerran. Vuonna 2016 messuilla vieraili yli 80 000 kävijää (yhteiskävijämäärä Viini ja Ruoka -tapahtuman kanssa). Mukana oli tuolloin 313  yritystä. Tapahtuman yhteydessä jaetaan Suomen Messusäätiön Rakkaudesta kirjaan -tunnustuspalkinto. Samanaikaisesti järjestetään Viini ja ruoka -tapahtuma.

Helsingin Kirjamessut

26.–29.10.2017

Helsingin Messukeskus

Avoinna to-la klo 10-20, su klo 10–18

www.helsinginkirjamessut.fi

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Turvallisuusala ottaa isoja askelia18.9.2017 06:38Tiedote

Digitaaliset turvajärjestelmät kehittyvät juuri nyt isoin askelin. Maailma muuttuu ja yritysten on varauduttava uudenlaisiin riskeihin, uhkiin ja häiriöitilanteisiin, jotta liiketoiminta voi jatkua ja turvallisuus on taattu. Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut tiistaista keskiviikkoon 26. – 27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä päivittää yritysten ja yhteisöjen turvallisuudesta vastaavien sekä yrityspäättäjien tiedot.

Cyber Security Nordic -tapahtuma 26. - 27.9.18.9.2017 06:14Kutsu

Tervetuloa uuteen Cyber Security Nordic -tapahtumaan. Se järjestetään nyt ensimmäistä kertaa yritysjohdolle ja kyberturva-asiantuntijoille sekä kyberturvallisuudesta kiinnostuneille median edustajille. Aiheet ovat todella ajankohtaisia. Tapahtuma selventää kyberuhkien todellisuutta ja antaa tietoa liiketoiminnan turvaamisesta. Tapahtuman avaa ti 26.9. Hybridiosaamiskeskuksen johtaja Matti Saarelainen. Pääpuheenvuoroja pitävät Associate Fellow Aapo Cederberg, yhdysvaltalainen entinen kenraali, NATO:n Afganistanin entinen kansainvälisten joukkojen komentaja John R. Allen, F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen, NATO StratComin ohjelmistoinsinööri Nora Biteniece Riikasta ja kyberteknologian strategisten menetelmien asiantuntija Rami Efrati.

Huomisen koti on selkeä, laadukas ja toiminnallinen - Habitaren kävijät arvostavat ekologisuutta ja kestävää kehitystä17.9.2017 18:44Tiedote

Suomen johtava huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare tarjosi elämyksiä sisustamisesta ja muotoilusta. Viiden päivän aikana Habitaressa, Antiikki-tapahtumassa, HighEnd Helsingissä ja kahdessa ammattitapahtumassa vieraili alustavien tietojen mukaan 55 700 kävijää, joista ammattilaisia oli 11 000. Suomen suurin sisustus- ja muotoilutapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.–16.9.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme