Messukeskus

Helsingin Kirjamessut vie lukupiirit verkkoon

Jaa

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit ovat tänä vuonna kaikkien seurattavissa veloituksetta tapahtuman verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma tarjoaa makupaloja jo ennen varsinaista tapahtuma-ajankohtaa 22. – 25.10.2020. Lokakuun alusta alkaen järjestetään viisi lukupiiriä. Ensimmäisessä lukupiirissä keskustellaan kirjailija Kari Hotakaisen kanssa uutuusteoksesta Tarina.

Lukupiirejä on järjestetty vuosittain Helsingin Kirjamessujen yhteydessä ja niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Nyt lukupiirejä pääsevät seuraamaan kaikki kirjallisuuden ystävät paikasta riippumatta. Lukupiirit järjestetään Helsingin Kirjamessujen facebook-kanavalla, jossa lukijat voivat lähettää kysymyksiä ja kommentoida. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen. Lukupiiriä voi seurata tapahtuman verkkosivuilla www.helsinginkirjamessut.fi/lukupiirit

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman lukupiirit 2020:
Kari Hotakainen
– Tarina (Siltala)  7.10. klo 18-19
Frank Martela – Elämän tarkoitus (Gummerus) 13.10. klo 18-19
Tommi Kinnunen – Ei kertonut katuvansa (WSOY) 14.10. klo 18-19 
Maria Pettersson – Historian jännät naiset (Atena) 20.10. klo 18-19
Emmi-Liia Sjöholm - Paperilla toinen (Kosmos) 21.10. klo 18-19

Aikaisemmin tiedotetut lukupiirit eivät toteudu. (Tiedote 24.6. Helsingin Kirjamessut tuplasi lukupiirien määrän)  

Suomen suurin kirja-alan tapahtuma ja merkittävä kulttuurifoorumi tänä vuonna verkossa

Messukeskus järjestää Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman 22. - 25.10.2020. Tapahtuman ohjelma julkaistaan 23.9.2020.

Lisätietoja Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumasta:
tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com ja
ohjelmajohtaja Ronja Salmi, puh. 040 750 1019, ronja@ryovari.fi

www.helsinginkirjamessut.fi #kirjamessut

Kuvia Helsingin Kirjamessuilta http://mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut vie kirjallisuuskeskustelut oppilaitoksiin16.9.2020 02:01:58 EESTTiedote

Helsingin Kirjamessut verkossa tarjoaa yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ry:n ja Äidinkielen opettajain liiton kanssa 3000 luokalle kirjallisuusohjelmaa messujen aikana 22. – 25.10.2020 ja kaksi viikkoa niiden jälkeen. Suomen tietokirjailijat ry ja Äidinkielen opettajain liitto tekevät yhteistyössä erilaisia vinkkilistoja ohjelmasta oppilaitoksille ja mahdollistavat oppilaitosten osallistumisen veloituksetta. Poikkeuksellinen vuosi ja uusi toimintatapa tekevät tapahtumasta entistä valtakunnallisemman oppilaitostenkin näkökulmasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme