Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin työmaat ensi viikolla tehotarkkailussa

Jaa

Helsingin työmaat ovat ensi viikolla 27.11. – 1.12.2017 tehostetussa valvonnassa. Kaupunkiympäristön alueidenkäyttö- ja valvontayksikkö kiinnittää erityisesti huomiota työmaiden liikennejärjestelyihin, opasteisiin, aitojen sijoitteluun sekä luvattomaan maankäyttöön.

Kuva: Kimmo Brandt
Kuva: Kimmo Brandt

PKS-pätevyyden tarkistaminen on myös valvonnan kohteena. Kiinteistöjen kunnossapitovelvoitteita valvotaan kelien mukaan. Jos huomauttamista löytyy, voidaan urakoitsijalle tai yrittäjälle määrätä laiminlyöntimaksu.


Valvontaa voi seurata kaupunkiympäristön sosiaalisen median kanavissa maanantaina ja keskiviikkona. Media on tervetullut mukaan valvontakierroksille. Lisätietoja valvontakohteista ja tarkemmasta aikataulusta antaa tiimipäällikkö Petri Ojala.


Työmaiden tehovalvontaa tehdään kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Petri Ojala
Tiimipäällikkö
Kaupunkiympäristön toimiala
Alueidenvalvonta ja valvonta -yksikkö
puh. 09 310 38383
petri.ojala@hel.fi

Kuvat

Kuva: Kimmo Brandt
Kuva: Kimmo Brandt
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Lapinlahden sairaalan rakennuksista esitetään järjestettävän ideakilpailu16.11.2018 10:23Tiedote

Lapinlahden sairaalan rakennuksille haetaan uutta omistajaa ja käyttötarkoitusta ideakilpailun avulla. Asiasta päättää kaupunkiympäristölautakunta 20. päivä marraskuuta. Kilpailulla haetaan alueelle toimijaa, jolla on hyvä ja toteutuskelpoinen idea alueen tulevasta käytöstä sekä taloudelliset edellytykset sen toteuttamiseen. Lapinlahden puisto säilytetään kaikille avoimena alueena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme