STT

Helsingin Sanomat luopuu STT:n tekstiuutisista

Jaa

Helsingin Sanomat lakkaa ostamasta STT:n tekstiuutisia kesäkuun lopussa. Lehtikuvan kuva-asiakkaana Helsingin Sanomat jatkaa. Helsingin Sanomien osuus STT:n tekstiuutispalvelun liikevaihdosta on kahdeksan prosenttia.

Ilta-Sanomat jatkaa sekä teksti- että kuvapalvelun asiakkaana.

STT-Lehtikuvan toimiva johto ja hallitus arvioivat paraikaa, mikä vaikutus Helsingin Sanomien poistumisella ja muilla asiakasmenetyksillä on STT-Lehtikuvan toimitukseen. Suunnitelmat valmistuvat kevään aikana.

Lisätiedot:

Vastaava päätoimittaja, toimitusjohtaja Mika Pettersson 040 5078803

Hallituksen puheenjohtaja Juha-Petri Loimovuori 0500 511036

Linkit

Tietoja julkaisijasta

STT
STT
Malminkatu 16 A
00100 Helsinki

09 695 811http://www.stt.fi

STT (Oy Suomen Tietotoimisto - Finska Notisbyrån Ab) on media- ja viestintätalo, joka koostuu kolmesta liiketoimintalinjasta: mediapalveluista, viestintäpalveluista sekä kuvamyynnistä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta STT

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme