Messukeskus

Helsingin Messukeskus ykkönen yrityspäättäjien mielestä

Jaa
Helsingin Messukeskus on jo kolmatta vuotta peräkkäin yrityspäättäjien eniten arvostama yritys. Messukeskus sai Taloustutkimuksen vuoden 2022 Työelämän päättäjät (TEP) -tutkimuksessa parhaan yleisarvosanan kuten myös kahtena edellisenä vuotena.

Messukeskuksen nostivat ykkössijalle messu- ja näyttelytilojen toimivuus, palvelutarjonta sekä luotettavuus ja toimintavarmuus. Messukeskus sai korkeat arvosanat myös ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta ja henkilöstön ammattitaidosta. Messukeskus on myös toimialansa ylivoimaisesti tunnetuin yritys Suomessa.

Taloustutkimus keräsi tiedot Työelämän päättäjät -tutkimukseen internetpaneelissa lokakuussa 2022. Tutkimuksessa arvioitiin 157 suomalaisyritystä 12 eri toimialalta. Kyselyyn vastasi 2764 päättäjää eri puolita Suomea.

Kymmenen parhaan yrityksen joukossa oli tapahtumatalojen ohella yrityksiä toimialoilta työterveyspalvelut, muutto, toimistokalusteet, toimistotarvikkeet sekä kuljetus- ja logistiikkapalvelut.

Yrityskuvaan vaikuttavina tekijöinä arvioitiin yritysten luotettavuus, palvelut, henkilöstön ammattitaito, asiakaspalvelu ja yhteydenpito asiakkaisiin, palvelunopeus, tilojen toimivuus, hinta-laatusuhde ja markkinointiviestintä.

- Haluan kiittää suomalaispäättäjiä siitä, että he ovat nähneet tekemämme työn ja arvostavat sitä. Olemme ponnistaneet uuteen nousuun nopeasti koronatauon jälkeen, ja teemme nyt tapahtumia entistä tiiviimmässä vuoropuhelussa asiakkaidemme kanssa. Seuraavaksi tuoreutamme brändejämme ja ravintolatarjontaamme. Myös edelläkävijyys ESG-työssä on meille tärkeää, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Taloustutkimus Oy toteuttaa TEP-tutkimuksen vuosittain.

Helsingin Messukeskus:

  • 50 messutapahtumaa ja 1000 kokousta, kongressia, yritystapahtumaa ja juhlaa vuosittain
  • 58 000 m2 tilaa tapahtumille
  • Tapahtumissa yli miljoonaa vuosittaista kävijää
  • Talousvaikutus Helsingin seudulle 357 milj. € (Taloustutkimus 2019)
  • Vastuullisuuslupaus: 110 % hiilineutraali tapahtumatalo vuoteen 2029 mennessä
  • SHORE- ja Covid-19-sertifioitu tapahtumatalo

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Helsingin Messukeskus
toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen, 0400 400 074, anni.vepsalainen@messukeskus.com, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, 050 5847 262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Taloustutkimus Oy
Marko Perälahti, Client Director, 010 758 5290, marko.peralahti@taloustutkimus.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on Suomen elämyksellisin tapahtumakortteli ja vaikuttavin kohtaamismedia. Onnistuneet kohtaamiset jättävät vahvan muistijäljen ja tuottavat kiistatonta tulosta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan erilaisten tapahtumien areenaksi. Messukeskuksen itse tuottamia tapahtumia ovat mm. Habitare, Helsingin Kirjamessut, Educa, FinnBuild, Matkamessut ja Vene Båt. Vierastapahtumina Messukeskuksen tiloissa järjestetään mm. Slush, Nordic Business Forum, Assembly, Koiramessut sekä lukuisia kansainvälisiä kongresseja ja yritystapahtumia vuosittain. Tilat käsittävät 7 hallia, 40 muuntuvaa kokoustilaa, 21 ravintolaa ja oman tapahtumahotellin. Omistajayritys Suomen Messut Oyj perustettiin vuonna 1919. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus. The real social media. | www.messukeskus.com @messukeskus

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kevään etkot alkavat Kevätmessuilta torstaina – tuoreen tutkimuksen mukaan nuoret ovat entistä kiinnostuneempia keittiöpuutarhoista28.3.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Kevätmessuilla juhlistetaan torstaista sunnuntaihin pian alkavaa kevätkautta ja tulevaa kesää. Upeasti uudistunut Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. Samanaikaisesti järjestettävät Golfmessut ja OutdoorExpo täydentävät kokonaisuuden ulkoilma-aktiviteettaja esitellen.

MP Pää pyörällä liven uudessa jaksossa vieraina MotoGP:n tekniikkataituri Erkki Siukola ja Dakar-konkari Tarmo Jormakka24.3.2023 12:09:25 EET | Tiedote

Motoristien oma ajankohtaisohjelma MP Pää pyörällä live kertoo moottoripyöräalan tärkeimmät kuulumiset, uutuudet ja tapahtumat. Uusimmassa jaksossa sukelletaan kilpamoottoripyöräilyn maailmaan fiilistellen alkavaa MotoGP:n MM-sarjaa ja kotoista Päijänteen ympäriajoa. Studiota isännöi tuttuun tapaan mp-alan moniottelija Niko Kantola.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme