Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin taskutilasto 2017 on ilmestynyt kolmella kielellä

9.6.2017 09:56 | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Jaa

Vuosittain julkaistava Tilastotietoja Helsingistä -kirjanen sisältää tiiviissä paketissa keskeisiä tilastotietoja Helsingistä ja helsinkiläisistä. Taskuun mahtuvan tilastovihkosen 24 sivulle on koottu Helsingin tunnusluvut muun muassa alueesta ja ympäristöstä, väestöstä, asumisesta ja rakentamisesta, terveydenhuollosta, koulutuksesta, liikenteestä, kaupasta, matkailusta ja hallinnosta.

Osaan taulukoista ja kuvioista on koottu myös koko talousalueen eli Helsingin seudun tietoja ja niitä on verrattu koko maahan.

Tilasto julkaistaan nyt suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Taskutilastoja on julkaistu eri vuosina yhteensä kahdeksalla kielellä. Julkaisun vanhempia vuosipainoksia on painettu myös saksaksi (uusin vuodelta 2016), ranskaksi (2016), venäjäksi (2016), kiinaksi (2012) ja japaniksi (2009).

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

kaupunkitietopäällikkö Timo Cantell, puh. 09 310 73362, e-mail: timo.cantell@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunkitutkimus ja -tilastot -yksikkö on kaupunkitutkimuksen asiantuntija. Tutkimuksen kohteina ovat asuminen, elinolot, alue- ja kuntatalous, kansalaisten osallisuus ja kaupunkikulttuuri. Yksikkö huolehtii myös kaupungin tilastotoiminnan perustietovarannoista ja tilastotietokannoista, tilastojulkaisuista, kirjasto- ja tietopalvelusta sekä Helsinki Region Infosharesta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Pitkäaikaistyöttömien määrä alenee Helsingissä vauhdikkaasti2.8.2017 12:59Tiedote

Helsingin työpaikkamäärä on kasvussa, sillä vuoden 2017 ensimmäisellä puoliskolla työpaikkoja oli kaksi prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Työpaikkamäärät kasvoivat nopeimmin rakentamisen, ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan sekä hallinto- ja tukipalvelutoiminnan toimialoilla. Sen sijaan kuljetus ja varastointi, terveys- ja sosiaalipalvelut, muu palvelutoiminta ja kaupan ala menettivät työpaikkoja. Tiedot perustuvat Tilastokeskuksen työvoimatutkimukseen ja ovat luonteeltaan suuntaa antavia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme