MessukeskusMessukeskus

Helsingin MaatalousKonemessuille on helppo tulla

Jaa

Helsingin MaatalousKonemessut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuille on helppo tulla junalla, henkilöautolla tai linja-autolla kaikista ilmansuunnista. Pohjoisestakin Helsinkiin lentää parissa tunnissa. MaatalousKonemessut tarjoaa 200 edullista linja-autoa ryhmämatkoille.

MaatalousKonemessut on suurin Suomessa järjestetty alan sisänäyttely. Se täyttää Messukeskuksen kaksi suurinta hallia ja levittäytyy myös laajalle ulkoalueelle. MaatalousKonemessuille osallistuu yli 200 yritystä ja mukana ovat muun muassa kaikki tärkeimmät maatalouskoneyritykset. Tarjolla on ammatillista huippuohjelmaa ja messujen yhteyteen voi toki liittää vierailun myös Helsingin ytimeen.

Ryhmämatkalle: 200 linja-autoa kuljettaa edullisesti Helsinkiin

MaatalousKonemessut paketoiryhmille kätevän tavan saapua messuille ja varasi 200 linja-autoa. Linja-auto hakee ryhmän kotiseudulta, tuo messuille ja vie kotiin. Ryhmät voivat varata ryhmämatkan linja-autolla Helsinkiin MaatalousKonemessujen verkkosivujen kautta. Pakettiin kuuluu kuljetukset ja liput 30 hengelle. Yhden päivän matka maksimissaan 400 kilometrin päästä Messukeskuksesta maksaa edullisimmillaan 10 euroa/henkilö. Kahden päivän matka maksimissaan 700 kilometrin päästä Messukeskuksesta maksaa edullisimmillaan 20 euroa/henkilö. Matka ei sisällä yöpymisiä. Busseihin mahtuu 50 henkilöä. Lisäliput maksavat ennakkoon 18 e/henkilö ja ovelta 20 e/henkilö. Ryhmämatkan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa ja varata linja-auto nopeasti, sillä linja-autoja on rajattu määrä ja ne pitää  varata viimeistään 14.10. 

Tarkempia tietoja:
https://maatalouskone.messukeskus.com/ryhmamatkat-messuille/

Ryhmät, jotka tulevat MaatalousKonemessuille omalla kyydillä voivat ostaa lippuja ryhmälippuhintaan 10 euroa/henkilö, silloin kun ryhmässä on vähintään 30 henkilöä. Liput voi ostaa tapahtuman verkkosivulta
www.maatalouskonemessut.fi

Liput ennakkoon edullisemmin, julkiset kulkuvälineet ja auto tuovat messuille

Omalla autolla ja julkisilla kulkuvälineillä saapuvat voivat ostaa liput MaatalousKonemessuille kätevästi ennakkoon edullisemmin tapahtuman verkkosivuilta. Aikuisten lippu maksaa ovelta 20 euroa  ja ennakkoon ostettuna tapahtuman verkkosivulta hinta on 18 euroa.  Autoilla tulijoille on tarjolla 4500 autopaikkaa. Pysäköinti Messukeskuksen pysäköintialueella maksaa 12 e/24 h kertakäynti. Lähes kaikki junat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 200 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Lentokentältä pääsee lentokenttäbussilla lähelle Messukeskusta, ajoaika on noin 20 minuuttia. Helsingin keskustasta pääsee kätevästi Messukeskukseen raitiovaunulla tai junalla.

Helsingissä tapahtuu aina, perheet messuille lauantaina

Messupäivien yhteyteen on helppo liittää oheisohjelmaa Helsingin laajasta tarjonnasta. Ostokset, teatteri, taidenäyttely, risteily tai muu aktiviteetti kruunaa messumatkan. Yöpymismahdollisuuksia on tarjolla budjettivaihtoehdosta viiden tähden tasoon saakka. Messujen jälkeen lauantai  ja sunnuntai on vielä käytettävissä perheen aktiviteetteihin Helsingissä.

https://maatalouskone.messukeskus.com/info/nahtavyydet-helsinki/

Ensimmäistä kertaa Helsingissä

MaatalousKonemessut järjestetään ensimmäistä kertaa torstaista lauantaihin 15. – 17.11.2018 klo 9-17 Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtuman järjestää Messukeskus. MaatalousKonemessujen järjestäjäkumppaneita ovat AGCO Suomi, Agritek, Hankkija, Lantmännen Agro, NHK-keskus ja Turun Konekeskus.

www.maatalouskonemessut.fi, #maatalouskonemessut

Lisätietoja:
Konseptikehittäjä Leo Potkonen, Messukeskus, 045 665 8577,
leo.potkonen@messukeskus.com
Tiedottaja Teija Armanto, Messukeskus puh. 050 3760 804, teija.armanto@messukeskus.com

Tapahtuman logo: http://mediabank.messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Maataloussektorin Innovaatiopalkinto GrainSenselle15.11.2018 13:00Tiedote

MaatalousKonemessujen yhteydessä jaettava Suomen Messusäätiön rahoittama 5 000 euron arvoinen Agri-INNO-tunnustuspalkinto on myönnetty suomalaiselle tuoteinnovaatiolle GrainSenselle. Tuote on kädessä pidettävä mittalaite, joka analysoi viljanlaadun. GrainSense on merkittävä tekninen innovaatio, joka on jo markkinoilla. Agri-INNO-palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa MaatalousKonemessujen avajaisissa 15.11. Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme