MessukeskusMessukeskus

Helsingin MaatalousKonemessuille on helppo tulla

Jaa

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuille on helppo tulla junalla, henkilöautolla tai linja-autolla kaikista ilmansuunnista. Pohjoisestakin Helsinkiin lentää parissa tunnissa. MaatalousKonemessut tarjoaa 200 edullista linja-autoa ryhmämatkoille.

MaatalousKonemessut on suurin Suomessa järjestetty alan sisänäyttely. Se täyttää Messukeskuksen kaksi suurinta hallia ja levittäytyy myös laajalle ulkoalueelle. MaatalousKonemessuille osallistuu yli 200 yritystä ja mukana ovat muun muassa kaikki tärkeimmät maatalouskoneyritykset. Tarjolla on ammatillista huippuohjelmaa ja messujen yhteyteen voi toki liittää vierailun myös Helsingin ytimeen.

Ryhmämatkalle: 200 linja-autoa kuljettaa edullisesti Helsinkiin

MaatalousKonemessut paketoiryhmille kätevän tavan saapua messuille ja varasi 200 linja-autoa. Linja-auto hakee ryhmän kotiseudulta, tuo messuille ja vie kotiin. Ryhmät voivat varata ryhmämatkan linja-autolla Helsinkiin MaatalousKonemessujen verkkosivujen kautta. Pakettiin kuuluu kuljetukset ja liput 30 hengelle. Yhden päivän matka maksimissaan 400 kilometrin päästä Messukeskuksesta maksaa edullisimmillaan 10 euroa/henkilö. Kahden päivän matka maksimissaan 700 kilometrin päästä Messukeskuksesta maksaa edullisimmillaan 20 euroa/henkilö. Matka ei sisällä yöpymisiä. Busseihin mahtuu 50 henkilöä. Lisäliput maksavat ennakkoon 18 e/henkilö ja ovelta 20 e/henkilö. Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja varata linja-auto nopeasti, sillä linja-autoja on rajattu määrä ja ne pitää  varata viimeistään 14.10. 

Tarkempia tietoja:
https://maatalouskone.messukeskus.com/ryhmamatkat-messuille/

Ryhmät, jotka tulevat MaatalousKonemessuille omalla kyydillä voivat ostaa lippuja ryhmälippuhintaan 10 euroa/henkilö, silloin kun ryhmässä on vähintään 30 henkilöä. Liput voi ostaa tapahtuman verkkosivulta
www.maatalouskonemessut.fi

Liput ennakkoon edullisemmin, julkiset kulkuvälineet ja auto tuovat messuille

Omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä saapuvat voivat ostaa liput MaatalousKonemessuille kätevästi ennakkoon edullisemmin tapahtuman verkkosivuilta. Aikuisten lippu maksaa ovelta 20 euroa  ja ennakkoon ostettuna tapahtuman verkkosivulta hinta on 18 euroa.  Autoilla tulijoille on tarjolla 4500 autopaikkaa. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueella maksaa 12 e/24 h kertakäynti. Lähes kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla lähelle Messukeskusta, ajoaika on noin 20 minuuttia. Helsingin keskustasta pääsee kätevästi Messukeskukseen raitiovaunulla tai junalla.

Helsingissä tapahtuu aina, perheet messuille lauantaina

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka. Messujen jälkeen lauantai  ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin Helsingissä.

https://maatalouskone.messukeskus.com/info/nahtavyydet-helsinki/

Ensimmäistä kertaa Helsingissä

MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

www.maatalouskonemessut.fi, #maatalouskonemessut

Lisätietoja:
Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577,
leo.potkonen@messukeskus.com
Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Tapahtuman logo: http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Morsian tulee MP-häihin moottoripyöräpoliisisaattueessa14.1.2019 13:47Tiedote

Ensimmäistä kertaa järjestettävissä MP-häissä toisensa saavat liikenneopettaja Niina Kansikas ja moottoripyöräpoliisi Tommi Bergman. Pari vihitään näyttävin menoin MP-messuilla avajaispäivänä perjantaina 1.2. Vihkimistilaisuuteen morsian ajaa omalla moottoripyörällään moottoripyöräpoliisien saattamana. Poliisit ajavat tuliterillä moottoripyörillään, jotka tulevat käyttöön vasta keväällä. MP-messut järjestetään 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vuoden edestä kauppaa yhdessä päivässä11.1.2019 14:00Tiedote

Matkamessujen avajaispäivää edeltävänä päivänä matkailualan myyjät ja ostajat kokoontuvat neuvotteluihin, jotka ovat monelle osallistujalle vuoden tärkeimmät. Suomesta ja kansainvälisiltä markkinoilta matkailualan taloudellisesti merkitykselliseen Matka Workshop Day –päivään kokoontuu Messukeskukseen 289 ostajaa ja 189 myyjää kaikkialta maailmasta. Matka Workshop Day järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 16.1.2019.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme