Messukeskus

Helsingin Messukeskus valmis Euroviisujen areenaksi

Jaa
Helsingin Messukeskus on valmis Euroviisujen areenaksi, jos paljon spekuloitu voitto napsahtaa tulevana lauantaina Käärijälle. Tapahtumien talossa on katto korkealla ja seinät leveällä sekä nappisijainti pääkaupunkiseudulla, lähellä juuri uudistettua lentokenttää ja hulppean hotellikapasiteetin keskellä.
Helsingin Messukeskuksessa on puitteet maailmanluokan tapahtumiin. Kuva: Risto Wuolle
Helsingin Messukeskuksessa on puitteet maailmanluokan tapahtumiin. Kuva: Risto Wuolle

- Me Messukeskuksessa odotamme Käärijän voittoa peukut pystyssä ja hihat vihreinä. Halleihimme saa upeat katsomot tuhansille viisufaneille, ja huippuluokan tekniikalla saamme puitteet soimaan, hehkuttaa Messukeskuksen markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri

Messukeskuksen uusimpaan ja korkeimpaan halliin 7 pystytään rakentamaan katsomo 9000 viisufanille. Kun seinät avataan viereiseen kuutoshalliin, saadaan saumattomasti lisää tilaa jopa 20 000 katsojalle. 

Messukeskus on viime vuosina laajentanut ohjelmistoaan myös viihdetuotantoihin. Parhaillaan Messukeskuksessa pyörii Grease-musikaali ja taannoin Pasilassa nähtiin supersuosittu Mamma Mia -tuotanto. Messukeskus on jo pitkään ollut myös maailmanluokan yritystapahtumien koti isännöiden mm. liike-elämän suosimaa Nordic Business Forumia ja startup-maailman Slushia. Festivaalituotannoista voi mainita mm. Tubeconin ja vuosikausia Messukeskuksessa järjestetyn Assemblyn. 

Euroviisut ovat isäntämaalle mahtava PR-näyttö ja viisuhuuman onnistumiselle olennaista ovat hyvät oheispalvelut. Helsingin hotellikapasiteetti riittää nyt heittämällä suuriin tapahtumiin. Pääkaupunkiseudulla on tarjolla 16 500 hotellihuonetta, ja tänä vuonna kapasiteetin odotetaan kasvavan vielä yli tuhannella huoneella. Viisufaneja odottaa myös Finavian uusittu terminaalirakennus upeine lähtö- ja tuloauloineen ja moderneine pysäköintialueineen.  

Messukeskus sijaitsee Pasilassa, loistavien liikenneyhteyksien ja suurten mediatalojen keskellä, kivenheiton päästä Pohjoismaiden parhaaksi kauppakeskukseksi valitusta Triplasta. 

- Euroviisut ovat Helsingille ja koko Suomelle ainutlaatuinen tilaisuus profiilin nostoon. Jo Lordin Euroviisu-voiton aikaan olimme mukana järjestelyissä. Silloin Messukeskus toimi Euroviisujen mediakeskuksena. Sittemmin olemme kasvaneet kokoa avaamalla kokonaan uuden hallin. Ensi kesänä uusimme ravintolamaailmamme kauttaaltaan. Messukeskus on valmis, nyt tarvitaan enää viisuvoitto kotiin, sanoo Ankkuri.  

Lisätietoja: markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri, 050 3870 023, lumia.ankkuri@messukeskus.com 

Kuvia Messukeskuksesta: https://mediabank.messukeskus.com/kuvat/Helsingin+Messukeskus+%7C+Helsinki+Expo+and+Convention+Centre/ 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

markkinointi- ja viestintäjohtaja Lumia Ankkuri, 050 3870 023, lumia.ankkuri@messukeskus.com

Kuvat

Helsingin Messukeskuksessa on puitteet maailmanluokan tapahtumiin. Kuva: Risto Wuolle
Helsingin Messukeskuksessa on puitteet maailmanluokan tapahtumiin. Kuva: Risto Wuolle
Lataa
Festaritunnelmaa Messukeskuksessa. Kuva: Risto Wuolle
Festaritunnelmaa Messukeskuksessa. Kuva: Risto Wuolle
Lataa
Messukeskus, halli 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Messukeskus, halli 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Lataa
Messukeskus, halli 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Messukeskus, halli 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Lataa
Erikoistapahtuma Messukeskuksen hallissa 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Erikoistapahtuma Messukeskuksen hallissa 7. Kuva: Helsingin Messukeskus
Lataa
Festaritunnelmaa Messukeskuksessa. Kuva: Helsingin Messukeskus
Festaritunnelmaa Messukeskuksessa. Kuva: Helsingin Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) hosts Finland’s most inspiring events and exciting encounters. We create successful and lasting interactions with undisputable results. As Finland’s premier experience provider, we organise high-quality events and rent out our facilities for various occasions/ for a wide variety of occasions. Events produced by Messukeskus include, among others, Habitare, the Helsinki Book Fair, Educa, Finnbuild, Matka Nordic Travel Fair, and Helsinki International Boat Show. Messukeskus also hosts guest events such as Slush, Nordic Business Forum, Assembly, International Dog Fair, as well as many international congress and business events every year. Our premises include 7 halls, 40 convertible meeting rooms, 21 restaurants, and our own hotel.The Finnish Fair Corporation was founded in 1919. |  Messukeskus. The real social media | www.messukeskus.com @messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Moottoripyörien rekisteröinnit hyvällä tasolla, kuntotarkastusta pilotoidaan katsastusta korvaavaksi toimenpiteeksi9.6.2023 00:01:00 EEST | Tiedote

Moottoripyörien kevään myyntisesonki on sujunut valoisissa merkeissä. Pienestä 2,5 prosentin miinuksesta huolimatta rekisteröinnit ovat pysyneet yli 1900 moottoripyörän tasolla. Käytettyjen kauppa on käynyt jopa 15,4 prosenttia edellisvuotta vilkkaampana. Uusissa malleissa kysyntää on nyt erityisesti yli 750-kuutioisille pyörille. Parantunut saatavuus vapauttaa aiemmin patoutunutta kysyntää, arvioi Teknisen Kaupan Liiton moottoripyöräjaosto. Moottoripyöräalalla käydään nyt keskustelua EU:n ajamasta moottoripyörien määräaikaiskatsastuksesta ja sen korvaamisesta kuntotarkastuksilla.

Millainen on huomisen esinemaailmamme? – Habitaressa syyskuussa esittäytyvät prototyypit näyttävät suuntaa8.6.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Habitaren Protoshop-näyttelyssä 2023 esittäytyvät prototyypit on valittu. Uuden muotoilun suuntia ilmentävä näyttely avaa näkymän huomisen esinemaailmaan. Tuoteideoissa nähdään uusia tulkintoja klassisiin kalustetyyppeihin, oivaltavia pientuotteita ja ratkaisuja kotien muuttuviin kalustushaasteisiin. Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.–17.9.2023.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme